Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

W126 500SEC S-Klasse BVLgari-ul nr2

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • W126 500SEC S-Klasse BVLgari-ul nr2

  Ladies and Gentlemen... visul meu de mic copil a devenit realitate. Ultima achizitie in materie de nebunii...este tot un Benz, mai exact un W126 500SEC nascut in '87. Nu e impecabila dar asa imi place mie...sa mai lucru la ea , o modelez dupa gustul meu. Nu e saraca la optiuni, insa mai adaugam pe parcurs cele care lipsesc. Agregatul nu e inmatriculata in RO si nici nu va fi din cauza impozitului...am noroc cu dubla cetatenie...asa ca am scapat .

  WDB1260441Axxxxxx
  Baumuster 126044
  Sales name 500 SEC
  Cabin 00851
  Order number 0 7 229 08911
  Delivery date 1987-11
  PAINT1 702 SMOKE SILVER METALLIC
  Interior color 271A LEATHER ANTHRACITE
  Engine 117965 xx xxxxxx
  Gearbox 722311 03 025973
  Lights units BOSCH
  Wipers 871120
  Class 1
  General data for model code 126044


  240 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR
  241 FRONT SEAT LH ELECTRIC ADJUSTABLE WITH MEMORY
  256 RADIO HI-LINE USA VERSION
  260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
  271A LEATHER ANTHRACITE
  280 LEATHER STEERING WHEEL
  412 ELECTRIC SLIDING ROOF
  430 HEADREST IN THE REAR, LEFT AND RIGHT
  442 DRIVER'S AIRBAG
  444 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
  506 OUTSIDE REAR VIEW MIRROR, LEFT AND RIGHT, HEATED (ELECTRICALLY ADJUSTABLE ON THE RIGHT) (L.H.D.)
  510 AUDIO 20 RADIO WITH CD CHANGER
  531 AUTOMATIC ANTENNA
  543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE
  544 ROLLER BLIND, ELECTRIC, FOR REAR WINDOW
  551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
  570 FRONT ARMREST FOLDING
  581 AUTOMATIC AIR CONDITIONER
  593 ALL-ROUND WD-GREEN GLASS,HEATED REAR WINDOW-ESG,BF
  600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
  640 15-HOLE LIGHT ALLOY RIMS
  645 WINTER TIRES M + S
  630 ECE - WARNING TRIANGLE
  668 PACKAGING FOR SHIPPING VEHICLES WITH TIE-DOWN HOOK
  682 FIRE EXTINGUISHER
  702 SMOKE SILVER METALLIC
  873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS


  Optiunile ce lipsesc de pe ea urmeaza sa fie achizitionate pe parcurs...asa ca nu mai lungesc cu vorba si va prezint visul meu ...  Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

  W126 280SE
  W123 280CE
  W126 500SEC
  W220 500L

  'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

 • #2
  Din pacate cand am achizitionat-o, motorul nu a putut fi pornit din cauza lipsei celor doua pompe de benzina. Dupa ce am achizitionat doua pompe, am reusit sa-l pornim cu colegul Poul (tin sa multumesc si prin aceasta cale pentru ajutor) si sa-i auzim glasul de V8 care te unge la suflet ...

  Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

  W126 280SE
  W123 280CE
  W126 500SEC
  W220 500L

  'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

  Comment


  • #3
   Interiorul: din pacate o sa am de lucru cu interiorul, masina a stat foarte mult timp nemiscata in soare, se cunoaste in multe locuri ca materialul a suferit insolatie ...   Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

   W126 280SE
   W123 280CE
   W126 500SEC
   W220 500L

   'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

   Comment


   • #4
    Te invidiez ..Superba masina , sa te tina multi km fara probleme..!! Numai bine, si spor in tot ce o sa-i faci !

    Comment


    • #5
     Hai ca m-ai "omorat"!.Frumos vis. Sa-ti traiasca si sa il integrezi la fel de mult in natura ca si pe primul BVL La interior nu te speria, acum sunt o gramada de kituri de restaurare pentru piele pe Ebay.La ce ai tu acolo cu maxim 100 de euro o sa iti iasa nebunie de interior. Pentru lemn, nu sunt specialist dar acum am lucrat cu rasina epoxi si am "lacuit" niste elemente la o barca ...IESE BETON!
     P.S. Mai multe poze - dn toate unghiurile, nu te zgarcii.
     Last edited by cosfru; 08-01-2015, 18:49 PM.
     Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
     https://w124-coupe.com

     Comment


     • #6
      felicitari, spor la treaba si la multi kilometri
      190E w201: http://www.clubmercedes.ro/noul-vech...858#post384858

      Comment


      • #7
       Felicitari pentru achizitie, un model deosebit, rar si foarte frumos. Stiu sigur ca masina va renaste pentru a doua oara, ca si primul BVL. Acu stau si ma intreb ce ar putea fi al treilea BVL, ce alte visuri mai ai?...
       Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

       Comment


       • #8
        Multumesc pentru urari.

        Cu interiorul mai vedem...daca gasesc un alt interior il schimb in totalitate...nu stiu de ce dar nu prea ma atrag culorile inchise. La fel cum am schimbat in primul BVL asa ma tenteaza si acu...tot un gri, eventual un crem daca gasesc.


        In continuare visez, dar din pacate acu nu e randul meu, ci' a ei (prietena)...pe langa W123 Coupe care sta cumintica la pastrare (din cauza fondurilor insuficiente...inculpatul e SEC-ul ) mai doreste si un W107...viseza si ea .

        Daca o sa fiu sanatos si ma ajuta Dumnezeu, pe lista mea e in asteptare un W116 4,5 (6.9), eventual un G-Klasse (ultima data cand am fost la munte cu BVL-ul, am zis ca mi-ar sta bine si un G


        Toata stima si urez ca visele sa devina realitate pentru fiecare dintre noi!
        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

        W126 280SE
        W123 280CE
        W126 500SEC
        W220 500L

        'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

        Comment


        • #9
         Continuarea...

         Scaunele din spate se prezinta acceptabil, insa cele doua scaune fata au suferit enorm. La cat de tocite sunt, tin sa cred ca, careva dintre fostii proprietari era supraponderal. Lombara pe partea soferului e varza (ca in toate cazurile), tot pe scaunul sofer...materialul din plastic care se afla la imbinarea pielii a prins o forma serpuita...cu siguranta tot din cauza caldurii...

         Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

         W126 280SE
         W123 280CE
         W126 500SEC
         W220 500L

         'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

         Comment


         • #10
          Secul de la boston....bv...se vedea ca e buna masina din poze...spor la treaba cu ea...sa mearga cat mai mult..la banii care ai luat o e chilipir.

          Comment


          • #11
           Dubla cetatenie - inseamna ca masina va avea nr de ............Bg ?
           Inmatricularea va fi ieftina pe langa consumul bebelusului de 5000 cmc.

           Spor la treburi, ca ti-ai facut-o cu mana ta.

           Comment


           • #12
            Salut Dane... dubla cetatenie...Ungaria


            Montarea sistemului de alimentare:

            Am constatat ca doua dintre firele electrice erau roase chiar una sectionata. Am recositorit firele dupa care am remontat totul la locul lor...

            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

            W126 280SE
            W123 280CE
            W126 500SEC
            W220 500L

            'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

            Comment


            • #13
             Deja incepe distractia...

             Nu sare bendixul la electromotor...am desfacut-o in bucati, am curatat tot ce se putea curata la ea insa problema persista...deci urmeaza sa achizitionez o alta bobina si sa vedem daca se schimba ceva...             Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

             W126 280SE
             W123 280CE
             W126 500SEC
             W220 500L

             'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

             Comment


             • #14
              Sa o stapanesti sanatos Feri!

              A pornit direct dupa ce ai montat pompele si alta aprindere sau a fost nevoie si de alte interventii /reglaje la injectie ? Cutia/transmisia cum sunt ? Cu rugina cum sta ?

              Comment


              • #15
               Salut Sile...


               Originally posted by sile1 View Post
               Sa o stapanesti sanatos Feri!

               A pornit direct dupa ce ai montat pompele si alta aprindere sau a fost nevoie si de alte interventii /reglaje la injectie ?

               De pornit a pornit, insa motorul nu torcea bine, am avut de verificat destul de multe...reglaje nu am facut!
               Originally posted by sile1 View Post
               Cutia/transmisia cum sunt ?

               Pana acu totul pare in regula, insa doar dupe ce o scot la un drum intins pot spune mai multe...cine stie...


               Originally posted by sile1 View Post
               Cu rugina cum sta ?
               "Virusul" si-a facut aparitia (din cauza neglijentei)...pe la aripi fata, aripa spate (sub antena), si un pic sub luneta (bola lor), in rest destul de OK.
               Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

               W126 280SE
               W123 280CE
               W126 500SEC
               W220 500L

               'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF