Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • O alta intebare:

    Imi puteti spune ce tip de cutie este pe masina? 722. ?

    Vreau sa stiu cat ulei intra in cutie si ce tip. Stiu ca sunt cu 4 si 5 trepte. Tind sa cred ca este cu 5.

    Masina mai exact este: E 230 1996



    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Comment


    • Ce parere aveti de cutia ZF4HP20 ? Am un Vito din 2002 cu o astfel de cutie automata si am impresia ca are un soc cand face frana de motor in a 2-a ,respectiv un soc dar nu mereu .Ce ar putea fi ?

      Comment


      • Eu am cutia asta pe masina (tot un Vito), si merge excelent. Valseaza pe sosea, dupa cum spun unii colegi pe aici. Schimba f frumos, fara niciun fel de socuri nici la accelerare, nici la decelerare, nici in schimbare, are demaraj si tot ce trebuie. Doar uleiul trebuie sa ai grija sa i-l schimbi la timp. Ca uleiuri recomandate am gasit urmatoarele: cel mai indicat ulei ar fi unul produs chiar de firma producatoare ZF - LifeGuard Fluid 5. Apoi Mobil ATF LT 71141. Apoi ar mai fi RAVENOL ATF 5/4 HP FLUID.
        Daca face socuri precum spui, ai putea cere o parere colegului Automaticul, insa cam lipseste in ultima vreme...

        Comment


        • Salut, pentru colegul dobre w124 te rog să imi dai seria de pe şasiu să verific în EPC tipul de cutie. Între timp vă prezint şi eu o altă problemă, la o cutie 722.699 la maşina din semnătură, care se manifestă prin patinare la cald când se schimbă din treapta 2 în treapta 3. În rest maşina se comportă bine. Problema se evidențiază la turații ridicate. Din ce am văzut poate fi dintr-o valvă care nu mai închide. Are cineva alte păreri? Menționez că s-a făcut schimbul şi nivelul de ulei, dar problema nu a fost rezolvată.

          Comment


          • Salutare! Sunt si eu detinatorul unui c220 din 95 clasic cu cutie automata in 4 trepte! Intrebarea mea este daca pot pune o cutie automata in 5 trepte pe actualul motor! Ma interesez deoarece la 130km/h este turata in 3500 ture! Exista cineva aici pe forum care a facut aceasta schimbare? Si cam ce ar mai trebui schimbat pe langa cutia de viteze? Va multumesc

            Comment


            • Salut , cum pot sa verific nivelul de ulei in cutia de viteze la un w164?

              Comment


              • Originally posted by geambasu View Post
                Salut , cum pot sa verific nivelul de ulei in cutia de viteze la un w164?
                Doar la service, se monitorizeaza cu testerul temperatura uleiului si cand ajunge la o anumita valoare se poate verifica prin scoaterea busonului.
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                www.mbretrofit.ro

                Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                Comment


                • Eroare cutie autotronic a 200 cdi

                  Buna ziua!Sunt nou pe forum.Am cumparat un a200cdi. Cu autotronic.La rece cutia nu schimba si in bord apare un text cu recomandarea sa merg la service de cutie.Dupa 1-2 km opresc ,iau contactul si apoi merge toata ziua.Am schimbat uleiul si face tot asa Multumesc!

                  Comment


                  • Buna ziua! Sunt nou membru aici si probabil voi greși cu aceasta postare dar am nevoie de ajutorul vostru si mai ales al Automaticului! Dețin un MB c klasse 270CDI din 2001 am cumpãrat Masina acum 6 luni si am depistat din prima zi ca am luat probabil o micã sau mare teapa cand am observat ca mi sa blocat cutia in treapta a2-a sau a3-a nu stiu sigur si nu a mai schimbat,am oprit am scos cheia am bãgat pornit și-a revenit. Am facut schimb de ulei filtru si conector si am facut o resetare erori si merge bine 2000 km si iarasi se blocheazã. Menționez ca daca merg linistit si usor cu ea merge perfect daca incerc sa o calc putin smucește si se blocheazã din nou...as dori sami Spune-ți ce ar putea fi sa reusesc sa o fac! Multumesc!

                    Comment


                    • Poti incepe lecturarea acestui post chiar si de la sfarsit catre inceput daca ti se pare prea lung...
                      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                      www.mbretrofit.ro

                      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                      Comment


                      • Am vizualizat videoul trimis de tine..am inteles ce au cutiile automatice si câteva detalii de care nu stiam! Pentru ca nu ma pricep Ft bine si e prima mea Masina Mercedes te întreb cate viteze am eu 5 sau 6 ? Cat costa placa electronica pt Masina mea ? Multumesc

                        Comment


                        • Buna si Salutari la toata lumea! M-ar interesa daca poate sami spunã cineva ca costa o placa electricã si blocul hidraulic pt cutia mea de viteze? Dețin un MB w203 270 CDI an 2001. Multumesc!

                          Comment


                          • Buna seara, am si eu o problema cu un Mercedes c class w203 din 2002, la rece merge perfect dar când se încălzește se turează in gol sau se blochează in a 2 cred dar dacă opresc motorul 2 minute revin, va rog ajutați-mă cu un sfat. Mersi anticipat



                            Sent from my iPhone using Tapatalk

                            Comment


                            • Stimati colegi si specialisti,

                              Pana la urma care cutie e mai fiabila: 5G-Tronic sau 7G-Tronic ???

                              Comment


                              • pt cine mai cauta joja (dipstick) aftermarket pt cutia 722.7

                                eu am luat zimber ZR-36BEOLG03 = 67ron , o recomand , are o contructie foarte apropiata de cea OE w168589012100 care este aprox 250ron .

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF