Sebastian, nu tie iti era adresat post-ul !
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Accidente auto avute de voi.
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by Caligula View PostAm avut un singur accident in viata mea dar unul serios : m-am dat peste cap cu un CLK la 150 km pe ora fara centura, eram cu 2 femei in masina.
....
Nici o victima, absolut nimic in afara de mici zgarieturi si dureri de cap/umeri/spate timp de cateva saptamani, de atunci sunt mare fan Mercedes.
Comment
-
In 2005 am avut un accident cu un audi 100 CC, ultimul model toate optiunile pe ea de A6, m-am izbit de un copac la 130km\h am rupt primul copac si m-am oprit in al 2-lea masina 90% distrusa eu cu fractura la bazin si taiat tot de sticla de la parbriz. Eram beat crita si a trebuit sa suport toate pagubele inclusiv masina care nu era a mea totul pt. un chef prostesc. Mai devreme in acea zi am ,,reparat" catalizatorul acelei masini(am scos carbunele din elpt. ca s-a rupt in doua si zornaia), iar proprietarul in semn de rasplata a facut cinste, dupa care ne-am suit sa facem proba la masina sa auzim cum urla la turatii.
Sfatul meu ar fi sa nu v-a urcati bauti la volan in nici o situatie pt. ca indiferent de ce vi se poate intampla voi sunteti vinovati. Eu mi-am invatat lectia. Permis cu toate categoriile anulat din care am redobandit cat. B (toate cat. au fost luate pe invatatura mea nu pe spaga sau alte smecherii) dar unele chestii se uita si ne credem zmei dar nu e asa, loc de munca pe camion extern pierdut, familia pusa la grele incercari. Si in ziua de azi regret fapta pe care am facut-o dar nu pot da timpul inapoi.
Comment
-
Originally posted by petru_xxl View PostIn 2005 am avut un accident cu un audi 100 CC, ultimul model toate optiunile pe ea de A6, m-am izbit de un copac la 130km\h am rupt primul copac si m-am oprit in al 2-lea masina 90% distrusa eu cu fractura la bazin si taiat tot de sticla de la parbriz. Eram beat crita si a trebuit sa suport toate pagubele inclusiv masina care nu era a mea totul pt. un chef prostesc. Mai devreme in acea zi am ,,reparat" catalizatorul acelei masini(am scos carbunele din elpt. ca s-a rupt in doua si zornaia), iar proprietarul in semn de rasplata a facut cinste, dupa care ne-am suit sa facem proba la masina sa auzim cum urla la turatii.
Sfatul meu ar fi sa nu v-a urcati bauti la volan in nici o situatie pt. ca indiferent de ce vi se poate intampla voi sunteti vinovati. Eu mi-am invatat lectia. Permis cu toate categoriile anulat din care am redobandit cat. B (toate cat. au fost luate pe invatatura mea nu pe spaga sau alte smecherii) dar unele chestii se uita si ne credem zmei dar nu e asa, loc de munca pe camion extern pierdut, familia pusa la grele incercari. Si in ziua de azi regret fapta pe care am facut-o dar nu pot da timpul inapoi.
Intr-o dimineata era sa cad pe geam daca nu ma tragea un prieten care conducea masina mea, bineinteles eu fiind "luat", vroiam sa iau aer la bot, si daca nu punea ala mana pe mine sa ma traga, aveam toate sansele sa crap.
Comment
-
Originally posted by nstoe View PostCe-am avut si ce-am pierdut . Modelul de Mercedes accidentat in mod ireparabil, si dupa care plang si acum . Accidentul a avut loc in 1996.
MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Iti multumesc pentru intelegere ionutz_ng.
Va dati seama stimati colegi, cat de criminal sa fii ca sa lasi noaptea pe un drum national o remorca de tractor nesemnalizata absolut sub nicio forma .
Asa cum am scris in primul post , am avut noroc de la D-zeu ca am scapat cu viata . Cred ca a contat si faptul ca nu aveam viteza si ma aflam intr-un furgon, deci la o oarecare inaltime . Daca era un automobil intra dedesubt si mureau toti pasagerii .
Comment
-
De unde si dragostea ta pt acea masina,practic ti-a salvat viata intr-o situatie in care una mica de inaltime probabil nu ar fi facut-o.Am avut si eu odata ocazia sa conduc un vehicul asemanator si pot sa zic ca mi-a ramas un feeling deosebit.E....altceva,senzatie de marime,siguranta.MÃREAȚA COBRA
Comment
-
-
Originally posted by kriket View PostMercedes vs Bmw http://www.trafictube.ro/accident-ur...din-timisoara/Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Originally posted by carmine View PostMercedesul era al tau?
Comment
-
astea sunt fleacuri eu am de un an masina si is tare mandru de ea si vad ca si ea de mine la felul cum reactioneaza si se comporta desi am de 1 an si ceva permisul mecanicii imi tot lauda condusul adica extrem de calculat ( sincer mie si frica sa il zgariu sau sa il lovesc) mergeam catre casa aveam 55 la ora carosabil umed tare pe drumul principal al orasului si la un moment dat trece un tir ce ma stropeste complet cu apa ( 5 sec nam vazut nimik in fata ochilor ) si constat ca ma si miscat deci eram in derapaj si la viteza aia carosabil umed patinuar frate! Stiam de existenta unei parcari mai largi in dreapta asa ca am tras si am indreptat destul cat am simtit (ca de vazut inca nu vedeam nimik ) inspre parcare mam invartit de 3 ori si in tot timpul asta asteptam sa aud un POC!!!!Norocul meu ca era goala parcarea iar eu eram oprit cu fata inspre directia in care alunecasem in parcare. concluzie va urez si voua tot norocul de care am avut si eu parte in momentul ala pt k altceva in afara de o sperietura serioasa nu sa intamplat nimik
Comment
-
Originally posted by dinamix View Postastea sunt fleacuri eu am de un an masina si is tare mandru de ea si vad ca si ea de mine la felul cum reactioneaza si se comporta desi am de 1 an si ceva permisul mecanicii imi tot lauda condusul adica extrem de calculat ( sincer mie si frica sa il zgariu sau sa il lovesc) mergeam catre casa aveam 55 la ora carosabil umed tare pe drumul principal al orasului si la un moment dat trece un tir ce ma stropeste complet cu apa ( 5 sec nam vazut nimik in fata ochilor ) si constat ca ma si miscat deci eram in derapaj si la viteza aia carosabil umed patinuar frate! Stiam de existenta unei parcari mai largi in dreapta asa ca am tras si am indreptat destul cat am simtit (ca de vazut inca nu vedeam nimik ) inspre parcare mam invartit de 3 ori si in tot timpul asta asteptam sa aud un POC!!!!Norocul meu ca era goala parcarea iar eu eram oprit cu fata inspre directia in care alunecasem in parcare. concluzie va urez si voua tot norocul de care am avut si eu parte in momentul ala pt k altceva in afara de o sperietura serioasa nu sa intamplat nimik* 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
* 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP
In trecut:
2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
1999 Peugeot 106 1.4i
Comment
Comment