Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Primiti cu...Sprinterul ?!?!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Impecabila masina Cristi.Ma bucur pt tine.Poate ajugi p la mine sa o vaza si okiu meu.Sa te bucuri de ea fara nici un incident
    Cineflorix trans srl

    Comment


    • #92
      Multumesc de urari si sanatate si spor va doresc la toti !Cat priveste liftul,a fost principalul motiv pentru care nu am vrut masina de prima data !Liftul pentru mine inseamna greutate in plus pe masina,eventual un sasiu intarit si implicit scaderea sarcinii utile,iar ca si utilitate e aproape zero pentru ca de obicei incarca de la firme unde exista stivuitor.Unde nu exista stivuitor,ar trebui sa umblu cu un transpalet dupa mine,pentru a putea folosi liftul,ceea ce ar implica o alta greutate in plus.Practic a fost folosit aceasta saptamana sa incarc o motocicleta din Berlin, o Honda Goldwing, dar acest lucru se putea face si cu o rampa de 15 kg, ne de 350-400 cat are tot liftul !!
      In rest, cu tot respectul pentru modelul anterior,caroseria actuala e mult mai aproape,ca sa nu zic perfecta,de cerintele unui transport de 5500-6000 de km pe saptamana.
      Legat de legendele de consum ale lui 318/19 pot spune, dupa un traseu de 5714 km saptamana aceasta, a iesit consum pe hartie din pompa in pompa 13,81 % si pe bord 13,7 % in conditiile de 400 kg liftul plus 500kg marfa si un E-Klasse din 2008 pe dus si 7-800 kg marfa si un Seria 3 din 2001 pe retur.Stela ar fi scos un maxim de 12-12,5 % in conditiile in care a batut vantul destul de tare si pe dus si pe intors.Deci un maxim de 2 litri in plus la consum fata de un 2,7 cdi in conditiile in care vb despre alta masina si alt motor eu zic ca e rezonabil.Unde mai pui ca inainte mergeam 95-100 km/h si acum am mers cu 110-120 km /h !!!Asta doar datorita filtrului de particule, nicidecum ca m-a apucat pe mine viteza pe sosele !
      Ce sa zic, am intat pe usa de 2 ore, nu vreau sa ma grabesc, dar presimt ca o sa ma indrept spre exprimarea unui coleg: multumesc Mercedes !!! ))
      A si inca ceva, desi suna a lozinca deja:fratilor , daca vreti dube, chiar si turisme, cu istoric si cu o garantie ca macar stii ce cumperi si pe unde a umblat,exista un singur raspuns si anume Nemtia !!! (vedeti poza in care apare acel dosar gros cu absolut toate facturile si hartiile de cand a fatat-o masa si pana in ziua de azi ! ) . Steluta...legenda merge mai departe !!!!Stima.
      Attached Files
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

      Comment


      • #93
        Bun ,cu scuzele de rigoare pentru dublarea postului, casa cum ne sta bine sa facem si o prezentare completa :
        -Sprinter 318 cdi, 2009 sau mai bine zis Steluta
        -Clasicele Abs,Esp,Asr
        -Aer conditionat, inclusiv torpedoul frigorific !!!
        -Senzori ploaie si lumini (2 optiuni bestiale care te scutesc de timp si atentie pierduta, cand se poate si altfel...)
        -Parbriz incalzit !!!
        -Scaun sofer pneumatic, cu incalzire pe 2 pozitii, reglaj lombar si inaltime +cotiera
        -Tempomat cu functie lim
        -Faruri bi-xenon cu functie adaptiva in curbe
        -Camera pe marsarier legata la navigatia masinii
        -Sistem audio navi comand + dvd (are cd de nagigatie 2014-2015, cu Tmc si tot restul)
        -Display bord mare,meniu vizionare n'spe functii suplimentare a masinii
        -Sirocou, 2 bucati, unul pe apa al masinii cu functie 3 programe, unul pe aer cu functie de incalzire si a compartimentului spate,reglabil din panou plus telecomanda
        -Volan reglabil + comenzi volan,foarte practice si usor accesibile
        -Compartiment spate antifonat si izolat cu polyester, inclusiv tavanul,plus acea tapitserie de pe tavan care vine montata pe modelele pentru persoane
        -Proiectoare,tank de 100 litri, a doua baterie cu statie de incarcare Waeco pentru aceasta, lumini folow me home(se aprind proiectoare si pozitia la deschidere,lampa interioara mare in cabina cu diverse functii,se aprind proiectoarele separat cand schimbi directia,pe langa functia de cornnering din far,etc,etc)
        In rest, istoric la reprezentanta,cauciucuri bune,Continental Eco,revizie recenta si cam tot ce ti-ai dori sa stii despre masina cumparata.
        Ce-i trebuie?O bancheta dubla,cauciucuri de iarna si urmeaza luni revizia,la reprezentanta de data asta, ca vorba aia, cum o intretinem asa o avem...Posibil reprezentanta in ..Germania, pentru ca am eu o pasarica cu intretinerea acestei masini pe viitor...Despre capitolul asta mai vorbim...Stima.
        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

        Comment


        • #94
          Salutare Cristi felicitari pentru achizitie si drumuri cat mai multe si mai bune cat te-a costat masina?eu caut ceva cu prelata si cabina de dormit dar nu prea ma incadrez cu bugetul la modelul asta nou...

          Comment


          • #95
            Ieftin domnu,ieftin...14 000 de ...iepuroi....Dai un ban dar stai in fata
            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

            Comment


            • #96
              E un pret bun fata de ce am vazut eu pe mobile sa o stapanesti sanatos

              Comment


              • #97
                Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                Liftul a fost principalul motiv pentru care nu am vrut masina de prima data ! Liftul pentru mine inseamna greutate in plus pe masina, iar ca si utilitate e aproape zero ...
                Am priceput ! Atunci: scapă de el ...
                Lord W126 500SE -> 2.5D
                Lady W123 230C -> 240D
                W124 -> 200D
                W208 CLK200 -> 2.0

                W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                Comment


                • #98
                  Azi am ajuns acasa asa ca revin cu noutati, destul de placute pentru mine: traseu de 6167 de km , consum de 12,72 % calculat din pompa in pompa cu masina incarcata la capacitate pe dus si intors plus un Citronel pe platforma la intoarcere.Asa ca din cate vad, incep sa o aduc la normal din punct de vedere al consumului, fata de legendele cu 15-17 % consum !!!Sincer dupa prima cursa cand am vazut ca ma apropii vertiginos de 14 % consum ,ma gandeam serios sa revin la un 2,7 cdi cu toate inconvenientele lui, dar acum cand vad ca se poate si altfel,am scapat de aceste ideii..
                  Cat priveste confortul unei calatorii cu un asemenea utilaj pe distante mari si de ce sa nu recunoastem,mandria de a cobora din asemenea masina, compenseaza cu un consum in plus de 1 litru la suta !!!Adica exact,dai un ban da stai in fata !!Miercuri mai facem o , Olanda scurta ca sa avem timp sa ne intoarcem pentru lunea viitoare cand avem programare la balul laureatilor:Rar-ul pentru masina si remorca !! Sa vezi distractie iar cu inginerii nostri !!Stima.
                  Attached Files
                  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                  Comment


                  • #99
                    3 întrebări:
                    1. Observ că și remorca e cu numere de Nemția. Pe Stela ai dat-o cu remorcă cu tot ?
                    2. 6222 de km în 90:46 ore ... Asta înseamnă aproape 4 zile pline. Spune-mi sincer, ție câte ți-a luat ? Să nu-mi zici că 5, că te scot cu cartonaș galben ! Ca fapt divers, eu am făcut KM ăștia (mai exact 6245 km - pe topicul lui Lord, excursia din august) în 9 zile, dar eram în concediu cică ...
                    3. Dacă tot te duci la RAR, înainte nu vrei să scapi de lift ?
                    Last edited by Levi; 10-27-2015, 21:19 PM.
                    Lord W126 500SE -> 2.5D
                    Lady W123 230C -> 240D
                    W124 -> 200D
                    W208 CLK200 -> 2.0

                    W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                    Comment


                    • Bijuterie domle ce mai .... Rar asa sprinter cu dotarile astea. Scaunul ala pe perna de aer face toti banii, acum numaide drag te pornesti la drum cu dansa.
                      http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

                      Comment


                      • Originally posted by Levi View Post
                        3 întrebãri:
                        1. Observ cã și remorca e cu numere de Nemția. Pe Stela ai dat-o cu remorcã cu tot ?
                        2. 6222 de km în 90:46 ore ... Asta înseamnã aproape 4 zile pline. Spune-mi sincer, ție câte ți-a luat ? Sã nu-mi zici cã 5, cã te scot cu cartonaș galben ! Ca fapt divers, eu am fãcut KM ãștia (mai exact 6245 km - pe topicul lui Lord, excursia din august) în 9 zile, dar eram în concediu cicã ...
                        3. Dacã tot te duci la RAR, înainte nu vrei sã scapi de lift ?
                        Buna ziua si bine ati venit la emisiunea "raspundem ascultatorilor" :
                        1.Intai am dat remorca cu 2 saptamani inainte si apoi masina, pentru ca aveam in plan sa schimb tot parcul auto
                        2.Plecare miercuri la 10 din Galati cu opriri:Bucuresti-Ploiesti-Brasov apoi joi in Ulm(Germania) si Koln, vineri 3 opriri in Belgia si 2 in Bruxelles(un fel de Bucuresti in ziua de Craciun !! ) apoi Gent si seara plecare spre Hamburg Germania cu oprire sambata intre Hamburg si Berlin.Apoi plecare spre casa cu opriri duminica seara in Valcea,Pitesti.Bucuresti si apoi luni dimineata la 6 la Fetesti.Sosire in Galati pe la ora 10 cu alta descarcare la Braila.Cam asta a fost traseul cu exceptia unei intamplari cu final fericit pentru mine, la dus,intr-o parcare de langa Budapesta, la 10 metri de intrarea unui restaurant, de unde am scapat cu bine,dar la limita dintr-o tentativa de talharie din partea a doi....doi....doi...tigani romani,sau cel putin care vorbeau romana !!!!Asta e o alta poveste din care am avut ce invata !!
                        Asa ca, puteti calcula dvs cat timp a luat aceasta excursie !!!
                        3.De lift am scapat de saptamana trecuta,vezi poza !
                        Intre timp masina a primit si o revizie la reprezentanta Galati,ulei
                        +filtru+f.aer+f.motorina(se schimba la 2 revizii)+scanare si verificare directie la un pret decent zic eu.980 lei.La scanare au gasit 2 bujii intrerupte si atat tot.Plus ca avem continuitate pe cartea service ca masina a fost "rasfatata" lucru care o sa conteze peste 2 ani !! Stima.
                        Attached Files
                        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                        Comment


                        • Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                          am scapat cu bine, dar la limita dintr-o tentativa de talharie din partea a doi tigani romani, sau cel putin care vorbeau romana !!!!
                          Mda ... bine că nu s-a terminat urât ! Ca şi un mic comentariu: nu te mira că atacă pe "conaţionali", deoarece ăia de acolo îi taie rapid cu sabia (a se înţelege: îi fugăresc cu armele în mână), pe când noi tre' să anunţăm "organele", etc. Sunt destule filmuleţe pe net, chiar mi-a plăcut de unu' care a ieşit din maşină cu sabia bălăngănată pe umăr şi s-a dus la "al nost", da' n-a mai apucat să povestească cu el, că ăsta a sărit în maşină şi a plecat făcând liniuţe, cu toate că era la pândă folosind tactica "maşinii stricate", cu capota ridicată ... Eu am oprit o singură dată la unu' d-ăsta - tot în Ungaria, aproape de Püspökladány, pe drum către casă - şi cunoscând schema "am rămas fără benzină, da'-ţi dau un ghiul de aur, numa' să-mi dai bani de benzină pân' la Oradea, mâncaţi-aş", m-a bufnit automat râsu' când l-am întrebat: "Da' tu de ce eşti cu botu' maşinii pe contrasens (!) către Budapesta, dacă ţi s-a oprit maşina mergând spre Oradea ???"
                          Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                          aceasta excursie !!!
                          Frumoase meleaguri, da' le cam iei "pe repede-nainte" ...
                          Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                          De lift am scapat de saptamana trecuta, vezi poza !
                          ... văz, văz ... da' nu bine ... Defect scanneru', musai schimbată faza lungă ...
                          Last edited by Levi; 10-28-2015, 13:43 PM.
                          Lord W126 500SE -> 2.5D
                          Lady W123 230C -> 240D
                          W124 -> 200D
                          W208 CLK200 -> 2.0

                          W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                          Comment


                          • Te gandesti sa repui liftul inapoi dupa ce faci rar-ul?
                            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                            Comment


                            • Nu,momentan e de vanzare liftul.
                              Cat priveste locurile frumoase, de 3 ani saptamana de saptamana aproape, au cam devenit...cotidiene....Si cand te gandesti ca nevasta-mea se gandi sa imi faca o surpriza si pregati o mica excursie de revelion prin Cehia,Germania si Polonia !!!
                              Adica,serviciu prelungit.... Stima.
                              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                              Comment


                              • Am inceput sa numaram zecile...
                                In rest,toata stima pentru creatorii utilajului, cu o singura exceptie:consumul !!!
                                Nu e de speriat, 13 % dar mi se pare mult in comparatie cu vechea generatie unde diferenta de consum intre 2,2 si 2,7 era de 1 litru aici este de 3 litri,cel putin la mine ca am auzit si de 15-18 % la altii
                                Si credeti-ma ca am incercat toate variantele sa scot consum bun, dar mergand in parametrii masinii, nu mers subturat sau altele si 13 e tot ce am reusit...
                                In rest, din 2 bujii care au fost de schimbat a iesit doar una,la cealalta nici nu au tras de ea ca prezinta multa rugina zic ei(reprezentanta Mercedes Galati) dar deja am inceput sa ma obisnuiesc:toate cele 3 masini avute au intampinat aceasta problema !!
                                Ramane sa caut o reprezentanta in Germania sa o scoata, deoarece la noi,desi au trusa minune de scos bujii,dar omul a recunoscut:nu am folosit-o niciodata si nu as avea curajul sa imi dau corigenta pe masina ta !! Asta e,avem cu ce dar nu cu cine.... Stima.
                                Attached Files
                                Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                                Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                                Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                                SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                                https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF