Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cat te tine un E class

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Intrebare :

    Cat te tine un E class ?

    Raspuns :

    Depinde cat traiesti, daca nu traiesti mult, te tine toata viata.
    E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

    Comment


    • #17
      Originally posted by no problem View Post
      Intrebare :

      Cat te tine un E class ?

      Raspuns :

      Depinde cat traiesti, daca nu traiesti mult, te tine toata viata.
      Asta e raspunsul pe care il asteptam. Sper sa ai dreptate.

      Comment


      • #18
        Originally posted by babanu_ralu View Post
        Asta e raspunsul pe care il asteptam. Sper sa ai dreptate.
        A fost o gluma, raspunsul este pentru toata planeta .
        E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

        Comment


        • #19
          Eu conduc un w210 2,9 td care are peste 600,000 si motorul merge ff bine, nu consuma ulei, trage f bine si iarna asta chiar si la minus 25 de grade a pornit fara probleme.O sa pun o poza la motor maine daca reusesc sa vezi cum arata.Desigur incerc sa pun motorina ceva mai buna, ulei bun si la timp, tratamente pt mootor, pe scurt e f '' rasfatzat''.

          Comment


          • #20
            Al meu w210 2.5 diesel aspirat din 98 se apropie de 400k si abia si-a facut rodaju

            Comment


            • #21
              Exact.
              Un E Klass 1998-2002 tine cit se poate de mult. Parerea mea este ca tine prea mult inca, si vorbesc serios. In comparatie cu alte modele.
              De aceea fabricantul a renuntat din 2002 la modelele astea si a venit pe piata cu alte modele mult mai moderne, dar prevazute sa se strice dupa un anumit nr de Km. Ca sa-si mai rotunjeasca veniturile la vinzarile piese deschimb.

              Si cu toate astea este de 100 de ori in avantaj, fata de renault dci sau opel tdci.
              Originally posted by aditzah View Post
              Al meu w210 2.5 diesel aspirat din 98 se apropie de 400k si abia si-a facut rodaju

              Comment


              • #22
                La fel am observat si eu , mai multe E klasse w210 cu foarte multi km facuti decat C klasse sau S klasse sau Vito si Sprinter.Am vazut km multi si la Vito si Sprinter , dar nu chiar ca la w210 unde multe masini de care am auzit aveau peste 600 de mii , chiar si peste milion.

                Comment


                • #23
                  Al meu w210, are 180000, e din 2000 CDI, nu stiu daca sunt reali dar cert este ca masina functioneaza la parametri normali, e o masina extraordinara, o am de un an si in afara de consumabile nu am schimbat nimic pe ea, circul zilnic si o tin in garaj incalzit.
                  Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

                  Comment


                  • #24
                    Off topic: Avea un coleg la semnatura ceva de genul: "nimic nu-i mai scump de intretinut decat un mercedes ieftin" eu am probat pe pielea mea situatia asta si subscriu.

                    O masina poate sa tina mult si bine daca e noua si o intretii corespunzator sau daca o iei la mana a treia si ceilalti proprietari au facut la fel sau poti s-o iei noua si sa mergi de 17 ori cu ea la service in primul an.
                    Stiu eu un tip in Sibiu care si-a luat un E-class W211 si in primul an a fost cu ea la reprezentanta de 17 ori din diferite motive. La un moment dat omu' s-o luat si s-o dus cu ea direct la Sindelfingen si le-o pus la la nemti tot dosarul in brate si le-o spus ca daca nu-i dau alta masina ii da in judecata.
                    In aceasta situatie i-au spus nemtii sa-si ia ce masina vrea iar el si-a luat un ML a platit diferenta de pret si acum are deja 4-5 ani de atunci si n-o avut nici un fel de problema cu masina.
                    Concluzia o trageti singuri
                    Mercedes-ul e o stare de spirit!

                    Comment


                    • #25
                      E200 al meu ..are doar 108 000 km , motorul merge super silentios,nu consuma ulei,iar masina e in stare buna...inafara de partea cu rugina...deci eu zic , ca masina te tine atat timp car nu ti-o mananca rugina dupa ce incepe rugina la ea...bagi bani in ele de te usuci...eu o sa o reconditionez pana la vara ...sper....bafta!
                      Allways on the move...
                      http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by mihai_urotiorc View Post
                        E200 al meu ..are doar 108 000 km ,
                        Si tu chiar crezi asta? )

                        Comment


                        • #27
                          La mine de exemplu la Vito , chiar daca nu e vorba de E klasse , am 205 000 de kilometri si pot spune ca sunt foarte multumit , doar consumabile am schimbat , nu papa ulei de loc de la schimb la schimb , atat doar ca vara asta am nevoie sa ii schimb garnitura de la capacul motor si vreau sa ii curat cu aceasta ocazie si EGR ul si galeria de admisie, ca sunt convins ca au funingine f multa.

                          Comment


                          • #28
                            nu! nu cred! ... dar ma laudam ..) oricum pe bord atat scrie 107.523 km...da numai mosu de la care am luat-o ... stie...iti dai seama daca are rugina la aripi ? da acuma ce sa-i fac?....ma tot gandesc acuma la Duster!...poate o sa vand masiniile mele! ... si mai pun ceva bani sa-mi iau unul...asta e doar un gand...oricum o masina noua e noua..scuze de off topic.
                            Allways on the move...
                            http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

                            Comment


                            • #29
                              Nu! Nu cred! Dar ma laudam ..) oricum pe bord atat scrie 107.523 km.Da numai mosu de la care am luat-o stie, iti dai seama daca are rugina la aripi ? Da acuma ce sa-i fac? Ma tot gandesc acuma la Duster! Poate o sa vand masiniile mele! Si mai pun ceva bani sa-mi iau unul, asta e doar un gand. Oricum o masina noua e noua. Scuze de off topic.
                              Last edited by no problem; 03-09-2010, 22:09 PM.
                              Allways on the move...
                              http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

                              Comment


                              • #30
                                Imi cer scuze, nu stiu de ce s-a postat de 2 ori acelasi post.
                                Last edited by no problem; 03-09-2010, 22:08 PM.
                                Allways on the move...
                                http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF