Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Vali I View Post
    Salut CL600.Mii de multumiri pt.suport.Intr-adevar,e vina mea.Întotdeauna am franat de departe si nu ferm.De acum am franat mai tarziu si problema a disparut complet.Totusi,continui sa cred ca exista o problema.De ex.cand pornesc pe o panta usoara in jos schimbarea din 1 in 2 se face cu un soc.Gresesc ceva din nou?
    Mulţumesc inca o data pt disponibilitate,Vali

    Masina e din 2006
    Nu gresesti nici cand franezi ''de departe'' nici cand pornesti la vale, insa este de preferat sa fi mai ferm. Adica daca pornesti la vale, ori accelerezi, ori nu. Daca incepi acceleratia cu 20%, de exemplu, incearca sa mentii pozitia pedalei si lasa masina sa faca ce are de facut, sau daca incepi coborarea fara acceleratie - la fel lasa masina sa se descurce singura - iar daca nu esti multumit apasa cat consideri tu acceleratia, dar ferm - dintr-o data - fara sa o iei usurel sau sa ii dai cand mult, cand putin.

    Ideea este sa capeti mai multa incredere in managementul masinii si sa renunti la a 'gadila' pedala de acc.

    Chiar si cand schimbi regimul de mers - de la 'cruising' - mers constant - la sarcina partiala - adica cand vrei sa cresti usor viteza, de exemplu de la 100 la 120. - incearca mai degraba sa schimbi ferm pozitia pedalei cu 20-30% decat sa cresti usurel. In baza ''managementului de predictie'' masina nu va brusca, va accelera cu o mica intarziere, adica cam la fel cum ai fi vrut daca apasai lent pedala...

    Nu ai raspuns daca s-a incercat update software pt cutia ta!
    Last edited by cl600; 06-06-2013, 10:51 AM.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • pierdere !!!

      Tot respectul pentru Dl Automaticul: un om de mare valoare, ale carui sfaturi si post-uri au fost mai mult decat utile. Cred ca nimeni de pe acest forum nu este mai bine documentat despre cutiile automate. Cei care au beneficiat de sfaturile lui cred ca impartasesc acelasi sentiment: - plecarea Dlui Automaticul = O MARE PIERDERE pentru acest forum. JOS PALARIA , Domnule ! Ma inclin fata Dumneavoastra ! Sper totusi ca va veti razgandi si veti reveni, sau macar ne veti mai da cate un sfat in particular daca pe forum nu mai putem beneficia de sprijinul dumneavoastra.

      Comment


      • Si din partea mea , mult respect pentru Cristi Automaticul .

        Posibil ca unii sa strambe din nas , la adresa ta . Ideea este ca din tot ce ai scris pe forum , nu a reusit nimeni sa te contrazica .

        Sa auzim numai de bine ! .

        Comment


        • Salut CL600,
          Pentru mine e impresionant ce spui pentru ca imi descrii exact stilul de condus.Intr-adevar lucrurile s-au schimbat mult dupa modificarile aduse stilului de condus.De fapt totul a decurs perfect pana acum.
          Referitor la update cei de la reprezentanta Cluj au spus ca sunt la zi si am update-ul necesar si nu au constatat nimic la cutie, ceea ce ma mira tare de tot.
          Inca o data mii de multumiri(desi ma enerveaza multumirile astea care sunt gratis si poti pune oricate acolo).As vrea sa te pot ajuta vreodata.Eventual cu sfaturi in domeniul medical iti stau la dispozitie(sunt chirurg).
          Cu tot respectul, Vali

          Comment


          • Salutare!! Ce ziceti, merita cumparate cutie de viteze din imagine. Mulțumesc.

            Comment


            • A trecut ceva timp de cand Automaticul nu ne-a mai dat niciun semn. Posturile se aduna, pana acum sunt 20. Pentru mine este evident ca Automaticul este un user foarte respectat mai ales pe acest forum si in special de cei care l-au si cunoscut.

              Automaticule, creaza-ti un user nou si scrie-ne in continuare pe acest topic. In felul acesta vei fi sub acoperire, iar cei care sunt suparati pe tine nici macar n-o sa-si dea seama, ce zici?

              Respect pt Cristi Automaticul
              Nemultumitului i se ia darul!

              Comment


              • Chicken !!

                Comment


                • Salutare. am un c200k din 2000 w203 automat. de cateva zile am observat ca nu mai intra frana automata sau cum ii spune atunci cand sunt in panta si iau piciorul de pe frana. pana acum cateva zile atunci cand ma aflam in panta si luam piciorul de pe frana intra o frana automata si masina ramanea pe loc insa zilele trecute in aglomeratia tipca bucurestiului la ora 9 ma aflam in pasaj la lujerului si obisnuit ca masina sa raman pe loc am luat ptr cateva secunde piciorul de pe frana, moment in care am observat ca masina a luat-o la vale. are cineva idee ce poate fi de vina si cum pot remedia problema? multumesc anticipat

                  Comment


                  • Sincer, eu nu cred ca este vreo problema. Nu exista nicio frana care sa tina masina pe loc. Tu aveai impresia asta pentru ca motorul era in sarcina si reusea sa invingea oarecum panta, insa in pasajul Lujerului stiu ca panta este neobisnuit de mare si a fost normal ca masina ta sa nu stea pe loc.

                    stima
                    Nemultumitului i se ia darul!

                    Comment


                    • Originally posted by catalin_olari View Post
                      Sincer, eu nu cred ca este vreo problema. Nu exista nicio frana care sa tina masina pe loc. Tu aveai impresia asta pentru ca motorul era in sarcina si reusea sa invingea oarecum panta, insa in pasajul Lujerului stiu ca panta este neobisnuit de mare si a fost normal ca masina ta sa nu stea pe loc.

                      stima

                      La mine la servici parchez la subsol iar acolo panta este muuuult mai mare decat cea de la lujerului insa si asa de ce pana acum reusea sa invinga panta iar acum nu mai reuseste? Tind sa cred ca e o problema pana la urma daca nu mai ramane pe loc. Ca o mica paranteza..masina cand luam piciorul de pe frana o lua la vale putin dupa care parca tragea cineva frana de mana si se oprea pe loc...de acolo tind sa cred ca are un sistem de auto hold sau ceva de genul.

                      Stima

                      Comment


                      • Ma bucur ca in sfarsit gasesc pe cineva capabil , care ar putea sa imi ofere niste informatii legate de problemele cutii mele de viteze(MB w124 e260):
                        -in momentul in care motorul se incalzeste cand mut in D,R,3,2 trecerea nu este lina deloc
                        -cand demarez mai in forta dar pana sa schimbe viteza ma razgandesc ,in momentul schimbari imi da senzatia ca ar patina amberiajul.
                        Am obs ca in comenturile anterioare ati mai scris despre probleme de genul acesta dar nu am gasit suficient ca sa ma lamuresc de unde sa incep sau ce ar trebui sa inlocuiesc.
                        Astept raspuns.Multumesc anticipat

                        Comment


                        • Ca și o părere, nu-i mai cereți ajutor automaticului pentru că a spus clar că nu va mai scrie pe forum din motivele enumerate pe pagina anterioară.

                          Vă dau sfatul colegului cutărescu.

                          In alta ordine de idei, aveti nr. de telefon, va asigur ca omul e disponibil (evident, la ore decente) sa ofere pareri si sfaturi avizate in mod dezinteresat.

                          Sau să vă ajutați între voi.
                          Last edited by Tyler; 06-28-2013, 23:27 PM.
                          " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
                          Regulament forum.

                          Comment


                          • Buna seara dragi colegi. Eu detin un mercedes w211 din 2005 si o cutie automata inzestrata la aceasta masina. La mine e o simptoma aparuta dupa ce am schimbat uleiul din cutie asa cum se specifica si in celelalte topicuri. Mai mult am cumparat 10 litri de ulei mercedes original care a costat 85 ron litrul si au facut schimbul odata si apoi dupa primul schimb de 4,5 litri si o plimbarica de o ora am revenit ptr al doilea schimb de ulei de aceeasi cantitate. Mentionez ca sa schimbat si filtrul de ulei. S-a apelat la acesta situatie ptr a face chipurile o spalare si un schimb de ulei mai proaspat in cutie. Acu vine problema mea. Dupa un parcurs de 5000 de km am observat o simptoma care sincer nu am mai avut-o pana acum de cand detin aceasta masina sau poate ca uleiul fiind mai de buna calitate,s-ar comporta asa, caci cel cea fost adica FEBI poate nu era de calitate. Dupa o pauza mai mare sau chiar si dupa o noapte de odihna a masinii cand pornesc masina si introduc schimbatorul in R sau D am observat ca masina da sa plece de pe loc fortat ba chiar daca stau cu piciorul pe frana da sa plece. Si procedez in a trece masina de 2 sau 3 ori pri D sau R si se mai calmeaza in a fi asa naravasa ca sa spun asa. Acesta simptoma se intampla numai la rece si la plecarea de pe loc ptr prima data. Da sa plece repede ca si cum ar fi un pic accelerata ca sa ma repet. Sper ca m-am facut inteles. Dupa acesta problema, cred si asa si este, se incalzeste uleiul acolo in cutie dupa plecarea de pe loc si doresc sa spun ca pe urma merge super ok, schimba si trage fara trepidatii sau smuncituri. Nivelul uleiului este verificat cu joja si e ok la cele 2 temperaturi. Credeti ca e normal sau s-a intamplat ceva. Cu rugamintea de a nu v-a fi suparat imi cer scuze daca am gresit. Va multumesc ptr rabdare. Cu stima

                            Comment


                            • are cineva idee de problema aceasta ?

                              Comment


                              • Originally posted by dj_cristi View Post
                                are cineva idee de problema aceasta ?
                                In primul rand ar trebui sa ai TU idee de regulamentul forumului. Il gasesti si la semnatura mea. Ma astept sa-l citesti si sa-l respecti!

                                https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                                Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                                Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF