Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

"Mercedesa" 2013 E200 W212 2143cc motor OM621.925 100kw - 136 CP

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Mie imi pare ca actualul proprietar s-a cam “indragostit” de masina . I-au pus “nume” si usor usor pare ca ar vrea sa o pastreze.

    Pana la urma , ce este important este cum tu, ca sofer/ proprietar te simti cand mergi cu masina. Daca iti place , iti asumi si costurile ulterioare .
    Pana la urma o viata avem , cel mai important lucru este calitatea vietii cum traim , nu cat traim.

    Ps : motoarele astea de 136 cp sunt cam cele mai fiabile din gama om651 din cate am inteles .

    Comment


    • #17
      Raul Andrei Wou........ma bucur sa fiu coleg cu asemenea persoane, sincer....citesc si ma bucur....Buna de tot observatia faptului ca nu stim cum a ajuns propietarul in posesia acestei masini.....a "furat-o romaneste" cumparand ceva in necunostinta de cauza sau a fost atras pur si simplu de ea cunoscand istoria transformarii ei..
      haro Nu trebuie sa te pui cu burta pe carte...nu pare a fi nevoie... ... nu sunt eu profesorul acestui forum, dar imi place sa urmez ce am invatat de la aceasta marca...sa tinem cont de detalii !
      Fiabilitatea acestui motor o putem vedea chiar si aici.. ...

      Kleinanzeigen: Gebrauchtwagen kaufen oder verkaufen - Jetzt in Uelzen finden oder inserieren! eBay Kleinanzeigen ist jetzt Kleinanzeigen.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

      Comment


      • #18




        OP here:

        [QUOTE=[B]Cristi Nazarov[/B]]
        Raul Andrei Wou........ma bucur sa fiu coleg cu asemenea persoane, sincer....citesc si ma bucur....Buna de tot observatia faptului ca nu stim cum a ajuns propietarul in posesia acestei masini.....a "furat-o romaneste" cumparand ceva in necunostinta de cauza sau a fost atras pur si simplu de ea cunoscand istoria transformarii ei..
        [QUOTE=[B]Cristi Nazarov][/B]

        1) masina a venit in contul unei datorii (mai bine ai ceva orice, un fier, un pamant decat o suma care nu se stie cand / daca se mai intoarce)

        2) am pus in anunt VIN-ul si cand ma intreaba oricine despre masina ii spun ca are un menu de TAXI si ca am vazut ca a avut echipare originala de taxi. Daca voiam sa mint mergeam sa scot meniul acela.

        3) cred ca masina ar fi fost mai valoroasa daca nu era vopsita negru (ivory-ul acela nu e cel mai curat alb, tine mai mult la tavaleala, asa neagra trebie spala des, se vad imediat efecte, mizerie)
        Cine s-a chinuit sa o faca neagra a dat motorul jos( e vopsit si in compartimentul motor, a dezechipat usi etc.
        4) cred ca nu e OK sa fac profit dintr-o masina, dar cred deasemenea ca este OK si sa nu pierd de aceea mentionam break-even.

        Originally posted by Raul Andrei View Post
        O zi bună tuturor!

        Decizia vă aparține în întregime. Iar când meditați, păstrați acest lucru în minte: sinceritatea tronează. În eventualitatea unei vânzări, dacă se ajunge la ''break-even'' este minunat. Dacă, prin vânzarea acestei mașini, spunând adevărul, ați pierde 500-1.000 Euro, ați fi la fel de câștigat. Cuvântul unui om nu valorează 500-1.000 Euro. Este inestimabil. Mai bine ați pierde o sumă de bani și v-ați păstra demnitatea decât demnitatea patată de cuvânt mișel. Oricum, faptul că ați recunoscut deschis aici, nu îmi dă impresia apartenenței dumneavoastră la o astfel de categorie. Însă, pentru posteritate, am scis și acest paragraf.

        Toate cele de mai sus fiind amitite, Mercedes ne răspunde de multe ori dubiilor: The best or nothing. Păziți-vă de acel ''nothing'' gândind ''best'' următorul pas.

        Toate cele bune,
        Raul Andrei
        Suntem pe aceeasi frecventa referitor la adevar, prefer sa o dau in pierdere decat sa ma fac ca ploua cand ma intreaba omul daca a fost taxi cand eu stiu clar ca a fost. As prefera totusi sa nu pierd acei 500-1000 Eur.

        E cumva ridicol ca pretul este comparabil cu al unui GOlf 7 1.6. TDI cu transmisie manuala cu 5 viteze din acelasi an, indiferent ca unul a fost masina de firma/ familie si altul taxi. cred ca o depreciere de la 37-38k la 7-8k este mai mult decat OK. Golful nou era 21 si acum e si el 7-8k.



        Sincer prefer sa imi vand Golful si sa o tine pe aceasta ca oricum are mai multi CP si e mult, mult mai comoda. Cred ca in loc 500-1000 Eur pierdere mai bine o tin pe aceasta si o vand peste 4-5 ani, putin probabil ca vor fi costuri mult mai mari de exploatare ca la Golf. SI daca o tin 5 ani fara sa bag tone de bani o pot dezmembra sau face cadou sau duce la REMAT.





        Last but not least: si daca o vand azi pe aceasta, sigur o sa ma intorc in universul Mercedes (tot SH bineinteles). Inainte sa detin unul nici nu le luam in seama, viam doar Golf-uri si preturi de intretinere mici. Acum insa am ajuns la varsta la care apreciez un pic altfel lucrurile.
        Last edited by nea_pandele; 01-31-2021, 14:21 PM.

        Comment


        • #19
          O zi bună tuturor!

          Scriu acest mesaj având ca fundament vorba unui dramaturg puțin cunoscut, Shakespeare parcă îl chema. El ne îndemna să primim povețe, dar să judecam noi înșine. La fel vă sfătuiesc. Luați tot ceea ce am scris, atât eu cât și ceilalți membri, ca pe niște povețe și judecați astfel încât să vă fie bine.
          Firește, exemplul cu pierderea unei sume de bani era un pur scenariu ipotetic menit să întărească principiul. Nu doresc nimănui să piardă un bănuț. Că tot aminteam în mesajul anterior de oameni și omenie.

          Toate povețele de aici vă învață cum să vă păziți. Este o bucurie când un nou prieten ni se alătură. Cel puțin eu mă bucur de bucuria unui nou membru de a avea un nou sau un prim Mercedes, datorită simplului fapt că noi gândim la fel. Avem acest lucru în comun, aprecierea brandului și tot ceea ce el semnifică. Toate acestea dincolo de partea materială și de statut.
          Așadar, vă doresc toate cele bune, nu numai dumneavoastră ci tuturor celor ce citesc acest mesaj.
          Vă adresez mulțumiri pentru apreciere, Cristi Nazarov!

          Numai bine,
          Raul Andrei

          Comment


          • #20
            Inteleg, desi eu sunt OP, povetele sunt atat pentru mine cat si pentru eventualii cumparatori.

            2 vorbe dupa care ma ghidez: "de cati bani, atata peste" si "daca promiti ceva, fa-o indiferent de costuri"

            Nu cred ca am dat mult 6 k Eur pe o masina care merge bine (in mintile ei cum spum mecanicosii) si inca 1.2k Eur sa o pun la punct (ca pt mine cu revizie motor/ cutie + Michelin Alpin 6). Cred ca o masina cu alta provenienta si istoric service costa mai mult, dar fiecare lucru are un pret. Daca a fost taxi nu inseamna ca nu mai are nici o valoare, altfel s-ar casat in Germania nu si-ar fi traiti ultimii 200-300k km in Romania (Serbia/Moldova/Albania).

            Cu mintea de (dupa ce am mers 100 k km cu Golfurile mele Mk5 & Mk7 si 2 k cu Mercedesul acesta) daca as avea 10 k de cheltui as lua un Mercedes in mintile lui cu -7-8 k km si as mai avea o rezerva de 1-2 k Eur pentru eventuale reparatii. Eu am dat 10 k Eur pe un Golf 7 de 4 ani in 2019 doar pentru ca avea putini km. Ghici ce? La 60 k km am schimbat distributia ca s-a blocat pompa de apa.Fiind Golf distributia a fost 1200 RON (manopera inclusa).

            Comment


            • #21
              LA mercedes o distributie e mai scumpa, dar e mult mai rara.
              Asa e cum spui cu taxiurile, in mod sigur nu toate sunt terminate, si probabil multe mai au viata in ele, dar ideea e sa platesti pretul corect.

              Eu unul nu m-as apuca sa o fac ca noua, frane, gume bune, revizii si in rest la ca merge si asa...in rest tine banii pt cand cere.
              Si daca chiar iti place modelul de ce nu cauti unul corect? Iar pe asta il dai.
              Pana vei gasi unul care sa fie si fara rulaj de taxi, cat de cat cu dotari, mai apectuos, cu un motor puternic va trece ceva vreme ca nu te opresti la primul in drum.
              Cat timp masina merge nu esti pe graba, ai sanse sa iasa lucru bun.

              Gumele le pastrezi daca e cazul, revizia nu va mai fi proaspat facuta, deci nu ai bagat banii chiar degeaba.

              Comment


              • #22
                pai eu mi-as lua si mai puternic, si mai mic (e un pic enervant la parcare) si cu consum mai mic.
                Cred ca e mi se potriveste mai bine clasa C.

                Care ar fi pretul corect pentru acest exemplar?
                Last edited by nea_pandele; 01-31-2021, 20:52 PM.

                Comment


                • #23
                  Pretul corect e greu sa ti-l spuna careva dar fa o medie intre cele mai scumpe, km putini si dotate bine, in Germania si jafuri.
                  Macar intervalul ala sa il stii, apoi te pui sa cauti, sa vezi cateva pe viu, rogi pe careva sa te duca cu masina etc.
                  Ca pozele sunt una, realitatea e alta.

                  Din pacate C-ul taie un pic din senzatia de limuzina mare si o duce spre golf.
                  Dar e doar parerea mea, cel mai bine e sa experimentezi si sa tragi singur concluziile.
                  Dupa ce vei avea vreo 10mii km cu E-ul in mod sigur vei vedea mai usor diferentele si decizia va veni de la sine.

                  Comment


                  • #24
                    Daca nu aflii rulajul corect, eu zic ca undeva la 6-7k euro. Datorita investitiilor tale.

                    Daca aflii cumva rulajul (platesti la Mercedes sau prin cineva) si nu e cu mult peste ce are in bord, poti eventual sa mai cresti.
                    In cautarea CC-ului de l-am avut acum 2 ani am dat peste un nene de la Cluj care avea unul alb, 112k km in bord, in poze..
                    Cand l-am sunat omul a fost sincer, mi-a zis ca masina avea 152k de fapt, reali, si ca el a aflat tot ulterior cumpararii, dar mi-a spus-o.
                    Mi-a trimis facturile doveditoare cu tot ce a inlocuit la masina, omul fiind sincer chiar am vrut sa o iau, pacat ca a dat-o inainte sa ajung eu sa o vad.

                    Asa ca... Go for it.
                    Ai mai putine sanse sa iei un C masluit, alea nu prea le vezi pe taxi (comparativ cu E-urile)!

                    Dar niciodata nu mai lua fara verificari in prealabil, verificare la Mercedes, nu carvertical sau autodna.
                    Să știi să lupți când vrei să ai.
                    Să nu regreți când pierzi sau dai

                    Comment


                    • #25
                      Ai mari sanse sa nu iei nimic masluit atata timp cat nu crezi in Mos Craciun si verifici din toate incheieturile conserva pe care o cumperi !!
                      Revenind la subiect, e greu de crezut ca o sa gasesti pe cineva sa dea bani pe ea din motivele enumerate.....Ori vin sa o cumpere dar pe sume ridicole...Asa ca, daca masina trece testul de verificare si km sunt cei primiti pe watss app, eu zic ca se poate merge cu ea mult si bine...mai exact pana-i cad rotile decat data de pomana cu titlu de "vanzare".. Si...nu ce compara cu Volsvaginul ..
                      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by nea_pandele View Post
                        pai eu mi-as lua si mai puternic, si mai mic (e un pic enervant la parcare) si cu consum mai mic.
                        Cred ca e mi se potriveste mai bine clasa C.

                        Care ar fi pretul corect pentru acest exemplar?
                        Pai întotdeauna ne putem gândi chiar înainte să fie cazul, cum ar fi, dacă, cineva ce știe citi legea, citește aici, cumpără mașina de la matale, nea_pandele și te dă pe loc în judecată pentru înșelăciune...?

                        Acum, sau mai degrabă după, citești pe google, cum, că, infracțiunea devine a ta, imediat ce afli despre ea...

                        Manipularea kilometrajului, este infracțiune, pe lângă daunele create de trebuie plătite!
                        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                        www.mbretrofit.ro

                        Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                        Comment


                        • #27
                          Spre norocul lui, se pare ca tocmai km nu sunt manipulati !!! Pare greu de crezut dar conform unui istoric service autorizat..nu ar fi manipulati !!Desi, detinem amandoi aceasta proba il las pe el sa o faca publica, fiind masina si cazul omului !!! Stima.
                          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                          Comment


                          • #28
                            Cred ca poate mentiona in contract ca masina a iesit din fabrica ca taxi, el nu cunoaste istoricul si nu garanteaza km din bord.
                            O poate vinde la pret de taxi fara probleme, ca or fi de plin de taxi-uri la mama lor acasa, dar nu vin singure de acolo, si nici nu se inmatriculeaza singure.
                            IAr de schimburi, nici vorba!

                            In rest imi dau cu presupusul, dar prezumtia de vinovatie e valabila.
                            Nu inseamna ca daca o vinde si inseala pe cineva pana la probra contrarie: adica sa se demonstreze faptul ca vanzatorul a ascuns faptul ca a fost taxi, a dat el km inapoi si nicdecum proprietarii anteriori.
                            Dar e o presupunere.
                            Last edited by Sharky; 02-02-2021, 13:47 PM.

                            Comment


                            • #29
                              De ce esti rau?De ce dai cu pietre atunci cand nu e necesar???
                              Sa ne intelegem: omul nu e tata,fratele sau cineva din poza mea de familie !!!
                              DAR,ce a facut el este de laudat si de incurajat !!!A venit frumos, in gura lupului , pe forum la Mercedes si a spus clar: am o conserva, masluita, in ultimul hal, primita in contul unei datorii !!Ce fac mai departe????
                              Daca ar fi mai multi ca el, probabil nu ai mai vedea pe aici sau pe alte forumuri titluri de genul.."Cat ghinion sa ai" !!! Acum sa te apuci sa dai cu pietre si sa acuzi, ce ar putea sa faca mai departe incat sa devina penal si sa ne bucuram noi pe la colturi....mi se pare destul de deplasat !!
                              Nu e mai simplu si de ajutor sa curga sfaturi si idei de genul..du-te la un coleg, fa o expertiza tehnica sa stii exact pe ce stai, vezi daca mai trebuiesc multi bani sa o aduci pe linia de plutire, iar daca nu ....mergi cu ea pana-i cad rotile !?!? Nu mai zic de "vino la mine la service sa o urcam pe elevator sa vedem ce faci mai departe" Nu asta ar fi esenta si ideea unui forum si al unei comunitati??Nu asta ar fi ideea, sa ajutam cu sfaturi bune nu sa dam omului cu pietre in cap ??Cu ce o fi el mai ticalos ca se da cu o conserva masluita,de care stie toata lumea,in care a bagat bani si a adus-o pe linia de plutire fata de cei care se dau cu cazane de firma cumparate fara sa cunoasca nimic despre ele, dar aflate intr-o stare tehnica mult mai proasta ca a lui??Mai vorbim si de cei care isi tin masina cu piese din dezmembrari, acestea fiind piese de directie,brate,bucsi,amortizoare???
                              Cand copilul greseste, bataia si injuraturile nu schimba nimic, dar mai rau, nici nu il ajuta sa inteleaga si sa mearga mai departe in viata !!!! Asa ca...mai usor cu pianul pe scari !!
                              PS: Sharky, comentariul meu nu este neaparat la adresa ta, asa ca nu o lua personal !! Este mai mult la adresa tuturor celor care arunca cu pietre cand ar putea mult mai mult sa ajute !!
                              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by Sharky View Post
                                Cred ca poate mentiona in contract ca masina a iesit din fabrica ca taxi, el nu cunoaste istoricul si nu garanteaza km din bord.
                                O poate vinde la pret de taxi fara probleme, ca or fi de plin de taxi-uri la mama lor acasa, dar nu vin singure de acolo, si nici nu se inmatriculeaza singure.
                                IAr de schimburi, nici vorba!

                                In rest imi dau cu presupusul, dar prezumtia de vinovatie e valabila.
                                Nu inseamna ca daca o vinde si inseala pe cineva pana la probra contrarie: adica sa se demonstreze faptul ca vanzatorul a ascuns faptul ca a fost taxi, a dat el km inapoi si nicdecum proprietarii anteriori.
                                Dar e o presupunere.
                                Contractele sunt destul de standard. Nu ai loc de mentiuni si bla bla. Verbal eu spun omului, bai nene a fost taxi. Sau daca ma intreaba de km ii spun clar, nu pot garanta pt nimic tinand cont ca nu stiu istoricul.

                                Asteptarile mele de la forum erau sa imi spuneti daca nu am mai condus automata ce e convertizor, cat costa si la cat timp se schimba, despre problemele comune ale motorizarii acestea (e.g. garnitura de la baie, de la chiuloasa cat costa si cum/unde se remediaza, costurile reviziilor mici / mari , preturi consumabile etc a.i. eu sa imi aleg singur sa tin/ sa nu tin masina.

                                Acum ca un outsider va inteleg ca va plac fiarele voastre, ca doar e club de proprietari nu de pareristi. Eu gandesc cu capul de contabil si cu inima de sofer. Imi place confortul, si faptul ca e o calatorie mai placuta in masina asta. Probabil contabilul va poate spune la centima cat m-a costat transportul in 2019 sau in 2020 sau si din urma

                                2017 -7845,64 RON / motorina 4624,24 - am mai tras de Golf 5
                                2018-28369,79 / motorina 2899,2 -am luat Golf 7
                                2019-39091,32 - Motorina 1650,31 am platit Golf 7 am vandut Golf 5/ casco
                                2020-12722,43 - Motorina 4681,8 casco/ distributie / frane Golf 7
                                2021-999,75 - motorina 135 (socotesc doar in Golf 7)

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF