Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W124 200d in chinurile facerii

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

P.S.: nu mi-a mai dat voie sa atasez si a 11-a poza

Deosebit de important este faptul ca adaug si poza cu bunul meu companion, al doilea dupa Burn si tot timpul pe felie sa fure cel putin o carpa din garaj. Este inutil sa adaug faptul ca mi le fura doar pe cele curate, nu?
    Attached Files
    forumist tacut

Comment

Ma bucur mult ca iti continui treaba la masina.Mie imi place foarte mult cum a iesit tapiseria si abia astept sa vad masina gata.Sunt sigur ca va arata foarte bine.Succes.

Comment

Ornamente & stuff.

Salutari !

Pentru ornamente Zebrano, vezi aici, desi pretul te da pe spate:

Si aici inca ceva:

Stima,

Dragos
        Last edited by Heavy D.; 09-17-2012, 10:21 AM. Reason: Update

Comment

Incredibil cum arata scaunele alea! Si lasata blana jos Spor in continuare si daca mai ai nevoie de ceva piese, suna-ma si o sa incerc sa te ajut !
          Mercedes W124 200D - ex
          Mercedes C124 CE200 - ex
          Mercedes W124 300D Turbo - donatoare de organe
          Mercedes W124 E250D - donatoare de organe
          Mercedes C124 300CD - daily driven
          Mercedes C124 300CE 12v
          Mercedes C124 300CE 24v in proiect de restaurare
          Mercedes S124 250TDT
          Mercedes W210 E200 16v
          Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

Dragos,multumesc frumos, dar nu merita banii si mai ales deranjul sa iau asa ceva de pe ebay...sincer.

Nicu, baga un oki ca am mai postat la topicul meu "cumpar diverse pentru w124" acolo postez periodic cand mai am nevoie de cate ceva sa finalizez diferite etape.

Multumesc pentru aprecieri!
            forumist tacut

Comment

Tetiere spate

Originally posted by pui de drac View Post
              @nistor : Vor cadea in sensul ca se vor rabata? Ca pe mine ma intereseaza sa le scot de tot de-acolo, sa pot scoate placa de sub ele.
              Vezi ca au niste sigurante pe care trebuie sa apesi. Tresa intri in portbagaj si chiar deasupra la rezervor e mecanismul de la tetiere. Ai cate 2 sigurante pe care tresa le apesi dupa care iese tetiera. Vezi ca tresa fie lasata ca sa poti ajunge la ele.

Comment

Multumesc Vlpre, am rezolvat, mare nebunie de mecanism ce e acolo, nici ornamentele de plastic din jurul tijelor de la tetiere n-au fost usor de desfacut.. dar le-am convins pe toate cu rabdare
                forumist tacut

Comment

Tapiteria are o forma frumoasa ( avea si w124 ceva asemanator ) dar era de preferat ca cel care a cusut-o sa foloseasca chedere la imbinarea pieselor. Sau sa faca o cusatura manuala, ornamentala, la imbinarea pieselor. Si trebuia sa aseze mai bine materialul, ca sa nu ramana cute. Scuze de comentarii, dar e deformare profesionala! A, si culoarea neagra, e frumoasa, dar parca exteriorul cerea altceva, sau interior negru ( repet, e frumos ) cu alta culoare la exterior. Dar astea sunt chestii de gust si gusturile difera. Frumos catelul! Mioritic? Bafta in continuare la renasterea masinii!

Comment

Da,da, stiu, se putea mult mai bine cu tapiseria, dar la banii astia sunt chiar multumit, nu vreau s-o fac pentru show, evident ca are imperfectiunile ei, dar am invatat sa ma multumesc si cu ce am decat sa imi caut nod in papura si sa fiu mereu nemultumit

Iar cu exteriorul..m-am gandit si eu, dar ce sa-i fac, imi plac doar interioarele negre.. daca sunt mai mult sau mai putin in tren cu moda sau tendintele generale, mi s-a rupt intotdeauna, macar nu-i un stil cocalaristic

Animalul,da, mioritic, are 7 ani de-acu, multumesc!
                    forumist tacut

Comment

Apropo de interioare negre sa stii ca sunt preferatele mele,mereu mi-am dorit o masina cu interior negru,dar nu am avut niciodata din pacate...
                      Foarte frumos au iesit scaunele!

Comment

Dupa maratonul din week-endul asta, printre altele am schimbat si caseta de directie. Cea originala de 2,6 cu cea a mea, de 2.0 cu ceva nelamuriri care le-am postat la probleme tehnice.
                        Pe de-alta parte, am montat arcurile sport si pe fata, amortizoarele cele mai bune ca aveam vreo 4 seturi prin garaj, bara de torsiune, inlocuit furtunele de frane, fata, placutele, discurile, grilele de aerisire in bord, am extirpat vechea alarma cu imobilizator care era impanzita prin toata instalatia electrica a masinii, o gramada de plastice prin interior care fiind de alte culori am fost nevoit sa le revopsesc (sper sa tina). Pedalele mi-au dat ceva batai de cap si dureri de spate din cauza pozitiei unde a trebuit sa lucrez, insa acum am acceleratie, frana si ambreiaj ) Am gasit un arc legat de pedala de acceleratie insa n-am nici cea mai vaga idee de unde vine prins, daca vine. La frana stiu unde se pune, insa la acceleratie nici nu stiu daca avea din fabrica, nu-mi mai amintesc cand am desfacut, m-ar ajuta o poza daca aveti. Am muncit mult, dar foarte multe lucruri minutioase care nu se vad, iarasi Insa pas cu pas ma apropii de finalizarea interiorului.

Acolo o sa am nevoie de tablou de bord de 200D sau 200E ca are kilometrajul pana la 180 si la mine am de 250D pana la 200 si e si stricat, doua ornamente negre de la manivelele de la geamuri, ornamentul de piele neagra de la oglinda din stanga si ornamentele de la usi in lemn zebrano. In rest, mai am de tapisat placa din spate cu difuzoarele si sa termin tetierele (trebuie sa le cos fermoarele) si gata cu interiorul, pot trece la mecanica unde treaba e mult mai productiva, se termina mai repede. Nu mai postez poze ca am considerat ca nu are rost sa fac.
                        forumist tacut

Comment

Nici un update inca la masina, n-am mai lucrat pentru ca n-am avut nici bani sa fac operatii majore, si nici temperaturi optime pentru a lucra la ea. Ma bate insa gandul sa renunt la jantele mele si sa cumpar un set ca astea din poze. Nu am reusit sa ma lamuresc ce model sunt, daca le recunoaste cineva, va rog sa-mi spuneti si mie, eu nu le-am mai intalnit pana acum, iar cultura mea in echiparile originale la diferite modele de MB lasa de dorit.

Pe scurt, seamana extrem de bine cu cele originale pe 16 dar sunt clar mai mari, 17 sau 18 cred, alveolele sunt mai alungite spre interior.
                          Attached Files
                          forumist tacut

Comment

cred ca o sa te ajute sa afli ce jante sunt .
                            Attached Files

Comment

Salut Ionut, cu tine am vorbit zilele trecute despre cutie, asteptam telefonul tau azi.
                              Sa stii ca nu sunt alea jantele, sunt mai mari de 16 inch cat sunt cele originale prezentate in catalogul postat de tine. Am gasit undeva pozele postate pe un profil de facebook si scria ceva de 18 Ronal.. cine stie? Or fi vreo replica. In alta ordine de idei, cred ca o sa-mi caut un set pe 16 originale.
                              forumist tacut

Comment

Ce rasa e cainele ? Am unu identic si habar nu am ce rasa e ...
                                1991 R129 300SL-24
                                1991 w124 300CE-24
                                1993 w202 C280
                                1978 w116 450SEL 6.9
                                1987 w201 190E 2.0
                                1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF