Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Primiti cu...Sprinterul ?!?!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Daca nu gresesc...Star e varianta care merge pana in 2013-2014, Xentry e cea urmatoare....Astea fiind variantele originale pentru Mercedes.
    Ce soui tu este exact ce am facut si eu: un laptop de nadejde pe care am pus varianta originala de Xentry , plus interfata originala comandata pe Ali expres.....si uite asa avem diagnoza Mercedes !! In total a iesit pe la 5-600 de iepuroi.....asta e varianta minima....daca vorbim si de echipamentul original cu un Panasonic Military, ala incepe de la 1200 pana la 2400 de euro... dar nu e cazul la mine...Varianta este cu meniu in romana, cu catalog de piese , codari si absolut tot ce ai nevoie...
    Clonele si hack-urile sunt bune, dar pentru ceva in plus am preferat sa iau ceva mai bun si sigur....Exemplu clar, e un coleg pe aici, cu un Sprinter, care a cheltuit bani in urma unei diagnoze cu Xentry, facuta in Bucuresti, dar care surpriza...nu stia sa interpreteze codurile de eroare pe care le gasea!!!!Asa ca, nu toate clonele si hack-urile dau rezultat...
    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

    Comment


    • PRin hack ma refer ca programul ala e furaciune si trebuie facute niste modificari, nu doar click pe install.
      Iar prin clona am fost sincer, adica nu cred ca te astepti ca ce ai luat de pe ali express sa fie echipament original.
      Important e ca isi face treaba.
      Last edited by Sharky; 01-27-2021, 23:01 PM.

      Comment


      • Cum era vorba aia : un Star / Xentry e bun la duba omului.
        Era si timpul sa te dotezi cu asa ceva. Se “deschide “ o noua lume , toti care au interactionat cu testerul au recunoscut ca este foarte usor de utilizat . Ma rog , este de butonat / navigat intens prin el .....dar se invata.

        Comment


        • Clar, e buna la casa omului asa ceva !! Mai ales ca i-am spus sotiei ca acum, daca avem tester dedicat Mercedes, nu mai putem cumpara alta marca de masina in gospodarie..
          Serios vb acum, primul pas il faci in momentul in care descoperi ca aceasta marca se repara doar cu o diagnoza dedicata !!DAR, trebuie sa intelegi si reversul si anume ca o diagnoza autorizata nu te face..mecanic !! Ne apucam de invatat...
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

          Comment


          • Pai aia e valabil la orice.
            Diferenta e ca un vag com, un ford com, un op com, clone evident, le iei cu 100lei si instalezi softu si iti spune tot ce trebuie sa stii despre motor si module.
            doar la mercedes scoti malaiu gros, dar e drept sta ceva mai bine pe partea de documentatie.

            Atat ca vcds de la vw e mult mai rudimentar nu are meniurile la fel de bine facute vizual, vine la pachet cu google si cautarile sa vezi ce parametru sa schimbi cand ai umblat nu stiu unde.
            De mai pui inca 100lei-200 iei si kit de imperecheat chei, rescris valori in ecu, etc.
            ​​​​
            Iar legat de problema ce am avut o cu consumul de baterie. Star nu ma putea ajuta cu nimic. E mai low level de atat.
            Last edited by Sharky; 01-28-2021, 10:21 AM.

            Comment


            • Salutare...incepem saptamana cu multe urari de bine ptr vestitul autodoc.de
              Comandat Egr dupa cum am mai scris prin alte parti pe aici prin zona...
              Sosit piesa...surprize,surprize....Egr, Wahler, dar au uitat sa spuna ca e facut in China sau pe vapor in fuga....lipsa garnitura desi in descriere era, turnat silicon pe la imbinari cu galeata, ma bine sa fie decat sa nu ajunga ethichetele de pe bobina electrica sunt lipite cu Pelicanol (ptr cine cunoaste ) si arata exact ca masinutele chinezesti de proasta calitate, partea mecanica din aluminiu este din material poros si arata in ultimul hal !!!Concluzie: daca-i spui chinezarie...jignesti chinezul !!!Desi pe eticheta se vede clar unde e facuta !!
              Am mai comandat Wahler, a venit in cutie originala, piese cu cod de Mercedes pe ea si stema polizata !Aia da piesa nu asta !!
              Am trimis mail la ei,autodoc.de, ptr retur piesa si nici pana la aceasta ora nu am primit raspuns....Seriosi....o sa mai comandam... ceva pe la biserica de la sfinti si icoane ptr bine lor..
              Attached Files
              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

              Comment


              • Poate a fost ...como se dice in Romania... refubrished

                Cat costa piesa in alte magazine si cat costa la ei?
                Să știi să lupți când vrei să ai.
                Să nu regreți când pierzi sau dai

                Comment


                • Eu am luat termostat wahler si a fost aceeasi poveste. Nu mai e un secret ce calitate are MB in ultima vreme.

                  Comment


                  • Originally posted by AlinMarius View Post
                    Poate a fost ...como se dice in Romania... refubrished

                    Cat costa piesa in alte magazine si cat costa la ei?
                    Pardon monser....piesa noua de origine!! Ma rog, origine Wahler!!!!Pret comun in 4-5 locatii !!Au doar un sistem, asa cum spunea si colegul Sharky , de diverse reduceri periodice pe anumite zile ale saptamanii...Daca le urmaresti, te scoti... Asa am crezut si eu.....Dar Mos Craciun, vine doar la copii...
                    Sa nu mai zic ca au un sistem de retur de tot .....halatu... Completezi un formular online si astepti...primavara pana iti raspund....intri pe sectiunea reclamatii si imediat primesti codul necesar de retur ..platesti returul ( am comandat la vanzatori mult mai mici care iti asigura gratuit returul fara sa iti ceara motivul) si astepti 2 saptamani sa iti rezolve cazul !! Deja am dezinstalat aplicatia de pe telefon..
                    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                    Comment


                    • imi pare tare rau . De aia la unele
                      piese e bine sa mergi pe original.....

                      Comment


                      • Ok...doar ca eu ala Batman cu originalul acum o dau la intors... am scris aici acum multe pagini in urma dar repet scurt...
                        Original este 650 euro !!!Doar ca ce sa vezi???Original este doar Wahler care are in plus si steluta de Mercedes pe piesa !!!
                        In Romania, din acelas motiv am comandat aftermarket..Wahler !!Surpriza !!!Piesa primita era absolut identica cu originalu, cu toate codurile pe ea,inclusiv cel de original, doar ca, steluta de Mercedes era pur si simplu polizata !!Numai ca era doar 1250 lei, adica undeva 250 de euro !!!
                        Acum piesa a fost 231 euro, mergand pe aceeasi premisa !!Dar, se pare ca autodoc.de importa mult din China si vinde la prosti ca mine !!
                        Am facut retur astazi si am comandat deja alta piesa tot pe Wahler dar care se pare ca e ce trebuie.....
                        Curios este ca pe tot netul gasesti foarte greu Wahler, cu cutie originala si coduri de origine !!!!
                        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                        Comment


                        • F interesant si de retinut.
                          ce i drept eu am cumparat doar brate, bucsi, arcuri, telescoape bilstein, ulei, chestii la care nu prea e loc de manevra.
                          Ca doar n o sa imi trimita un arc de mercedes rupt si sudat.

                          Prin ei am comandat doar cand reducerea era substantiala. Altele de pe autokarma si rareori epiesa facea o oferta mai buna.

                          Comment


                          • Salutare..
                            Saptamana asta am aflat cat de scumpa este o oglinda de Sprinter...Bine, nu aia de om normal in care te uiti sa vezi ce ai in spate ci aia plina de tehnologie
                            Am spalat masina si am avut mancarimea in partile dorsale ca sa bag jetul de apa mai serios asa si in oglinzi...Rezultat? La pornire, dupa 2 zile de stationare ma aleg cu senzorul de unghi mort ca fileaza...exact ca atunci cand intra apa in el !!Bun la pornire, cand se activeaza se aprindea galben si atunci fila, destul de serios dar am descoperit ca apoi dupa ce se activa si mergeam functiona normal si se aprindea rosu in caz ca era cineva in dreapta.Apoi nu se mai aprindea deloc galben dar functiona in mers si se activa in rosu cand era nevoie.Am demontat, am scos senzorul si am vazut in interior pe circuitul lui un mic punct verde-negru ceea ce ma face sa cred ca a ajuns apa acolo si a oxidat.Am montat la loc urmand sa il comand si apoi, desi operatiunea a fost facuta cu contactul luat la pornire imi da direct mesaj in bord ca aceasta functie nu merge!Ok zic, e senzorul si gata...A doua zi, surpriza emisiunii la pornire imi da imediat mesaj ca nu functioneaza dar el isi face testul: se aprinde galben, 2,3 secunde, apoi rosu iar si apoi revine pe galben aprins tot timpul !!Mesajul ramane in bord ca functia e inactiva !!Ma gandesc ca daca se aprinde si galben si rosu...ar putea fi totusi defect?Ramane sa vedem daca nu cumva din cauza faptului ca nu a mers 1,2 zile o fi vazut ca e defect si acum ar trebui iar reprogramat in calculatorul masinii...Vedem
                            De zic ca e scumpa oglinda?? 130-156 euro senzorul, 150 euro senzorii de parcare din oglinda, cat o mai costa si sticla si plasticul unde ajungi?? 400 euro o oglinda?? Sa traiasca la multi ani !!
                            Attached Files
                            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                            Comment


                            • Scump domn'le Mercedesul asta..
                              Să știi să lupți când vrei să ai.
                              Să nu regreți când pierzi sau dai

                              Comment


                              • Mai..posesorule de Logan...tu vorbesti?
                                Acum pe bune, nu zic ca e ieftina tigaia dar nici nu te-ai astepta sa coste atat o oglinda de tractor ce poate fi foarte usor sparta sau "cumparata" de altii... Mai zici , la astia cu limuzine, poate.
                                Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                                Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                                Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                                SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                                https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF