Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme pornire dimineata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dupa ce acum un an am schimbat pompa de benzina n-am mai avut probleme de pornire dimineata. Pana toamna aceasta cand au reaparut, probabil pompa fiind folosita s-a stricat si aceasta. Stiti unde se gasesc pompe noi la preturi ok?

    Comment


    • Am fost la un alt mecanic, la tester si i-a gasit o eroare la senzorul de la arborele cotit eroare p0335, o sa-l schimb si pe asta. Am ajuns sa ma rog sa fie asta. POate il schimb in dupaamiaza asta sa vad maine dimineata cum stau cu pornirea. Ieri am lasat-o toata ziua nepornita, asta dupa ce la 07.00 i-am dat cateva chei,si nu a pornit, iar la ora 17.30 in conditii de soare abundent a luat-o la sfert, ca pe la ora noua seara iar sa porneasca greu, deci sper sa fie senzorul asta, ca daca nu zicea mecanicul asta ca s-ar mai putea sa fie de la clapeta de acceleratie, si aia e cam scumpisoara, oricum va zic eu maine daca porneste sau nu de dimineata.
      Last edited by tyrilin; 09-29-2014, 11:22 AM.

      Comment


      • Vreau sa va intreb, cand puneti contactul se apinde si becul check engine ?
        La mine nu se aprinde, am scos mufa la senzorul de la axul cu came am pornit masina, normal nu trebuia sa stea aprins check engine ?

        tyrilin chiar sunt curios cum porneste dimineata
        Ai incercat sa scoti mufa si sa incerci sa o pornesti ? Nu imi porneste deloc daca scot mufa de la senzorul arborelui.
        Last edited by Mobb; 09-29-2014, 16:55 PM.

        Comment


        • Offffffff! Tot greoaie pornirea si in dimineata asta.

          Comment


          • * Am pus-o iar pe tester acu da eroare sonda lambda adica p0170, dar eroarea asta cautata dupa cod inseamna si probleme cu alimentarea de benzina, si la admisie aer. Are cumva doua sonde lambda?*
            Pana sa schimb senzorul de la arborele cotit nu-mi dadea eroarea asta.

            Comment


            • Originally posted by tyrilin View Post
              * Am pus-o iar pe tester acu da eroare sonda lambda adica p0170.
              Unele A au 2 sonde lamba. Inainte si dupa catalizator. Functie de anul fabricatiei. A mea din '98 are una. Daca a ta are 1 sonda trebuia sa-ti spuna asa:
              "P0130-004 G3/2 Sondã (O2 înainte de catalizator): Valoarea senzorului G3/2 Sondã (O2 înainte de catalizator) nu este în zona slabã dupã faza de tracþiune."
              Dar acesta este o eroare scoasa de un star 3.
              S-a rezolvat cu schimbarea bujiilor.
              PO130 nu-i la fel cu PO170.
              Ia citeste aici: http://mercedesforum.com/forum/merce...-0173-a-22714/
              Sper ca am fost de ajutor
              Chiar imi place masinuta asta!

              Comment


              • Originally posted by tyrilin View Post
                Offffffff! Tot greoaie pornirea si in dimineata asta.
                Ai incercat sa tii apasata acceleratia in timp ce pui contactul si o pornesti ?

                Comment


                • Am incercat de toate Mobb,chiar si cu feonul la sonda lambda si la debitmetru,doar cand e mai rece afara nu porneste dimineata ca dupaamiaza o ia la sfert.Ma gandeac tot la bujii sa pun dr alea mai scumpe? pPe astea am dat 20lei buc,iar pe original vreo 65 lei. Cu presiunea la pompa de benzina tot nelamurit sunt unii masoara in rampa altii pe furtun, ramane sa-i montez un manometru permanrnt.

                  Comment


                  • HOPA! Cum s-a mai racit un pic afara si porneste greu buburuza. Am sa incerc sa schimb doar debitmetrul sper sa reusesc, ca daca nu o duc la dezmembrari ca nu-mi permit o masina iarna si alta vara.
                    Se schimba greu doar debitmetrul? E lipiT?

                    Comment


                    • Se schimba greu debitmetru, multi vand calculatorul cu totul. Maine fac o proba sa vad daca merge sa schimb calculatorul cu debitmetru fara sa schimb kitul de pornire.

                      Comment


                      • Daca reusesti sa schimbi doar debitmetru am inteles ca trebuie recalibrat pe tester.

                        Comment


                        • Originally posted by vyoara View Post
                          Se schimba greu debitmetru, multi vand calculatorul cu totul. Maine fac o proba sa vad daca merge sa schimb calculatorul cu debitmetru fara sa schimb kitul de pornire.
                          Fara imobilizator si cip nu merge!
                          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                          Comment


                          • Dar daca schimb debitmetru de pe placa trebuie recalibrat?

                            Comment


                            • Eu personal am schimbat doar debitmetru de pe placa si nu am calibrat nimic, motorul meu este de 1.6 iar debitmetrul care l-am luat tot de pe motor 1.6.
                              In afara de pornirea greoaie am scapat de consumul marit, motorul care tragea greu nu avea putere, imi dadea in nas si se tura greu.

                              Bine ar fi sa ai posibilitatea sa desfaci calculatorul sa vezi bine starea lamelelor inainte de a cumpara, din 3 vanzatori 2 m-au lasat sa desfac calculatorul.
                              Last edited by Mobb; 10-03-2014, 07:28 AM.

                              Comment


                              • Nu am gasit debutmetru fara placa si se cerea 100 euro asa k am cumparat tot chitul de pornire, se schimba foarte usor.
                                Am lipit cipul de la cheie pe inel si am schimbat imobilizatorul nou care se afla sub pedala de acceleratie. Acestea au fost singurile schimbari( plus calculatorul cu debitmetru) masina o deschis si o pornesc tot cu cheia ei. Acum masina porneste foarte bine cand motorul este rece isi tine relantiul. Inainte aveam un consum de 5,5 afara si 9,5 oras , acum sa ii fac consumul iar sa vedem

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF