Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Primiti cu...Sprinterul ?!?!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Off topic

    Originally posted by Cristi Nazarov View Post
    nu am gasit dar nici nu am cautat un "coleg" de cabina, asta deoarece nu am incredere sa dau pe mana, afacerea din care in acest moment imi castig existenta ... deocamdata merge, nu ma pot plange la cei ... 21 de ani ai mei ... de munca. Stima.
    Îți dorec încă 10 ani ... de muncă ... și după aceea încă 40 de ani ... de odihnă ! Știu, ar fi frumos, dar aproape imposibil de realizat prin prisma posibilităților unui muritor de rând, însă eu totuși asta îți urez pt. că te respect pt. ceea ce faci ! Stimă reciprocă !
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

    W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

    Comment


    • #77
      Exact asta este si planul meu,pe la 50-55 maxim sa ies la pensie,oficial sau nu.Ca o fi in Romanica,nu cred, sau pe alte meleaguri,mai sigur, om vedea.Pana atunci,rabdare si...motorina in tank.De restul se ocupa, Stela.Stima.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

      Comment


      • #78
        Inca ceva despre masina, lucru bun de stiut si de alti propietari de Sprintere.Am cumparat masina cu diagnostic dat de neamt: probleme garnitura de chiulasa sau chiar chiulasa.Masina, zicea el pierde antigel, nu se vede pe unde, si trebuie completat cam 500-600 de grame la 8000-10000 de km !!!Bun zic, ajung cu ea acasa fara probleme si acolo schimb chiulasa, ca am una ramasa de la cea alba in buna stare.Fiind iarna cand am luat masina, am mai facut o cursa, cam 8000 de km in total si intradevar am completat cam 1 kg de antigel.La sugestia unui coleg, sebi 11, am schimbat in prima faza doar busonul de la radiator si apoi dupa prima cursa am mai completat cam 3-400 de grame de antigel, dupa a doua fff putin dupa care pierderea de antigel a disparut !!!Concluzia:spre norocul meu a fost doar acel buson si nu chiulasa !!!A urmat vara, a urmat greutate pe masina si mii , zeci de mii de km si masina nu a mai avut nevoie de antigel.Ca si confirmare la aceasta problema, am patit urmatoarele:asta toamna sa spart termoflotul, a intrat ulei in radiator iar garnitura de la busonul radiatorului s-a deformat din cauza uleiului.Dupa spalarea instalatiei, a mai ramas totusi ulei si timp de cateva curse se aduna in vasul de expansiune spuma si ulei care au dus la compromiterea definitiva a busonului, motiv pentru care am dat o gaura cu un burghiu mic pentru a iesi toata spuma, supapa fiind compromisa.Dupa ce s-a incheiat aceasta operatiune,din comoditate am pus iar...busonul cu care a venit masina !!!Urmare???Dupa prima cursa m-am trezit cu becul la antigel aprins si am completat iar 6oo-700 de grame.!!!Am cumparat altul nou si de 2 curse problema a disparut.
        Concluzie:
        -nici nemtii nu mai sunt ce au fost,spre bucuria mea !!!Discutand la o cafea cand am cumparat masina,7800 de euro,neamtul spunea ca daca nu avea problema cu chiulasa, care era destul de scump de rezolvat,fara minim 11000-11500 nu vindea masina !!!!!!
        -cand suspectati probleme cu presiune pe furtune,pierderi de antigel,eliminati in primul rand problema busonului,90 de lei pe original si abia apoi treceti mai departe.
        Sa va zic ca eu facusem programare la mecanic sa schimb chiulasa, la atelierul de reconditionat chiulasa sa o duc pe a mea de acasa sa o pregatesc ca sa mearga repede la schimbat,comandasem restul pieselor la magazin si am avut noroc ca mecanicul m-a programat dupa 2 saptamani si ca , colegul sebi 11 a fost dragut si amabil si am avut o discutie telefonica, motiv pentru care am evitat sa "stric" masina degeaba????
        Asta a fost norocul meu si al lui Stela si povestea noastra.Daca ajuta pe cineva, as fi tare bucuros.Iar daca cineva are vreodata nevoie de vreun sfat sau idee, sa ma apeleze cu incredere,pentru ca asa cum altii m-au ajutat pe mine,voi incerca sa ajut si eu.Pana la urma exact asta ar trebui sa fie ideea unei comunitati si al unui forum.
        Mercedes Sprinter, Stela, povestea merge mai departe..... Stima.
        Attached Files
        Last edited by Cristi Nazarov; 05-01-2015, 20:31 PM. Reason: Adaugare poze
        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

