Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Va salut!!! urgent...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Km fac cei mai multi in oras......ceea ce nu se renteaza sa iau o benzinara.....daca aveam buget mai mare o cumparam si cumparam si un smart diesel.Nu gasesc niciun E Class inscris dupa 2007 decat taxiuri. Bugetul meu este 9000 si un pic de euro.

Comment

Mai bine mai stai si mai strange ceva, cu banii astia nu vei gasii ceva prea intretinut in cel mai fericit caz poate unul de prin 2002 dar ti-as recomanda sa te feresti de 2002- 03 pentru ca au avut destule probleme in primi 2 ani de fabricatie. Sfatul meu decat un E class ieftin sa stai numai in service cu el mai bine mai pune si ia-ti ceva mai intretinut sa ai liniste. Cine are o masina intretinuta nu o va da in banii astia iar cine o da in banii astia probabil ca nustie cum sa mai scape de ea si nu cred ca vrei sa fi tu acelea care o ia. Te grabesti iti ei iti ei unul in banii astia si pe urma o sa zici ca W211 sunt proaste. De exemplu; crezi ca eu nu as fii vrut sa-mi iau in banii astia?

Ai zis ,,Nu gasesc niciun E Class inscris dupa 2007 decat taxiuri,, iar eu ti-am zis ai grija ca taxa de poluare se plateste si la masinile dupa 2007 daca propietarul si-a recuperat taxa pe ea. In momentul vanzarii va trebuii din nou paltita aceasta blestemata de taxa de cumparator. Daca vei da pe linkul de mai jos vei vedea primul meu E class W 210l-am adus in 2008 l-am vandut de 2 ani si ceva eu in curand o sa-mi recuperez taxa si actualul propietar va avea o surpiza nepalcuta cand va dorii sa o vanda cumparatorul va trebuii sa achite taxa din nou chiar daca masina a fost adusa in 2008 in RO.

Comment

Originally posted by noroc View Post
        Ma scuzati pt dublu post.

Rog si o parere despre acesta.

Masina inscrisa in Ro in 06.2007. (ciudat cu numar de inmatric cu B 100...)
        Pret 10.000 euro (nu e mult dar totusi e ceva)
        Km 130.000 asa mi-a zis la telefon (ar fi bine dar ar cam trebui sa aiba in jur de 200.000 la varsta asta)
        Fabricatie 2004 ( e ok)
        Nu merge cu ea mai deloc .....etc,nu are carte service pentru ca are Servicul lui. (asta e bine ca are service-ul lui dar in acelasi timp si rau ca te poate vraji linistit daca nu cunosti bine modelul...)
        Scaunele sunt ale ei? ceva nu se potriveste acolo...In rest pare ok...

Comment

Asta ultima e frumusica dar intreaba proprietarul daca i-a schimbat termostatul

Comment

De ce sa il intreb daca a schimbat termostatul,sunt unele probleme cu el? El logic o sa imi zica ca la schimbat,mi-a aratat un dosar intreg de la Mercedes cu schimburi.

Comment

Originally posted by noroc View Post
              De ce sa il intreb daca a schimbat termostatul
              Pentru ca in poza merge cu 80 km/h de vreo 19km si temperatura apei este tot spre minim .

Uite , mie asa ceva imi place la E klasse (S211 220 CDi Automatic) :

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Am fost la reprezentanta Mercedes, masina la sfarsitul lui 2007,cand a plecat din Germania avea 190.000 km . A ajuns in tara cu 70.000 km si acuma are 150.000 km .Masina are una peste alta 270.000 de km.Cam cat costa un termostatu?
                In germania s-a inlocuit -SBC si sa mai adaugat un suport.
                -s-a umblat la trapa
                -sistemul audio s-a inlocuit/schimbat niste componente
                - verificat de cateva ori injectoarele (program gratuit Mercedes)
                -s-a schimbat scrumiera (a fost sparta)
                Merita 11.000 de euro ?atat vrea,nu mai lasa nimic. A lasat 600 de euro.
                Last edited by noroc; 01-16-2012, 17:27 PM.

Comment

Eu zic ca per ansamblu masina e ok si tinand cont ca are sub 300.000 de km e in regula mai ales ca ar trebui sa mearga 500.000 fara probleme, asta la motor, restul se verifica la fata locului (aspect, intretinere, mecanica).

Comment

Daca a avut schimbat SBC in Germania mai stai linistit un timp , nu ai bataie de cap prea repede...

Comment

Buna ziua> am fost la ghiseul de inmatriculari si mai nou iti cere chitanta ca s-a platit taxa prima de inmatriculare. Proprietarul actual nu are chitanta, ca nu a platit-o el. M-a trimis la ANAF sa iau chitanta, acolo nu are cum sa mi-o dea ca nu au program in Pc. Nu stiu ce sa fac, cum sa inmatriculez masina.

Comment

O copie a chitantei de plata a taxei este la administratia financiara unde a fost achitata taxa de primul proprietar in Romania. Se face o cerere prin care soliciti sa-ti elibereze o copie. Cererea trebuie facuta in numele celui ce a achitat taxa- indicat ar fi sa iei legatura cu el. La cerere anexezi o taxa de timbru de 2 lei si un timbru judiciar de 15 bani parca (poate 50 bani nu retin exact). Mare grija ca acea taxa sa nu fi fost recuperata in instanta de catre cel care a platit-o, caz in care vei fi obligat sa o achiti si tu in momentul cand vrei sa inscrii masina pe numele tau (este ultima aberatie in domeniu emisa de catre legiuitorul nostru). Te mai pot ajuta cu detalii daca doresti in domeniu, intrucat am legatura cu chestiile astea eu fiind de profesie avocat. Succes!

Comment

Mersi. Am fost la ANAF si acolo angajatii mi-au zis ca habar nu au cum pot sa imi dea o copie dupa chitanta. Una dintre acele angajate mi-a spus sa aduc vechiul proprietar de acuma 6 ani si sa faca el o cere la trezorarie etc,ca numai asa poate imi da copie dupa chitanta.

Comment

Am mai gasit un 520 d fab 2006 dotari mai putine decat e class care este 2003. Ce sfat imi puteti da.

Comment

Mai multe informatii despre 520 o sa gaseti pe forumul BMW noi suntem clubul pasionatilor de Mercedes...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF