Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Accidente auto avute de voi.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by doktor4carz View Post
    Editeaza pe viitor postarile dupa ce le scrii, ca sa fie inteligibile. A doua oara nu mai zic.
    Ok Dok.

Comment

Am avut si eu 2 amarate de accidente usoare:

Primul cu o Dacie, am intrat intr-o curba la stanga un pic mai tare decat putea duce masina , in jur de 65km/h, si spatele masinii a derapat si ma tras in sant, nimik grav

Al doilea cu C -ul , am intrat intr-o depasire regulamentara, iar domnul din dreapta mea cu o Dacie, nu cred ca ma vazut " ditamai W 202 ul ALB" si era si zi,cu soare frumos, si a virat sa intre pe o strada in stanga, mi-a taiat calea si l-am plesnit, aveam vreo 60, eram intr-a 2 la vreo 5000 de ture, aveam un pic de fortza.
      Din nefericire dupa ce l-am impins pe ala cu Dacia am ricosat intrun Fiat Punto parcat pe margine (cred ca o primeasca dauna totala)
      Cam astea au fost nefericirile,sper sa nu mai apara altele
      -eu zic ca in 5 ani de condus este rezonabil.

Ps:
      -legat de cele postate de membrul "FanMercedes" eu stiu ca -fan Mercedes- Nu inseamna sa zdrobesti toate Mercedesurile care iti cad pe mana.

Toate cele bune si drumuri cat mai OK
      W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
      http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

In 11 ani de condus, ca de 11 ani am si permisul, am avut un singur accident grav.Adica ma indreptam spre Snagov pe DN 1 cu un Renault Clio 2, iar in localitatea Saftica, dupa ce am trecut de baza sportiva a lui Dinamo s-a gandit o vaca cu o Toyota Celica, ca altfel nu pot sa-i spun, sa intoarca de pe marginea drumului, fara sa se asigure.Aveam cam 120 de km/h.Am incercat sa o evit, am claxonat-o, dar nu am avut ce sa-i mai fac si am intrat in plin in lateralul masinii ei si am aruncat-o pe cealalta parte a drumului.Dupa ce am lovit-o am coborat din masina si am mers sa vad daca a patit ceva.Avea cateva zgarieturi pe fata de la geamul lateral spart.A avut noroc ca i-a sarit airbag-ul lateral ca daca nu era istorie acum.Vinovat EA din cauza ca vorbea la telefonul mobil si nu a mai considerat necesar sa se mai asigure, probabil ca a crezut ca este singura pe sosea.
        Daune:la Clio toata fata praf, iar la Toyota lateralul stanga praf cu tot cu punte spate.
        Si am mai avut unul din cauza mea pentru ca am "alergat" o Dacie Logan, obisnuit cu masini cat de cat mai safe, si intr-o curba am intrat pe contrasens, am acvaplanat si am lovit un parapet metalic de pe marginea drumului.
        Daune:toata partea stanga a masinii, avariata.

Comment

Sa zic si eu, ca n-am altceva mai bun de facut... In 2000 intrat tramvai la Lizeanu in curul meu, luat stilp cu semafor in bratze, Ford Taunus 17M din '62, deci bara si aripa nitzel strimbe, reparat rapid la ITB, ca era tramvaiul de vina, vopsea alba de tramvai, ca era alba troaca cu plafon roshu si alb era pe stoc la trombeluze. In 2001, lovit tzigan cocalar cu dacie brec care ieshea din coloana fara sa se asigure, in timp ce eu depasheam coloana cu 70 pe contrasens pe Shtefan Furtuna cu un W116 300 dizel, brec muci aripa si contraaripa, W116 bara nitzel strimba si geam de far spart. Plecat mai departe relaxat. Tot 2001, rupt nitzel la articulatzie Fordul de mai devreme, inainte de fabrica de frigidere Gaeshti, cind vaca cu dacie ieshit in fatza de pe drum lateral fara sa se asigure si depashit carutza ratata ce o preceda, in timp ce eu depasheam. Ieshit pe cimp cu Fordul la maniera artistica la 110 la ora, dar m-a adus asha strimb pe dedesubt pina acasa. Stima pentru cei 40 de ani ai ei... In 2002 lovit ca bou' automaticul W114, in timp ce dadeam indarat cu stinga maxim, in mare stilp direct, fiind noapte chior, rezulta aripa muci si far spart. La fel, in 2004, lovit Cobra 240 dizel in gard, noaptea chior, semnal spart si bara strimba. In 2005, evitat tzaran bashit cu Sprinter pe Andronache care intoarcea duboiul dintr-o bucata de pe contrasens, intrat in bartai bordura, rupt capul de shasiu si un longeron cu Ford Fiesta de o am, nereparat pina in ziua de azi, ma cac in el de cotetz. In 2006, intrat proasta in mine la Brincoveanu care dadea indarat ca blocase intersectzia, avarii minime cu Fordul Taunus de la semnatura. In 2007 se repeta, intrat dobitoc touareg-people aceeashi manevra in mine cu Cobra 200 benzina fosta lu' Cobreti, geam far spart si semnal slobozit. In 2008, lovit aceeashi Cobra 240 diesel lateral la cur, intrat bou adormit cu Cielo in mine, fix in dosul blocului in care mi se intinde reshedintza, caz ambiguu de prioritate, pentru ca se lucra la strada si scosesera semnele de pe stilpi, rezulta aripa spate strimba si 90 de zile carnet din maciuca, luat indarat pe act de grefa. Si acum ma judec cu el... Tot 2008, an cam nefast... intrat la ieshire din Oltenitza pe cimp si ciufulit zdravan balariile cu W116 de l-am prezentat pe topicul meu cu mashinile altora, la vro 80 la ora, pe ninsoare crunta, dupa ce alt cretinoid circula intr-o veselie pe contrasens, iar eu matol si chior ca de obicei nu mi-am dat seama. Directzie strimba dupa ce am atacat shantz zdravan si maluri de pamint in incursiunea pe cimp, radiator muci cu carne, ornamente si alte cacaturi pa, dar dupa schimb de radiator mashina a ajuns pina la Oltenitza singura pe rotzile ei. In 2009, recent, intrat panarama de ratat sinistru cu dacie brec in curu la hazelnut de Cobra 300 diesel a lui Preoteasa la Lizeanu cu Mishu Veteazu, ornament de sub stop ciufulit, panoul de sub stop nitzel strimb o idee, dacie fara un sfert de bot cu usha shofer blocata, recte plecat fericit mai departe.

Toate astea in 9 ani de abecedar si peste un milion doua sute de mii la covrig. Doua dintre ele au fost cind nici carnet nu aveam, era retzinut... Mai sint vro doua-trei de le-am ratat, daca imi aduc aminte le vomit aici. Iar ca fapt divers, in '97, proptit Skoda S100 cu 40 la ora in zid in curtea liceului Cantemir. Sa vad si io cum face... A fost circul de pe lume, am ris de ne-am cacat pe noi...
          Last edited by doktor4carz; 03-30-2009, 20:07 PM.

Comment

E greu cu aestia de au avut multe masini).
            Un singur accident. De pe drum fara prioritate ma opresc sa fac dreapta (de pe prioritate veneau masini). Un idiot din spatele meu (dacie 1310) iese in intersectie sa faca stanga. D pe drumul mare il prinde unul in mijlocul intersectiei si-l indoaie in doua dupa care din ricoseu intra in mine. In total 3 masini bushite din cauza unui bou care conducea pe programator. A ramas fara "programator" si cu semn in frunte de la lipsa airbagului din dacie. Eu am dat cu capul in stalpul lateral din cauza impactului dar mai rau mi-a parut de sculele ce le aveam in masina si pe care le luam dupa un chef unde am DJ-it. Pana am suflat in fiola m-au trecut niste ganduri negre dar a iesit zero, ca avioanele japoneze. Eu eram cu renault 18. Aripa si fata de usa la masina iar "sculele" mai mult speriate (mi-a zburat o cutie de pe scaunu din dreapta...de atunci cand pun ceva acolo pun centura)
            Last edited by adidc; 03-30-2009, 09:47 AM.
            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994
            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Am avut un singur accident in viata mea dar unul serios : m-am dat peste cap cu un CLK la 150 km pe ora fara centura, eram cu 2 femei in masina. Am avut noroc ca doar m-am rostogolit, nu am lovit nici un obstacol serios, m-am oprit din tumbe la 20 de cm de un cap de pod, exact ca in filme. Masina facuta praf evident.

Nici o victima, absolut nimic in afara de mici zgarieturi si dureri de cap/umeri/spate timp de cateva saptamani, de atunci sunt mare fan Mercedes.
              Any person that runs is a VC anyone that stands still is a well disciplined VC"

Comment

Originally posted by fanmercedes View Post
                Aici puteti povesti accidentele auto care le-ati avut de cand aveti permisul si puteti scrie si cate ati avut.
                Incep eu: 6 accidente
                1-La 18ani, cu un Opel Astra: Am lovit 3 Dacii 1310 si am intrat in sant. Viteza:100km/h. Am avut 3 fracturi si cateva taieturi de la geamuri
                2-La 22ani, cu un Mercedes Clasa-A: Am lovit un Fiat Croma, apoi am intrat intr-un semafor si apoi m-ai rasturnat. Am avut umarul stang dizlocat.
                3-La 28ani, cel mai grav, cu un Mercedes CL 65Amg, cu 190km/h, am scapat masina de sub control, am intrat intrun Porsche Carrrera GT si apoi sub un camion. Am avut 7 fracturi, si diverse rani. Au trebuit sa ma opereze la piciorul drept si la nas, am stat 2 luni in sptal si nu am putut juca fotbal 1 an jumate nu am mai putut juca fotbal.
                4-Anul trecut in august cand ma intorceam de la mare, am lovit un camion cu un Mercedes Clasa-B si m-am rasturnat in sant. Eram eu cu sotia mea si cu fiul meu. Eu am avut 2 fracturi, una la o coasta si alta la gat, sotia mea 4, una la nas (si daca tot a trebuit sa se opereze la nas si-a facut si o operatie estetica), alta la piciorul drept si doua la mana stanga, iar fiul meu a avut 2, una la spate si una la piciorul stang.
                5-La inceputul anului, pe zapada cu Mercedesu G55amg, am intrat in unu la semafor , dar nu a fost foarte indoit, k am dat intr-un VW Polo si nu avea ce sa se intample la Mercedes.
                6-Saptamana trecuta, vineri, cu Mercedesu Clasa-C, m-a lovit din lateral reapta un Cielo si eu am intrat intr-un taxi, Opel Vectra. Opelul are doar usa din spate stanga indoita, Cieloul s-a facut praf in fata, iar Mercedesu meu e foarte lovit in dreapta (au sarit si airbagurile laterale) si in fata putin cum am lovit Opelul. La Cielo si la mercedesu meu e dauna totala si imi iau alt Mercedes, un CLS si sotiei un CLC, fiindca SLK care l-a avut acum l-a gasit lovit in fata in parcare. Cand va aparea GLK voi vinde CLS-ul si imi voi lua un GLK.

Nu ne areti si noua niste poze cu masinile in cauza pentru ca mie personal mi se pare o Poveste de Ion Creanga(parerea personala).

Comment

Subscriu si eu. Stiu si eu pe unul care a avut o intalnire cu un camion...l-am cunoscut la spitalul de maxilofaciale, pe cand era fratemiu internat. Atunci ii reconstruiau fata respectivului.
                  Fanmercedes e un sofer...extraordinar de norocos. Ma abtin de la alte remarci.
                  E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                  C180 W202, 1994
                  W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Mie mi se pare mai mult o poezie de Bacovia, decat o poveste a lui Creanga, ca alea sunt macar vesele. Oricum ramane o poveste! Nimeni de pe forum nu i-a inteles rostul, dar na... oameni si oameni!!

Comment

acum 4 sapt un vecin de la mine pe strada tare grabit si-a pierdut remorca ,(nu avea siguranta pusa pe cirlig).noroc cu masina mea caci altfel se putea sa nu-si mai gaseasca remorca...hihihihi in rest cu mercedesul pe carel-am avut nu am avut nici un accident si nici un radar luat. MERCEDES forever !
                      Attached Files

Comment

Si eu am avut mai multe accidente:
                        1. 1999 2 luni de permis. cu renaultul 10 din 1966 al lui bunicamiu, cu franele lui bune, dar si neatentia mea, la un semafor m-am proptit intr-un papuc. avarii: el nimic, eu cu capota portbagaj ( il are infata si motorul in spate) cu 2 gauri de la carligele lui.
                        2. 2002 iulie 8: un cal mi-a sărit in fata si l-am luat bine de tot. avarii: brek-ul lui tata facut zob. Cei 5 pasageri n-au patit nimic
                        3. 2005 vara intersectia iancului cu mihai bravu. stau linistit sa dau prioritate de dreapta, si la plecare cel de langa mine a uitat rotile virate spre mine si cand a plecat a luat si usa mea dreapta dupa el. deci tot dacia lu tata franjuri.
                        4. 2006 februarie. Zapada si gheata pe jos. O proata cu un Cielo care nu auzise cred in viata ei de prioritate de dreapta macar ("vina mea ca parbrizu ei era cu gheata si n-a vazut bine indicatorul de cedeaza") ma face sa raman fara bara de fata, un far si masca radiator. Tot masina lu tata saraca.
                        Cu masina mea ( din 99 am tot schimbat vreo 6 rable -dacii, oltcituri etc- si un papuc nou nout ) NU am avut niciun accident.
                        Stiu concluzia: mergi dracu numai cu masina ta.....
                        Iubitor de Mercedes

Comment

Mai bine mergi numai cu a lu taicatu sa o ai pe a ta intreaga.
                          i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Doamne-ti multzam ca inca nu am avut parte de asa ceva. Am carnetul doar de 4 ani jumate, Kilometrii destui. MB este a cincea masina si inca nu am avut nici un incident si nu am dat nici un ban statului sau la cine merg amenzile.
                            MB C180 (w202)11.1994 ELEGANCE 90KW 122CP benzina

Comment

Sa traiti!

... of! Aici e un fel de, Bine c-am scapat cu atata!

O vorba veche, sofereasca, zice ca, atunci cand esti la volan sa ti minte ca esti cu un picior in groapa si unul la puscarie!

Siguranta si Respect in trafic!
                              Jó utat!

Comment

4 accidente in 2 ani jumate .

Sa imi scriu si eu "reusitele" :
                                1 - In 2007 ,cand eram cu un Mercedes Benz w210 ,la intrare in Cluj-Napoca ,l-am 'pupat' in fund pe unul cu un Renault Laguna 2 . Afara ploua cu galeata si nu am mai apucat sa franez suficient pentru a opri masina .
                                - Avarii : La Mercedes - bara fatza sparta ,grila radiator sparta ,radiatorul de ulei spart ,capota putin indoita
                                La Renault - absolut nimic ,nici macar o simpla zgarietura

2 - In 2008 ,tot la volanul Ochiosului ,pe un drum de tara ,mi-a intrat masina in derapaj si am lovit un bustean aflat pe marginea drumului. Drumul era plin cu noroi (cum au iesit aia cu tractoarele din padure) parca eram pe patinuoar.
                                - Avarii : bara fatza sparta ,aripa fatza/dreapta indoita ,brat roata fatza/dreapta rupt ,fuzeta fatza/dreapta indoita ,janta indoita ,cauciuc taiat ,parbriz spart.

3 - In 2008 ,in data de 1 Mai ( la 3 saptamani dupa precedentul accident ) , am intrat cu Mercedes-u intr-un cap de pod .Eram angrenat intr-o depasire ( coloana de vreo 3-4 masini si 2 tiruri ) cand la un moment dat ,observ ca TIR-u care se afla in fruntea coloanei vireaza stanga vrând sa intre pe un drum alaturat .Aveam viteza destul de mare ,vreo 160 km/h ,am franat cat am putut si in incercarea mea de a evita TIR-u (ca sa nu intru perpendicular in el) ,am prins o 'bucata' de nisip care m-a aruncat intr-un shantz si m-am oprit direct intr-un cap de pod ( asa de bine am oprit masina,chiar daca incercam sa o asez cu o macara nu reuseam sa o pun asa de bine )
                                - Avarii : din nou bara fatza sparta ,airbag sofer+pasager sarite ,grila radiator rupta in vreo 150 de bucati ,parbriz spart ,aripa dreapta/spate indoita bine ,toate radiatoarele sparte inclusiv intercooler-u ,traversa fatza+lonjeroane au trebuit schimbate )

4 - In 2008 ,in August ,eram la volanul unui Peugeot 407 (2008) ,si in localitatea Harsova jud.Constanta ,la iesire in directia spre C-ta ,in intersectia cu drumul spre Tulcea ,mergeam regulamentar cu 40-50km/h cand deodata vad ca intra in mine un Opel Astra . De fapt eu am intrat in el ,pentru ca acesta,a derapat pe sosea ,tot din cauza nisipului si a vitezei prea mari ,si mi-a sarit mie in fatza .L-am lovit in lateral ,in partea dreapta ,exact in roata din spate . Atasez niste poze cu masinile ca sa va dati seama de ce inseamna o masina frantuzeasca. Dauna Totala

Noroc ca am Casco , ca altfel....
                                In concluzi ,nu circulati cu viteza prea mare:P .
                                Sanatate !
                                Attached Files
                                Mercedes Benz C207 E250 CDI

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF