Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Va salut! Va scriu doar sa va atentionez, este doar un sfat. In urma cu 2 luni am schimbat uleiul la cutia uni Mercedes V220 automat de dragul sa-l schimb sa aibe viata lunga uleiul original de mercedes toata procedura s-a facut la service mercedes.Tin sa va anunt ca am facut cea mai mare greseala... nu au trecut 2 luni ca s-a stricat cutia..a inceput sa se blocheze..inainte nu-mi dadea nici un semn ca s-ar putea strica,schimba de nu simteai,fara smuceala sau in suturi. Asa ca aveti mare grija, acum o sa trec pe una manuala,o sa ma coste in jur de 3000 de ron cutia cu tot ce trebuie sa o montez.

    Comment


    • Ca sa aiba viata mai lunga trebuie schimbat uleiul o data la 60 de mii km. de cind masina-i noua.Majoritatea insa,nu-l schimba pina la 2-300 000 km si apoi vreau s-o faca ca noua cu un schimb de ulei.E clar ca buna ziua, ca toata murdaria din convertizor a nimerit in blocul hidraulic si ti-a facut GLUMA.

      Comment


      • Probleme cutie viteze

        Buna ziua. Am o problema cu cutia, dimineata cand mut in D zmuceste foarte tare si cateodata imi moare si motorul. Aceastra problema a aparut cam de o luna de zile cand a inceput sa se raceasca vremea. Daca merg cu masina si se incalzeste uleiul din cutie nu mai am nici o problema cu ea. Seria de caroserie e WDD2042021F458073. Ma intereseaza un service unde pot sa fac o verificare completa a cutiei si eventual o resoftare. Daca are cineva un numar de contact al userului Automaticul sau locatia unde il pot gasii ar fi de mare ajutor. Multumesc anticipat.

        Comment


        • Incearca sa iei legatura cu colegul CL600 (service zona Victoriei). Mai poti vb cu colegul mastermario71, care te poate indruma catre un mecanic bun pe CV.

          Comment


          • Multumesc pentru ajutor.

            Comment


            • Va salut, dragi colegi!
              Vreau sa imi confirmati sau sa-mi infirmati o informatie pe care o am de la mecanicul meu, dupa experienta dvs si anume: mi-a zis ca toate C-urile W203 echipate cu 5G-Tronic nu au buson de scurgere a uleiului la convertizor. Asa este?
              A gasit cineva buson la convertizor la modelul W203 cu 5G-Tronic ?
              Multumesc!

              Comment


              • Nu au șurub de golire.

                https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                Comment


                • Fluiera cutia

                  Salutare tuturor. Am un Mercedes w210, an 2001, 75kw, taxi. De cateva zile a inceput sa fluiere cutia cand se incalzeste numai cand este aproape sa schimbe viteza si dupa ce a schimbat fluiera putin dar fluiera cand apare frana de motor(cand iau piciorul dupa acceleratie). Am vorbit cu cineva si zice ca e convertizorul, altcineva zice daca am ulei putin face asa. Am ajuns la concluzia ca trebuie schimbat uleiul si filtrul. Acum eu vreau sa scimb uleiul si filtrul. Am mai multe intrebari
                  - se poate goli convertizorul ?
                  - are ceva daca bag ulei castrol din comert pentru cutie automata?
                  - ce ar putea sa aiba?
                  Precizez, cutia schimba bine.
                  Last edited by viliwild; 11-12-2015, 00:02 AM.
                  Ford- 1937 (nerestaurat)
                  Chrysler Plymouth- 1936 (nerestaurat)
                  Chrysler Plymouth- 1939 (nerestaurat)
                  W126 - '87, 500SEL
                  W126 - '88, 300SEL
                  Simson 425 s - '57

                  Comment


                  • Viliwild
                    Nu cred ca iti suiera pentru ca are prea putin ulei. A mea are perfect nivelul si tot suiera exact ca la tine, in aceleasi momente. Suieratul a aparut imediat (2-3 saptamani) dupa schimbul de ulei si filtru luate de la reprezentanta.
                    Verifica nivelul la reprezentanta mercedes, e gratis... cel putin asa ar trebui sa fie.
                    Pe un site scria ca suieratul/fluieratul poate aparea cand filtrul are defect (infundat probabil).
                    Cei de la service spun ca nu au gresit cu nimic si zic ca este cutia defecta, aceeasi cutie care inainte de schimbul de ulei si filtru nu avea nici o problema.
                    Daca rezolvi te rog sa postezi.

                    Comment


                    • Buna ziua, am si eu un a190 model 2002 automat. Cand schimba din viteza a 3 a in viteza a 4 a trepideaza putin motorul. Sa fie ceva din cutie ? Sau nu ?

                      Comment


                      • Salut,
                        Am probleme cu cutia automata la c200, 2001, w203, pe star imi da eroare placa electronica, sper sa fie problema asta pentru ca masina are momente cand nu trage o accelerez si urca foarte greu in turatie iar cand se incalzeste cand schimba o viteza se tureaza putin si dupa o schimba, alte probleme pe star nu apar, am gasit placuta electronica noua cu 790 de lei la un service ce se ocupa cu cutii automate iar la un magazin de piese auto am gasit cu 2000 de lei difernta cam mare, intre timp am cautat si pe ebay si am gasit ceva dar nu stiu sigur daca ce este in poza ii chiar placa electronica din cutie pe langa filtru din poza mai ii o chestie si nu stiu ce este,am pus linku de ebay,pt cine stie cum arata si ma poate sfatui ce sa fac.
                        Mersi,

                        Comment


                        • Originally posted by alini97 View Post
                          Salut,
                          Am probleme cu cutia automata la c200, 2001, w203, pe star imi da eroare placa electronica, sper sa fie problema asta pentru ca masina are momente cand nu trage o accelerez si urca foarte greu in turatie iar cand se incalzeste cand schimba o viteza se tureaza putin si dupa o schimba, alte probleme pe star nu apar, am gasit placuta electronica noua cu 790 de lei la un service ce se ocupa cu cutii automate iar la un magazin de piese auto am gasit cu 2000 de lei difernta cam mare, intre timp am cautat si pe ebay si am gasit ceva dar nu stiu sigur daca ce este in poza ii chiar placa electronica din cutie pe langa filtru din poza mai ii o chestie si nu stiu ce este,am pus linku de ebay,pt cine stie cum arata si ma poate sfatui ce sa fac.
                          Mersi,
                          Posteaza exact eroarea de pe Star.
                          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                          www.mbretrofit.ro

                          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                          Comment


                          • Originally posted by cl600 View Post
                            Posteaza exact eroarea de pe Star.
                            Din pacate nu am eroare, atat mi sa spus ca trebuie schimbata placuta electronica. Am reusit sa pun si poza de pe ebay in care ii filtru din cutie si mai ceva, poti sa imi zici te rog ce piesa este.
                            Mersi
                            Attached Files

                            Comment


                            • Este placa, filtrul, garnitura si carcasa conectorului. Gasesti si pe la noi, chiar mai ieftin.

                              Opinia mea este sa refaci testul si sa postezi EXACT ce spune testerul, inainte sa cumperi ceva.
                              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                              www.mbretrofit.ro

                              Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                              Comment


                              • Salut ,
                                masina este un w204 din 2007 170cp , 2148 cmc , cu cutia 722.6
                                Problema e dimineata la rece mai tare
                                cand e rece si in sarcina ( daca urc o panta) oscileaza un pic turometrul , si smuceste cand e intreapta 1 si a 2-a ( nu f tare ) , dar nu o face tot timpul. la schimbarea intre trepte nu smuceste , mai e un sunet mai ciudat pe sub masina cateodata cand accelerez si masina e sub 2000 de rpm se aude ca un huruit pentru o scurta perioada de timp


                                Uleiul si filtrul a fost schimbat in urma cu 200 de km ( tot asa facea si inainte) masina are 170.000 de km si din pacate din ce am verificat nu a avut schimbat uleiul din cutie niciodata cat timp a fost in germania ,
                                uleiul e la semne , la cald e ok , la rece e un pic mai sus de nivel ( cand se verifica la rece e tot cu motorul pornit dimineata nu ? )

                                Sa fie convertizorul ? cam ce cost are ?
                                multumesc

                                Uleiul e RAVENOL ATF M 9-Series ( am vazut ca e pe lista la mercedes ca si approved ) si filtrul Febi .
                                Last edited by cl600; 12-04-2015, 21:59 PM.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF