Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Va salut!!! urgent...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu nici cu 12 000 nu am gasit masina in Ro nu zic ca nu sunt masini bune, dar le gasesti foarte greu si nici un caz la banii astia. Ti-am zis prin cate orase am ajuns sa nu mai zic cati bani am cheltuit pe aceste ,,vizite,, ... Eu am dat taxiu cu 11.000 dar arata mai bine ca asta la interior si tot unic prop. era in tara nici un an nu avea masina de cand era adusa in RO dar nu mai aveam rabdare sa-mi iau si ma gandeam ce afacere buna am facut am luat E din 2005 cu 9500 pana la urma nu am iesit rau; am castigat 1600 la el dar nu as mai repeta experienta nicodata. La tel. toti par de treaba. Da o fuga sa-l vezi dar la cum arata interiorul mocheta pe jos volanul manerul de la usa soferului... ma indoiesc sa fie ceva de el si sa aiba km aia. Vezi ce mai zic si colegii. Nimic nu e mai scump de intretinut decat un mercedes ieftin.. era cea mai tare vorba a unui coleg de pe forum.

Comment

Daca a inceput cu textele despre cutia de viteze, eu zic nici sa nu te mai gandesti sa cumperi ceva de la el. Mai multe masini la vanzare si texte de genul asta...clar - un marlanoi de geambas. Cutie cu 7 rapoarte nu exista pt modelul ala. Faza cu 5 pe automat si 5 manual este tot o mare vrajeala, pe manual schimbi pana in 4 si apoi intra automat D. Ultima mare vrajeala este cu taxa. In aprox. 2 saptamani va intra in vigoare noua formula a taxei de poluare si vei fi nevoit ca si cumparator sa achiti taxa de poluare pentru orice masina inmatriculata in RO inainte de 01.01.2007- data la care a intrat in vigoare mult titrata taxa de poluare. Mare grija de la cine cumperi. Nu stiu cum naiba toti teparii mai nou "accepta orice test autorizat" si obligatoriu au si toate reviziile facute in reprezentanta. Sa te uiti putin la cel argintiu cam cat sunt de afumate farurile. E semn de km multi nu gluma, lucru pe care ti-l poate confirma colegul spike2002 (cam asa erau la fosta lui masina TAXI de care facea vorbire mai sus). Nici cel negru nu este foarte stralucit, dar daca ar fi sa aleg, as merge pe negru.Bafta la cautat si sfatul meu ar fi sa ai multa rabdare si sa nu "scapi usor" banul din mana.
      Last edited by Adry; 01-12-2012, 00:09 AM.

Comment

Am ramas la cel negru.....omul este un om de afaceri foarte corect....are mai multe masini asta nu prea o folosea doar afara ca zicea ca se simtea cel mai bine in ea.
        M-ia aratat absolut toate revizile la Mercedes ....si a lasat substantial la pret. Multumesc pentru ajutorul da.

Comment

Va salut! am fost la Ploiesti,am probat masina, am condus-o peste 25 de km,si pe centura Ploiestului si pe macadam etc. Cutia schimba bine ,totul ok .Pret foarte foarte anvatajos.Din pacate nu mai am timp sa ii fac indentificarea la rar,si nu vreau sa platesc taxa de "reinmatriculare" 3000 si ceva de euro.

Pe DN1 m-am intalnit cu posesorul acestui mercedes......

Pret 10.000 euro
          km 120.000 100% nu sunt reali

PRIMUL PROPRIETAR IN ROMANIA, AL 2-LEA DE LA FABRICATIE. MASINA ADUSA DIN GERMANIA IN DECEMBRIE 2006 (TAXA DE INMATRICULARE ACHITATA IN 2007). TOATE REVIZIILE AU FOST EFECTUATE LA REPREZENTANTA MERCEDES. STARE TEHNICA SI ESTETICA F BUNA. PACHET NEFUMATOR FATA. KM REALI! ACCEPT ORICE TEST autorizat (SERIE AFISATA). MASINA SE VINDE IMPREUNA CU UN SET DE JANTE PE 16" CU ANVELOPE DE IARNA SI UN SET DE JANTE PE 18" CU ANVELOPE DE VARA(se pot vedea in doua poze). NU ACCEPT VARIANTE! NU DERANJATI INUTIL!

Masina foarte curatica dar cred si de fapt toti am crezut asta este vopsita,o culoare care nu am mai vazut-o la Mercedes.
          Attached Files

Comment

Ma scuzati pt dublu post.

Rog si o parere despre acesta.

Masina inscrisa in Ro in 06.2007.
            Pret 10.000 euro
            Km 130.000 asa mi-a zis la telefon
            Fabricatie 2004
            Nu merge cu ea mai deloc .....etc,nu are carte service pentru ca are Servicul lui.
            Attached Files

Comment

Nu crede toate povestile astea cu km reali. Nu o sa vezi niciodata un E220 CDI la acel rulaj, poate doar daca ar fii fost de nou in Romania , pt ca daca e adus din Germania sub 350.000 km nu ar avea. La acel rulaj,nu prea se mai merita diesel, pt ca ar fii cam scumpa intretinerea. Chiar azi m-am interesat, si un injector Bosh pt E220 costa in jur de 1600 ron.

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
                Nu crede toate povestile astea cu km reali. Nu o sa vezi niciodata un E220 CDI la acel rulaj, poate doar daca ar fii fost de nou in Romania , pt ca daca e adus din Germania sub 350.000 km nu ar avea. La acel rulaj,nu prea se mai merita diesel, pt ca ar fii cam scumpa intretinerea. Chiar azi m-am interesat, si un injector Bosh pt E220 costa in jur de 1600 ron.
                Cum adica nu o sa vezi nicodata E 220 cdi la acel rulaj, pt ca daca e adus din Germania sub 350.000 km nu ar avea ? Te referi in general sau in cazul acestora 2 masini ? nu inteleg ...

Comment

As vrea niste pareri deste cel gri B 83 WRW v-am spus cred ca a fost vopsita si foarte putini km,masina este cel mai chelios E Class.

Comment

Faptul ca nu prea merge cu ea e credibil,el fiind mecanica are mai mult de umblat cu alte masini si apoi,cine s-ar urca murdar in asemenea masina? Pretul zic ca e pe cinste daca si km sunt reali
                    "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Comment

Originally posted by noroc View Post
                      As vrea niste pareri deste cel gri B 83 WRW v-am spus cred ca a fost vopsita si foarte putini km,masina este cel mai chelios E Class.
                      Nu stiu ce sa zic de revopsire , ca nu ma pricep.
                      Nuanta pare cum trebuie , adica 747U - Perlite Gray Metallic
                      exemplu foto : http://www.trusteddealers.co.uk/used...ss-FD54USH.jpg

Pacat ca nu are mai multe dotari si nici filtru de particule

211.006 E 220 CDI

vin WDB2110061A670410
                      whc WDB
                      chassbm 211006
                      chass_ident 1A670410
                      type 211
                      subbm1 006

delivery_date 040824 (24 - 08 - 2004)

engine 646961 30 290060

front_axle2 AL231040706256

interior 331A

order_num1 0421966229

paint1 747U

production_num1 8575081
                      production_order_ref N

release_date 040823
                      retarder 1 040824 (24 - 08 - 2004)

transmission 716649 01 987972

Code

M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
                      260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
                      28N Unknown
                      287 THROUGH-LOADING FEATURE
                      354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
                      386 Unknown
                      600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
                      614 Unknown
                      682 FIRE EXTINGUISHER
                      690 Unknown
                      805 AEJ 06/1/M/X
                      910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
                      988 REG. DOC. AND COC CERTIFICATE WITH EC TYPE LABEL
                      330A Unknown
                      2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
                      202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
                      219L HAMBURG BRANCH
                      250B Unknown
                      260B Unknown
                      747U Unknown
                      331A Unknown
                      Last edited by w124researcher; 01-12-2012, 22:38 PM.
                      Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Am gasit un E Class din 2005 1.8 163 de km, masina super la modul cel mai serios.....si putini km, dar consumul aveti idee care ar fi....fac cel mai putin 50 km pe zii

Comment

1.8 Kompresor ?

Comment

Daca faci km multi intrun an , este mai bun un diesel.

O benzinara merita pana in 7000 - 10000 km pe an si in conditii de consum "mediu".

In conditii de consum "in oras" sau km multi tot dieselul e recomandat.
                            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Da 1.8 kompresor.......am citit pe alte site-uri si consumul in oras ar fi 13 % ,este cam mare consumul....precizez ca masina este automata.

Comment

Kompresor e masina de vis pentru mine; de care nu am avut parte inca; la cei 163 de cai pe care ii are viteza constructiva e mult mai mare 227 fata de 214 la cdi. Dezavantaje nu cred ca ai.. ei zic asa:

Performance

Top speed: 227 km/h

Acceleration 0-100 km/h: 9,9 s

Urban consumption: 12,2 l/100km

Extra-urban consumption: 6,4 l/100km

Average consumption: 8,5 l/100km

Engine

Cylinders: 4, in line

Capacity: 1796 cm3

Max power: 120 kW (163 hp)

Max torque: 240 Nm

Turbo: mech. compressor

Mototrul e pana in 1.8 impozit cred ca ai pana in 200 de lei fata de 840 la cdi asigurarea e undeva la 100 de euro maxim pe an intretinrea mai ieftina si de obicei sunt mai putin alergate km mai putini.. nu e regula obligatorie, in general; mult mai silentioasa. Incerca varianta avantgarde e mai frumos.

Fii atent ca noua lege cu taxa de poluare a venit cu surprize foarte tari. Taxa de poluare se plateste si la masinile dupa 2007 care sunt inmatriculate in RO. Daca fostul prop. a dat staul in judecata si si-a recuperat taxa la masina in momentul vanzari cumparatorul va platii taxa chiar daca masina e dupa 2007 adusa in tara. Asta mi sa spus ieri de la fisc.Ai grija ce cumperi sa nu trezesti cand dai sa faci actele cu vre-o surpiza.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF