If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
problema injectoare
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Crezi tu ca iese asa usor injectorul, in fata blocului? Daca are karmazul ala negru deja format, doar cu extractorul special iese...
@initiator: presupun ca nu stai in padure, un service trebuie sa fie pe langa tine.
Cutaresku, mie mi-a sarit injectorul cu tot afara din locas. Am accelerat ca sa ies dintr-o depasire si bum... a sarit afara si statea doar in furtunul metalic care vine de la rampa de injectie. Se poate intampla, si daca se intampla, masina nu merge nicaieri decat tractata sau pe trailer. Tocmai de asta am zis ca sa il puna corect, sau cat mai corect daca doreste sa faca distanta de 150 de km. Fiecare face cum crede el, dar eu am patit-o... Diferenta e ca atunci cand mi s-a intamplat mie, eram la 5 km de mecanic, si am tractat-o a 2-a zi in 10 min. Bafta!
Inca ceva : presiunea nu rupe surubul, ci imbinarea dintre talpa injectorului si injector . Talpa si surubul erau la locul lor cand mi s-a intamplat mie. Bafta!
Va salut
Am vorbit cu cei de la mercedes dealer. Si a spus la telefon ca e posibil sa schimbe nu numai unu ci poate doua sau trei injectoare din cauza celui care pierde pe langa. Ce Dumnezeu, nu cred ca e posibil sa fie nevoie.
Sambata pun masina pe rampa si o duc la ei. O sa se uite la ea incepand cu saptamana viitoare.
Va tin la curent. Noroc bun!
Cum vine asta?? Ce legatura au celelalte injectoare cu asta care scapa presiune? Poate au inteles ei ca injectorul cu pricina e defect/blocat etc...Alt raspuns nu imi imaginez... Oricum foarte bine ca nu ati riscat ca sa mergeti distanta respectiva, deoarece era foarte probabil sa se intample ca si la mine. Sa ne tineti la current cu rezolvarea! Bafta!
Va salut!
Mercedes w211 e220cdi 2002 automat, dupa inlocuirea injectorului 4 (celui din partea geamului) imi arata urmatorii parametri: cantitate de corectie pt.
cilindru 1 - 0.1 mm3/cursa;
cilindru 2 - 2.1 mm3/cursa;
cilindru 3 - 0.2 mm3/cursa;
cilindru 4 - minus 2.4 mm3/cursa.
Cum pot afla daca acesti parametri sunt ok? Se pricepe cineva la ei?
Corectiile sunt ok, desi cel cu 2,1 (compensat de cel cu minus) probabil va avea viata limitata. STAR-ul zice sa schimbi injectorul doar la valoarea 5.
Corectiile sunt ok, desi cel cu 2,1 (compensat de cel cu minus) probabil va avea viata limitata. STAR-ul zice sa schimbi injectorul doar la valoarea 5.
Adica la valoarea 5 ai in vedere cand de la 2 va ajunge la 5? Da care din ele are viata limitata, injectorul 2? Eu acum am schimbat injectoru 4 am pus SH cu 6 luni garantie. Da poate sa il schimb de pe acuma injectoru 2? Va fi vreo diferenta la comportamentul motorului? Si daca il schimb cam ce parametri va arata? Mersi!
Ideea de baza la valorile injectoarelor este ca ele adunate sa dea 0, sa tinda practic spre 0. Asadar valorile cu + trebuie sa fie apropiate de cele cu -.
Corectiile nu reflecta doar functionarea injectorului, trebuie luata in calcul si compresia! Fa i o compresie si un test de retur la rece si la cald! Dupa inlocuirea injectorului 4 s a scris seria in ecu?
Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!
Va multumesc! Am sa verific daca s--a facut codarea in ECU si cele mentionate de voi si voi reveni cu detalii. Apropo, codarea se face la oficiali sau se face si la servisul unde am schimbat injectorul? STAR ei au.
Deci am fost la servisul unde mi-am schimbat injectorul 4 si mi-au zis ca compresie si codare in ECU nu fac si nici nu isi au rostul la masina mea. Despre codare mi-a zis ca se fac la alte masini Logan, Peuegot etc. Este o abureala sau sa fie asa? Ce puteti sa-mi spuneti despre http://reconditionariinjectoare.ro/ ? Sau puteti sa-mi sugerati vre-un service specializat pentru injectoare in zona Ploiesti-Targoviste-Bucuresti?! Apropo, daca o persoana are STAR, dar sa zicem nu este specializat in injectoare aceasta persoana poate sa imi introduca seriile de la injectoare? Si spunetimi cateva explicatii despre aceasta compresie ca sa am idee ce este si sa caut concret unde pot face asta.
Va multumesc!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment