De aceasta ce parere ai?mie se pare in regula la prima vedere
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Va salut!!! urgent...
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by noroc View PostAm mai gasit un 520 d fab 2006 dotari mai putine decat e class care este 2003. Ce sfat imi puteti da.
Comment
-
Am intrat pe autoscout si mobile dar pe cuvant daca am gasit o masina cu dotarile el, anu ei (e drept km mai putini) cu pretul acesta de 11.000 euro. Si ce sa fac sa iau cu 11.000 euro o masina din 2004-2005 fara dotarile acestea si fara sa arata la fel de bine?
Comment
-
Pret:11,900 EUR (Brut)
pret negociabil
Caroserie:Berlina
Fabricatie:2007
Rulaj:141,000 km
Transmisie:manuala
Putere:170 CP (125 kW)
Cilindree:2148 cm³
Norma Euro:euro4
masina arata si merge foarte bine ,se vinde impreuna cu cauciucurile de iarna+vara.Masina este cumparata de noua din Romania,kilometrii si istoricul de service se pot verifica la reprezentanta.pretul este fix.
Pareri? este cam acelasi pret cu cel Avantgrade.Am o suspiciune, omul mia zis ca este cumparat in 29.12.2006, mai era unu de vanzare exact la fel tot aceasi zi cumparat. Si cu o perioada in urma mai mare era de vanzare 8 astfel de exemplare,exact la fel, la acelasi nr de tel.Attached Files
Comment
-
Cred ca aia nu are taxa platita ...
Vezi si asta : http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C22448389.html
WDB2110061A571266
211.006 E 220 CDI
vin WDB2110061A571266
whc WDB
chassbm 211006
chass_ident 1A571266
type 211
subbm1 006
delivery_date 040414
engine 646961 30 218264
front_axle2 BE703941014813
interior 331A
order_num1 0422600439
paint1 723U
release_date 040414
retarder 1 040414
transmission 716649 01 919226
Code
M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
P80 Unknown
054 YEAR OF MODIFICATION 03/2
220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
228 AUXILIARY HEATER
280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
381 Unknown
404 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT LEFT
474 PARTICLE FILTER
527 Unknown
673 HIGH-CAPACITY BATTERY
804 AEJ 06/1/M/X
873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
926 AIR POLLUTION CONTROL D4 EU4-MEASURES
985 Unknown
330A Unknown
2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
226L MUNICH BRANCH
250B Unknown
260B Unknown
723U Unknown
331A UnknownPasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Originally posted by noroc View PostPret:11,900 EUR (Brut)
pret negociabil
Caroserie:Berlina
Fabricatie:2007
Rulaj:141,000 km
Transmisie:manuala
Putere:170 CP (125 kW)
Cilindree:2148 cm³
Norma Euro:euro4
masina arata si merge foarte bine ,se vinde impreuna cu cauciucurile de iarna+vara.Masina este cumparata de noua din Romania,kilometrii si istoricul de service se pot verifica la reprezentanta.pretul este fix.
Pareri? este cam acelasi pret cu cel Avantgrade.Am o suspiciune, omul mia zis ca este cumparat in 29.12.2006, mai era unu de vanzare exact la fel tot aceasi zi cumparat. Si cu o perioada in urma mai mare era de vanzare 8 astfel de exemplare,exact la fel, la acelasi nr de tel.
Cat despre faptul ca are mai multe masini pe acelasi numar de tel. s-ar putea sa fie aceasi persoana la care s-a dus un amic de-al meu (anuntul suna identic) care la fata locului a descoperit ca de fapt erau foste taxiuri in Romania. Eu ti-am mai zis nu gasesti ceva bun la banii astia, incearca afara, scoti 3 luni nr rosii si pe urma vezi ce se mai intampla cu taxa. La euro 4 cu filtru de particole am platit taxa 5070 lei saptamana asta.
Comment
-
Da intre timp am aflat si eu de la un amic ca au fost 8 taxiuri de vanzare, toate identice. Acesta este unul dintre ele.
Am gasit Spike,unul f f frumos si dotari din plin dar este 2003 si 11.000 euro. este cam mult pentru o masina de 9 ani si 270.000 km reali(pe bord 150.000)
Comment
-
Originally posted by noroc View PostDa intre timp am aflat si eu de la un amic ca au fost 8 taxiuri de vanzare, toate identice. Acesta este unul dintre ele.
Am gasit Spike,unul f f frumos si dotari din plin dar este 2003 si 11.000 euro. este cam mult pentru o masina de 9 ani si 270.000 km reali(pe bord 150.000)
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
O chestie foarte importanta zice ,, NU S-A RECUPERAT TAXA DE INMATRICULARE,, Asta inseamna ca nu te trezesti cu surprize cand o sa vrei sa o treci pe tine. Cate din masinile de pe net nu si-au recuperat taxa? Fie ca au fost aduse in tara pana in 2007 sau dupa 2007.
Rulaj:255,000 km cam astia sunt km normali la o masina de varsta asta. Stiu E class W210 din 96 peste 1 milion de km si Sprinter trecut de 1 milion daca-i dai un picior in usa trece prin ea asa rugina are cade tabla de pea dar mototrul inca merge si face curse prin franta cu ea. Nu degeaba is taxiuri in Germania.. duc sute de mii de km ei garanteaza milionul de km DACA e cumaprata de noua si are TOATE reviziile doar la reprezentata. E normal sa cauti masina cu km cat mai putini...Last edited by spike2002; 01-20-2012, 20:43 PM.
Comment
-
Fac parte din a doua categorie dar totusi si dotarile sunt un punct de referinta.Masina care am gasit-o este ok din punctul meu de vedere.Sunt foarte pretentios,al meu w124 lam ingrijit cum am putut mai bine,am si prezentat-o ca sa iti faci o idee.Baiatul a fost sincer, si mi-a zis ca a schimbat un injector.Iti multumesc pe aceasta cale ca ma ajuti in cautare,sa gasesc o masina.Numai bine.
Comment
-
Cu o mica precizare la postul colegului spike 2002, C'ul meu e din 2006 si l'am luat la 150.000km. In rest am exact aceeasi opinie ca si el. Nu poti lua masina foarte buna cu bani putini. Astea din tara sunt in marea lor majoritate masini obosite. Sunt aduse de afara la circa 200.000km si rulate la noi inca circa 70/100.000km si sunt vandute. De genul asta de masini incearca sa te feresti. Cel mai bine e sa intri pe mobile si vezi cam cat costa un anumit model de masina. La nemti preturile sa stii ca in general sunt foarte corecte. In loc sa cumperi cea mai ieftina masina dintr'un anumit model superior, mai bine cumperi cu aceeasi suma o masina din modelul inferior, dar care va fi o masina mult mai buna dpdv tehnic.
Comment
-
Comment