        Comment


        • #79
          In epoca in care toata lumea o da pe "silicoane si botox" noi nu ne ferim sa spunem:
          Buna, sunt Stela si tocmai am implinit saptamana aceasta 700 000 de km !!!!!! Cu toate astea, coafura rezista !!!!!!
          Printre tratamentele de ultima ora au fost o turbina curatata, in urma careia masina trage mult mai bine si a venit acasa cu un consum de 10,71 % pe 5800 de km, apoi a mai fost un buson radiator schimbat, e al trei-lea dar bine ca nu e chiulasa , radiatoare date jos si curatate in mijlocul verii ca in primavara nu a fost timp ...Faza cu busoanele de la radiator se datoreaza faptului ca uleiul intrat in instalatia de racire cand s-a spart termoflotul se mai aduna in timp in borcan si infunda supapa de la buson.Desi am spalat tot sistemul cu sare speciala luata de la Mercedes,cu leacuri babesti gen otet se pare ca nu a iesit tot uleiul...Ultima data, la o cursa a inceput sa dea antigelul afara si sa arunce cam 1, 1,5 litri din vas....Doar ca fiind putin mai "destept decat sistemul" am scos furtunul de preaplin si l-am bagat intr-o sticla de 2 litri, motiv pentru care la 120-150 de km cans se aprindea becul de nivel de la antigel opream si turnam din sticla in radiator.Bineinteles ca masina avea toate simptomele de.....garnitura sau chiulasa defecta !!!Stiind cum sta treaba,am comandat un nou dop,80 pe original si-l recomand in locul celor pe producator,am mai tras o spalatura la instalatie cu 1 litru de otet, am schimbat antigelul si de 10000 de km e iarasi liniste la noi in curte !!!Asa ca, vorba unui coleg.....multumesc Mercedes !!!!!
          Apropo de piese de origine, urmeaza ca in urmatorii 10000 de km sa schimb placutele de frana, luate de mine fata spate pe original si care in momentul de fata au fix.....176 894 de km !!!!Da ati citit bine , o suta sapte zeci si sase de mii opt sute nouazeci si patru de km !!!!!Asta in conditiile rularii saptamanale cu masina si platforma atasata !!!Si credeti-ma ca nu sunt povesti vanatoresti ca nu vreau sa ridic in slavi piesele de origine,dar acolo unde merita,merita !!!!
          A si inca o recomandare ca tocmai am schimbat cureaua si rolele, mergeti direct pe curea Contitech si uitati de Bosch(cea mai proasta dupa mine, a crapat toata dupa 60-70000 de km) sau de Daico care dupa un numar mic de km s-a intins si dadea vibratii in rola intinzatoare la pornire.
          Sper sa ne auzim si la 800000, asta daca mai rezist eu ca de Stela nu imi fac probleme !!!Stima.
          Attached Files
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

          Comment


          • #80
            Dacă faci 2,5 milioane de km cu Stela, va fi primul Sprinter expus în Muzeul Mercedes din Stuttgart ! Tentant, nu ?
            Lord W126 500SE -> 2.5D
            Lady W123 230C -> 240D
            W124 -> 200D
            W208 CLK200 -> 2.0

            W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

            Comment


            • #81
              Haha, eu te inteleg foarte bine la partea cu franele. Am pus pe al meu cotetz frane de la Ferodo, dupa 10k km mi s-au strambat discurile si a aparut o bataie foarte puternica. Acum am Ate, dar sunt curios cat o tine si astea, in nici un caz 170k km. Original e mai scump dar isi merita banii(cel putin la partea asta).

              De curiozitate, ai acelasi motor de 2,2 care e si pe masinile mici din clasa C si E?

              Ps: in ritmul asta ajungi in curand la 1 mil km, tine-o tot asa.
              Last edited by grizzlee; 08-17-2015, 08:51 AM.

              Comment


              • #82
                La 2,5 milioane, motorul are toate sansele sa ajunga,dar mai greu cu tabla......
                Da am acelas motor ca si clasa C si E, doar ca al meu e de 2,7 ...
                Apropo,cat priveste recordul de km cred ca daca cei de la Mercedes ar veni in Romania pun pariu ca ar gasi destule Sprintere care au km acesta desi se vand cu....250 000 cu carte service sefu' !!! Stima.
                Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                Comment


                • #83
                  Salutare, desi mi-ar fi placut sa dobor recordurile propuse,ratiunea din mine a invins !!Nu stiu daca e bine,nu stiu daca e rau dar asa am considerat ca trebuie facut acest pas si mers mai departe, motiv pentru care va anunt ca ieri, cu lacrimi in ochi(sincer) si un nod in gat,m-am despartit de Stela !!!Pentru mine nu a fost doar o masina ci o masina cu suflet de care am avut grija asa cum am stiut mai bine si care la randul ei a avut mare grija de mine! Nu am dat-o cu inima rea ci chiar as dori ca si noului propietar,din fericire am aflat ulterior ca e coleg cu noi pe aici, sa-i aduca atatea satisfactii sufletesti si financiare cate mi-a adus si mie !!!!
                  Asa ca dupa un mariaj de 1 an si 9 luni, dupa 256 558 km, pot sa spun cu mana pe inima :multumesc Stela, multumesc Mercedes !!!
                  Motivul vanzarii, a fost doar ratiunea ca in viata trebuie sa tinem pasul cu progresul,sa nu ne blocam intr-o realitate care pe zi ce trece si pe an ce trece se invecheste,desi incontestabil ramane buna,care incepe sa isi piarda valoarea si sa se deprecieze si care trebuie sa recunoastem nu e pe placul firmelor care incep din ce in ce mai des sa accepte pentru anumite servicii doar masini mai noi de 3-5 ani maxim.Sa nu mai spun de faptul ca in mai toate orasele din Germania nu mai poti intra cu masini euro 3,ci trebuie sa aiba minim euro 4...
                  Stiu ce am avut,stiu ce am vandut, stiu ce am pierdut dar sper ca pe viitor sa gasesc alta Stela care sa ma surprinda la fel de placut!Amin.
                  Sa nu mai zic ca masina s-a vandut in exact 3 minute de la momentul postarii anuntului pe net si ca apoi a trebuit sa inchid telefonul....
                  Viitorul?Cel mai probabil un 319 din 2011, despre care sper sa incep sa scriu la fel de frumos de saptamana viitoare...Stima.
                  PS:e ultima poza inainte ca Stela sa plece la drum.Sa aiba numai drumuri bune....
                  Attached Files
                  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                  Comment


                  • #84
                    Înțeleg rațiunea care te-a condus la acest pas, îți înțeleg și lacrimile (eu am lăcrimat după o Dacie Combi când a trecut după colțul străzii, care m-a ajutat să construiesc casa - a se înțelege: cărat foc continuu de la ciment și până la mobilă).
                    Sper totuși să rămâi fidel mărcii și să vedem un nou topic deschis !

                    P.S. Cer permisiunea ulterioară de a posta 2 poze cu Combi amintit mai sus (prima în toiul construcției, iar a 2-a luată de la bordul lui Lord cu ocazia unei întâlniri spontane - mașina mai circulă și azi !)
                    Attached Files
                    Lord W126 500SE -> 2.5D
                    Lady W123 230C -> 240D
                    W124 -> 200D
                    W208 CLK200 -> 2.0

                    W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                    Comment


                    • #85
                      Din pacate...nu o sa deschid un nou topic... , asta pentru ca nu o sa fie nevoie...masina o sa fie tot Sprinter, garantat, dupa cum spuneam sunt cu ochii si telefoanele pe un 319 din 2011...asa ca sper sa iasa combinatia si saptamana viitoare sa continui acest topic,fiind vorba tot despre Sprinter nu cred ca e nevoie de altul...Cat priveste pozele tale,cel putin de mine sunt primite cu placere...Stima.
                      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                      Comment


                      • #86
                        Dupa cum spuneam.....Steluta merge mai departe !!!!!
                        Adica,mai bine zis......mi-am luat MASINA !!!!!!Si ce masina !!!!!
                        Ea, se numeste Steluta, putin..318 cdi, de prin 2009, cu 235 000 plus carte service la Mercedes si un dosar cu absolut totul despre ea de la reprezentanta,inclusiv factura proforma de cumparare a ei de noua,in valoare de 61 000 euro !!!!Masina a fost folosita pentru livrari carucioare cu mancare in aeroport,cele care vin pe avion cand se serveste masa .Deocamdata atat si ceva poze din mers,ca deseara trebuie sa plec, cat priveste restul povestii...imi rezerv vacanta de iarna ca o sa am ceva de scris !! Stima.
                        Attached Files
                        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                        Comment


                        • #87
                          Foarte misto Steluta cati mai multi km !
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                          Comment


                          • #88
                            Sa fie-ntr-un ceas bun cu multi km si zero bube, respectiv cu sanatate proprietarului actual!
                            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                            Comment


                            • #89
                              Felicitari!Frumoasa achizitie si sa fie intrun ceas bun.Cat mai multi km fara probleme.
                              Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                              Comment


                              • #90
                                Felicitările obligatorii și din partea mea !
                                Cred că rampa aia te-a furat, a fost sex-appeal-ul mașinii
                                Lord W126 500SE -> 2.5D
                                Lady W123 230C -> 240D
                                W124 -> 200D
                                W208 CLK200 -> 2.0

                                W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                                Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                                Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF