Originally posted by Cristi Nazarov
View Post
Originally posted by Cristi Nazarov
View Post
Făcând legătura cu cele mai sus citate, cred că succesul vine echilibrând toate elementele. Întreținerea să fie dusă la bun sfârşit de către oameni specializați, la intervale de timp alese într-o manieră ce îmbină eficient/flexibil costul reviziei propriu-zise, constul generat de faptul că mașina stă în loc să transporte marfă, posibila deviere de la ruta obișnuită și putem continua. Nu numai că mașina va funcționa mai bine și va rezista o perioada îndelungată, dar și șoferul va fi mult mai liniștit când are de parcurs un număr mare de kilometri. Și, până la urmă, ce-i mai important decât siguranța generată de liniște? Nimic. Sunt multe lucuri de avut în vedere, mașina trebuie să funcționeze de la sine, fară bătăi de cap.
Conchid simplu răspunsul legat de tema mentenanței prin a spune că, în ceea ce privește intervalul de service, nu există interval de service (așa cum ne-am obișnuit.) Să gravăm o succesiune cifre în piatră, în urma cărora să scriem kilometri și la atingerea acelei valori să împrospătam consumabilele? Nu se aplica în afacerea aceasta. Când, însă, timpul, costul și distanța parcursă fac justificabilă vizita la service, atunci este definit concret intervalul. Cred că așa au programat niște ingineri specializați Active Service System.
Era mai bine să scriu așa de la început, nu? Dar am zis cum am știut. Probabil dacă spuneam așa, discuția nu ajungea aici.

Originally posted by Sharky
View Post
Noi, oamenii, prin latura noastră socială, tindem să desfășuram activități habituale, a căror parcurs și urmări le cunoaștem. Este liniștitor să mergi la același service, frizer, mecanic, supermarket, loc în care bei cafeaua ș.a.m.d.. Rutina este parte a vieții cotidiene. Când încerci ceva nou, ești îngrijorat de apariția rezultatului necunoscut. De aceea, vizita la reprezentantul mărcii este aleasă. Oamenii sunt specializați profesional să lucreze pentru o anumită marcă, au echipamente dedicate, programe cu baze de date garantate de o echipă bine pregătită. Când această activitate de transportator iți câștigă existența, experimentatul altor ateliere este nedorit, întrucât vrei garanția unei lucrări bine făcute, cu o răspundere calitativă recunoscută internațional. O persoană obișnuită se poate juca așa, în cel mai rău caz apelează la serviciile unei companii de transport persoane să ajungă la destinație, în schimb, un transportator, nu își permite acest risc.
Mulțumesc.
Mă bucur că putem purta asemenea discuții aici; discuții în care nimeni nu are cuvântul suprem. Fiecare își povestește experiențele trăite, generează opinii pe care le împărtășim și învățam din discursul ce susține teme și idei în moduri diferite.
Dacă ne-am împrietenit, așa să rămânem până la adânci bătrâneți.
Toate cele bune!
Raul Andrei
Comment