Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salutare,am o intrebare...de ce imi intra cutia in avarie cand claxonez?e normal as ceva?nu e o regula,e drept ca se intampla mai rar,dar exact cand claxonez,hop si becurile in bord si cutia ramane in treapta in care e...indiferent ce fac(opresc/merg/franez),cu maneta pe D...si culmea,dupa cateva secunde,un minut sa zic,daca claxonez,isi revine,schimba cum trebuie...doar ca ramane ASR aprins in bord,trebuie sa opresc/pornesc motorul ca sa se stinga si ASR...poate fi din cauza nivelului uleiului din cutie? cutia este 722.613...

    Comment


    • Originally posted by ediskan89 View Post
      Salutare,am o intrebare...de ce imi intra cutia in avarie cand claxonez?e normal as ceva?nu e o regula,e drept ca se intampla mai rar,dar exact cand claxonez,hop si becurile in bord si cutia ramane in treapta in care e...indiferent ce fac(opresc/merg/franez),cu maneta pe D...si culmea,dupa cateva secunde,un minut sa zic,daca claxonez,isi revine,schimba cum trebuie...doar ca ramane ASR aprins in bord,trebuie sa opresc/pornesc motorul ca sa se stinga si ASR...poate fi din cauza nivelului uleiului din cutie? cutia este 722.613...
      De la ulei SIGUR nu e. Ai o problema la instalatia electrica undeva. Mergi la un electrician bun. Ai un consum mare atunci cand claxonezi, posibil un scurt. Cutia se manifesta ca si cum ar ramane brusc fara curent masina.

      Sent from my ST18i using Tapatalk

      https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

      Comment


      • Asa ma gandeam si eu...dar,inainte ma plangeam pe forum ca nu imi merge cutia,pana cand un nene m-a pus sa ii mai bag 1L de ulei (nu stiam cum e nivelul),dupa ce i-am pus 1L de ulei,surpriza,masina mergea,chiar schimba foarte bine,doar ca problema revenea exact ca acum.

        Comment


        • Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva..am un e-class facelift an 2007 motor 2.2. Plec cu masina de pe loc, pleaca lin si pana sa schimbe treapta a 2a, in treapta 1 imi da un soc...tin sa precizez, am schimbat uleiul in cutie si filtru....astept un rasp..multumesc!

          Comment


          • Originally posted by E200CDI View Post
            As vrea sa fac o lamurire legata de modul Standard si Comfort la E-class W211, facelift.
            Se tot spune ca in Comfort, pleaca cu a doua de pe loc, dar nu gasesc deloc adevarata aceasta afirmatie. Si in modul C, tot cu treapta 1 pleaca de pe loc. EX:
            Stau pe loc in D, pe mod C, plec de pe loc, accelerez, se tureaza la 2600 sa zicem, schimba viteza, cade la 1800 ..2000 si are 40km/h. Deci asist la o schimbare normala 1/2.
            Pe modul S treaba este identica, diferenta este insa ca in S se simt unele schimbari in treptele 1-2-3. In C nu se se simte niciun soculet nimic.
            Buna seara,hai sa te contrazic un pic, si anume :::::
            Transmission 722.6 in model 203.018/218/718
            Transmission 722.6 with engine 642 in model 211.084/089/284/289
            Transmission 722.9 with engine 642 in model 164.120/122
            Transmission 722.9 with engine 629 in model 164.128/828
            Transmission 722.9 with engine 642 in model 203.020/220
            Transmission 722.9 with engine 642 in model 209.320/420
            Transmission 722.9 with engine 642 in model 211.020/022/220/222/620
            Transmission 722.9 with engine 629 in model 211.029
            Transmission 722.9 with engine 642 in model 219.322
            Transmission 722.9 with engine 642 in model 221.022/122/080/180
            Transmission 722.9 with engine 629 in model 221.028/128
            Transmission 722.9 with engine 642 in model 251.020/022/122.
            Vor pleca intotdeauna cu viteza 1 , indiferent de selectarea pe care o va face soferul S sau C. DE CE????, Vehicle always starts off in 1st gear irrespective of the position of the program selector switch. , SI MAI DEPARTE always start off in 1st gear, in order not to overload the torque converter when starting off in 2nd gear. A conversion or change is not possible. , întotdeauna începe în prima vitezã, pentru a nu supraincarca convertor de cuplu la pornire în treapta 2. O conversie sau de schimbare nu este posibilã. ,

            Do not carry out any repairs, this is a normal and intentional transmission function. Explain this function to the customer. .
            [COLOR = "Red"] Nu efectueze orice fel de reparaþii, aceasta este o funcþie de transmisie normalã ºi intenþionatã. Explicaþi aceastã funcþie pentru a clientului. [/ COLOR] [b] [/ B].

            Originally posted by MATEISPPVL View Post
            Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva..am un e-class facelift an 2007 motor 2.2. Plec cu masina de pe loc, pleaca lin si pana sa schimbe treapta a 2a, in treapta 1 imi da un soc...tin sa precizez, am schimbat uleiul in cutie si filtru....astept un rasp..multumesc!
            Buna seara, ce te mai grabesti mai- mai .ai rabdare , ca la moara,
            Probabil ai schimbat uleiul crezand ca vei remedia problema , asa fac 99.99 % dintre proprietarii de masini cu .. cutie automata .
            Este o problema frecventa , la Mercedes si se datoreaza CONVERTERULUI , trebuie schimbat , faptul ca se merge pe CONFORT , adica se pleaca cu viteza 2 de pe loc , si suprasolicita converterul .
            AM mai intrebat si ceva vreme in urma , cand aveam toti DACIE , pleca cineva cu viteza 2 de pe loc ?????
            Last edited by Luxian; 05-14-2012, 20:00 PM.
            Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
            TEL 0722623721.

            Comment


            • Domnul Automatic, dar nu vad cum m-ati contrazis, fiindca m-ati aprobat. Cutia pleaca cu treapta 1 de pe loc indiferent de.. pentru a nu forta convertizorul.
              Apoi ii spuneti lui MATEI ca cutia pleaca pe Comfort cu a doua de pe loc ??

              Acum chiar m-ati derutat, va rog sa imi spuneti concret , pleaca sau nu cu a doua de pe loc ? Eu v-am spus ca nu pare sa plece cu a doua.

              Comment


              • Si mai am o problema...in timp ce acelerez masina tremura(se simnte o vibrare ) si cand merg constant masina nu mai tremura din ce cauze poate sa fie?

                Comment


                • Originally posted by E200CDI View Post
                  Domnul Automatic, dar nu vad cum m-ati contrazis, fiindca m-ati aprobat. Cutia pleaca cu treapta 1 de pe loc indiferent de.. pentru a nu forta convertizorul.
                  Apoi ii spuneti lui MATEI ca cutia pleaca pe Comfort cu a doua de pe loc ??

                  Acum chiar m-ati derutat, va rog sa imi spuneti concret , pleaca sau nu cu a doua de pe loc ? Eu v-am spus ca nu pare sa plece cu a doua.
                  Cu a 2 a pleaca numai cand e cutia in regim de avarie...si merge numai si numai cu a 2 a,oricat te-ai ruga tu de ea sa schimbe,ea nu mai schimba,decat daca o duci la "doctor" "D...in rest orice masina merge/pleaca cu a 1 a...ca de aia e si pusa treapta aia acolo...ca sa fie folosita

                  Comment


                  • Asa e EDISKAN, dar de ce tot zice dl. automatic treaba cu plecatu cu a doua ? __________________
                    Este o problema frecventa , la Mercedes si se datoreaza CONVERTERULUI , trebuie schimbat , faptul ca se merge pe CONFORT , adica se pleaca cu viteza 2 de pe loc , si suprasolicita converterul .
                    AM mai intrebat si ceva vreme in urma , cand aveam toti DACIE , pleca cineva cu viteza 2 de pe loc ?????
                    __________________

                    Comment


                    • Originally posted by E200CDI View Post
                      Asa e EDISKAN, dar de ce tot zice dl. automatic treaba cu plecatu cu a doua ? __________________
                      Este o problema frecventa , la Mercedes si se datoreaza CONVERTERULUI , trebuie schimbat , faptul ca se merge pe CONFORT , adica se pleaca cu viteza 2 de pe loc , si suprasolicita converterul .
                      AM mai intrebat si ceva vreme in urma , cand aveam toti DACIE , pleca cineva cu viteza 2 de pe loc ?????
                      __________________
                      Sa stii ca mai plecam si cu Dacia cu a 2 a, nu mai stiu de ce... ce sa zi?D-nul automaticul poate sa te lamureasca...eu m-am pierdut .

                      Comment


                      • sper ca ai inteles ca l-am citat pe dl automatic la faza cu plecatul de pe loc cu a doua la dacie.
                        Si eu sunt in ceata oarecum

                        Comment


                        • Originally posted by E200CDI View Post
                          sper ca ai inteles ca l-am citat pe dl automatic la faza cu plecatul de pe loc cu a doua la dacie.
                          Si eu sunt in ceata oarecum
                          Buna seara, OK hai sa ne lamurim , cu plecarile de pe loc
                          Transmisiile 722.6 in model 203.018/218/718
                          Transmission 722.6 with engine 642 in model 211.084/089/284/289
                          Aceste serii de caroserie WDB 203.018 xxxxxxxx
                          WDB 203.218 xxxxxxxx
                          WDB 203.718 xxxxxxxx
                          WDB 211.084 xxxxxxxx
                          WDB 211.089 xxxxxxxx
                          WDB 211.284 xxxxxxxx
                          WDB 211.289 xxxxxxxx
                          Care sunt echipate cu transmisie 722.6xx vor pleca intotdeauna cu viteza 1 indiferent de optiunea selectata de sofer, adica chiar daca selectezi C , masina v-a pleca cu viteza 1 de pe loc.DE CE ?? tocmai pentru a proteja converterul de suprasarcina.
                          PENTRU celelalte modele echipate cu transmisie 722.6xx, vor pleca normal , adica selectezi S, pleaca cu viteza 1 , selectezi C, pleaca cu viteza 2 .

                          TRANSMISIILE 7-G TRONIC montate pe motoare 642 si puse pe seriile de caroserie enumerate mai jos, vor pleca cu viteza 1 de pe loc, indiferent de selectia facuta de sofer.
                          Transmission 722.9 with engine 642 in model 164.120/122
                          Transmission 722.9 with engine 629 in model 164.128/828
                          Transmission 722.9 with engine 642 in model 203.020/220
                          Transmission 722.9 with engine 642 in model 209.320/420
                          Transmission 722.9 with engine 642 in model 211.020/022/220/222/620
                          Transmission 722.9 with engine 629 in model 211.029
                          Transmission 722.9 with engine 642 in model 219.322
                          Transmission 722.9 with engine 642 in model 221.022/122/080/180
                          Transmission 722.9 with engine 629 in model 221.028/128
                          Transmission 722.9 with engine 642 in model 251.020/022/122.

                          NU intotdeauna , plecarile de pe loc sunt line, domoale, calme , ca si cum ai avea 100 de ani si nu bunghesti drumul, majoritatea cand sunt la semafor sau cedeaza trecerea nu vor pleca incet cu masina , cu siguranta apasa pedala cat pot de tare, nu poti avea confort in acelasi timp cu demarajul , vorba ceea ..........si cu sufletul in rai , nu se poate .
                          Pentru mine personal chestia cu confortul este doar un moft , nu ceva care sa ma poata ajuta cand am nevoie .
                          Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
                          TEL 0722623721.

                          Comment


                          • Erori 722.6xx

                            Azi am fãcut o diagnozã și la cutie am gãsit mici surprize , este vorba de un E220CDI (2001 143cp) , cutia 722.6.

                            Ceva pãreri? Mulțumesc anticipat!
                            Attached Files
                            Mail : emi@koket.org
                            Tel : 0757 233 231
                            Reparatii electrice auto Iasi
                            Electrical Center Iasi

                            Comment


                            • Si mai am o problema...in timp ce acelerez masina tremura(se simnte o vibrare ) si cand merg constant masina nu mai tremura din ce cauze poate sa fie?

                              Comment


                              • Acum am inteles, eu am model WDB 211.007 , nu m-am regasit in lista enumerata mai sus, dar stiu sigur ca pleaca cu 1 de pe loc.
                                Deci la transmisiile ce pleaca in 1 de pe loc oricum, nu protejezi cutia daca o tii pe S fata de C. Transmisia va fi la fel de protejata, alegerea modului ramanand la latitudinea conducatorului.
                                CORECT ?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF