Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Va salut!!! urgent...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va salut!!! urgent...

Va salut,cateva sfaturi inlegatura cu acest Mercedes.....
    -8900 de euro
    -220.000 km
    -2148 cm³ -150 cp

Autoturismul este in perfecta stare de functionare, aspect exterior si interior impecabil, km reali facuti pe autostrada, trapa si scaune electrice, model Avantgarde. Reparatii efectuate in perioada 2010-2011 TOATE LA REPREZENTANTA MERCEDES CLUJ, CU GARANTIE IN VALOARE TOTALA DE 6.000 EURO, de ex:
    - sistem blocaj control (SBC) 1.600 euro +TVA
    - alternator 1.200 euro+ TVA
    - brate, pivoti, bucsi, bielete, bucsi punte
    ITP nou facut, valabil pana la 23.11.2013.
    Rog fara variante la schimb
    Attached Files

prea bun pretul
    cunosti proprietarul ?

Comment

Salut

Originally posted by petre69 View Post
      prea bun pretul
      cunosti proprietarul ?
      De ce spui asta?Este cumva din 2006-2007?
      Daca este 2003-2004 este pretul absout normal.Sau este "full da full" si ne insala ochiul?

Daca oricine ar baga 6000 de euro in masina personala ar vineo cu 8900???????Imi vine enorm de greu sa cred.In Iasi circula zvonuri ca o carte de service cu stampile de la ce reprezentanta vreo costa maxim 100 ron.Deci mai usor cu pianul pe scari...
      Personal am o vorba:daca cumpar o masina de la tata il cred ca a schimbat distributia daca am fost cu el....Asta e parerea mea.Restul sunt vorbe.

Comment

A fost taxi?? cum vi se pare.....??? dotarii are cam putine......deci parerea dvs care ar fi?.

Comment

mie mi se pare ca arata prea bine si ca prea multi bani s-au bagat in reparatii ca sa se vanda cu banii aia
          ceva pute
          asta nu inseamna ca am dreptate
          deaia te-am intrebat daca cunosti poprietarul

Comment

Eu am vandut un Taxi cu 11.000de euro model classic din 2005 acu 4 luni.. chiar crezi ca un E class avantgarde bun il ei in banii astia?

Asa am gasit eu unul la Alexandria exact ca asta; omul m-a asigurat ca e impecabila fara accident revizii numai la rep. in valoare de vre-o 200 mil. model avantgarde super intretinut zicea el; argintiu asa ca asta identic. De la mine pana la ,,Marla,, erau 1100 de km dus intors am plecat la 5 dim si am ajuns acasa la 11:35 noaptea ... cand a venit nici 20 de sec. nu am avut ce vedea partea dreapta toata a fost lovita bine de tot vopsita in bataie de joc gazata toata masina usile bagate in interior si cerea 9500 fix fix. Nu-mi venea sa-i sparg capul deloc.... mi-a zis ca el nu a stiut ca a fost lovita si ca asa a luat-o. Ne-am intalnit la intrare intr-un peco si cand a intrat da tras cu partea lovita langa perete la umbra sa nu vad . Si multe alte cazuri.... Alexandria ; Botosani : Suceava ; Iasi ; Medias ... prin atatea judete am cautat o masina cat de cat ......pana la urma mi-am adus din Germania. Nu vei gasi la banii astia ceva bun.
            Attached Files
            Last edited by spike2002; 01-10-2012, 21:28 PM.

Comment

Se pare un pret corect dar depinde si de anul fabricatiei.
              Eu asi face o verificare amanuntita la un service in care ai incredere. Atentie mai ales la cutie automata (cel putin asa se pare ca este automata).
              Dezmembrari Mercedes

Comment

Nu-l cunosc pe proprietar, a mintit cei drept si a spus ca ,cutia are 7 rapoarte pe automat, ca e model nou etc...La telefon a parut foarte Ok omul.
                Masina este 2003

Comment

Sti cumva in ce an e adusa in tara ? Poate aici e secretul in mom. in care ti-o vinde te trezesti cu vre-o taxa de cateva mii la ea.

Comment

da este in 2005 adusa in tara.....omul zicea ca a platit vama la ea ,eu i-am explicat problema ca nu trebuie vama,el mi-a zis ca nu e adv,ca daca masina nu a fost cumparata din tara si are platita vama nu se mai plateste taxa de "reinmatriculare".

Comment

Originally posted by noroc View Post
                      da este in 2005 adusa in tara.....omul zicea ca a platit vama la ea ,eu i-am explicat problema ca nu trebuie vama,el mi-a zis ca nu e adv,ca daca masina nu a fost cumparata din tara si are platita vama nu se mai plateste taxa de "reinmatriculare".
                      Daca legea e clara si zice pana la 1 ianuarie 2007 toate masinile vor plati taxa de POLUARE de catre CUMPARATOR in momentul vanzarii .

Face pe prostul stie foarte bine despre ce vorba si anume: vor ca toate masinile care nu au platit taxa de poluare pana in 2007 cand a fost data prima data legea sa plateasca acuma ce-i asa greu de nu intelege. Sa o cumpere altul. Asa mai bine iti aduci de afara si gata. Dai pe ea 8900 si te trezesti ca mai ai vre-o 4000 si ceva taxa deja is 13 000. Cam pe aici m-a ajuns a mea adusa acasa + taxa.

Comment

Stiu ca este cam asa pentru ca am vandut si eu o masina si m-am grabit sa platesc eu impozitul ca sa o inmatriculeze cumparatorul pana pe 15 ianuarie sa nu plateasca si el taxa.Poate o iau pana la 15 dar tot nu cred ca reusesc,daca trece de 15 astept sa vad ce se mai intampla cu taxa asta. Cand sa imi iau si eu masina , a intrat taxa
                        Last edited by noroc; 01-11-2012, 02:46 AM.

Comment

Incearca sa cauti masina cat mai recent adusa in RO; cat mai putini propietari (maxim 2) cat mai putin lovita si cat mai putine becuri sau erori in bord.. etc.
                          Varianta cea ai buna e sa-ti aduci ceva de afara.....

Asta mi se pare cam jegoasa daca te uiti e murdara mocheta si dupa pedale nu inteleg cum a ajuns cu piceoarele dupa pedale.. putea macar sa spele presurile un pic daca tot a pus-o la vanzare; iar la motor mie mi-ar fi fost rusine sa-i mai fac poza la ce praf poate sa aiba; putea sa stearga capacele macar pe deasupra.
                          Attached Files
                          Last edited by spike2002; 01-11-2012, 11:39 AM.

Comment

Ultima masina,este singurul proprietar,a mai lasat la pret, masina nu o mai foloseste si a facut poze cu masina care o are el. Cel de la cluj mai are masini la vanzare.....ma si mintit cu, cutia de viteze.
                            Istoricul a zis ca o sa il prezinte cu absolut toate revizile la Mercedes.....super ok omul la tel.
                            Se si pricepea la cutii automate asta mia placut ......a si zis ca are 5 pe automat si 5 pe manual...

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF