Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes vechi vs masina noua

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Exista o cobra visinie,undeva aici in Bucuresti,care costa 3500,dar eu tot ezit sa o cumpar.Masina este ceva de vis,tipla,geamuri electrice,scaune incalzite,aer cond(ce e drept nu merge dar cred ca se poate face pt ca ii trebuie doar compresorul).Cu gandul la ochiosi ezit sa cumpar acea cobra dar parca vad ca daca se va vinde altcuiva o sa crap de ciuda ca nu am cumparat-o.Si eu sunt infectat cu acest microb,si nu pot avea ochi pt alte masini.
    Dintre masnile mai vechi de 4-5 ani parca cele mai multe plangeri(ca procent si nu neaparat ca numar) le-am auzit de la posesorii de vw.Golfuri,passaturi si bore..toti au avut probleme cu ele si au fost nevoiti sa le vanda cat mai repede.Si nu e vb ca sunt mai multe vw-uri decat mertzane ci ca 100% din cunoscutii mei cu vw-uri din perioada 2001-2004 au avut astfel de probleme,u stat cu ele mai mult prin service-uri.
    Ma intreb daca e cumva o meteahna a masinilor vw sau daca mai mult mai mai putin orice masina mai veche de 4-5 ani faca probleme.Am auzit ca in general e bine sa tii o masina noua pana cand pica prima piesa..apoi trebuie sa scapi de ea ca incep sa pice toate una cate una.Desteptii fac asa..fraierii cumpara masinile invechite de la destepti,voi in ce categorie vreti sa fiti?
    MÃREAȚA COBRA

Comment

• Originally posted by DMIHNEA View Post
      mariussica ori te hotarasti ori inchideti careva topicu,nu se poate asa,w124,w210,w123.....
      de aceeasi parere sunt

Comment

• Originally posted by prudom View Post
        de aceeasi parere sunt
        Te cam deranjeaza ca scot adevarul la iveala..iti stric cumva combinatiile cu masini vechi?daca da imi cer scuze si promit ca nu voi mai scrie..le voi lauda si voi incuraja pe toata lumea sa le cumpere ca sunt bune si nu se strica deloc
        MÃREAȚA COBRA

Comment

• Din ce vad eu.. cine isi cumpara masini vechi e fraier..
          Si termina cu intzepaturile la adresa celorlalti membrii.

Comment

• Originally posted by Danny_bb View Post
            Din ce vad eu.. cine isi cumpara masini vechi e fraier..
            .
            Tare )))
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

• Originally posted by ionutz_ng View Post
              Te cam deranjeaza ca scot adevarul la iveala..iti stric cumva combinatiile cu masini vechi?daca da imi cer scuze si promit ca nu voi mai scrie..le voi lauda si voi incuraja pe toata lumea sa le cumpere ca sunt bune si nu se strica deloc
              Esti chiar comic prietene...
              Problema e insa serioasa si anume: HABAR NU AI CE VREI SI DESPRE CE VORBESTI,nu trebuie sa te superi dar asta e adevarul iar eu ca si alti membri ai forumului am incercat sa te ajut,nu sa iti bag pe gat vreo masina..
              Un ultim sfat: cel mai bun MERCEDES e ala care ti-l permiti si care iti place,nu conteaza ca e nou,vechi,alb sau negru...dar cu conditia(si ne-ai face tuturor o favoare)sa il cumperi dupa ce il verifica un CUNOSCATOR,si din cate imi aduc aminte s-au oferit sa te ajute

Comment

• Eu nu mai vorbesc despre ce masina imi voi cumpara eu,ci despre cat de riscant este sa iti iei o masina sec hand mai veche de 3-4 ani.Si cum si eu sunt in categoria "fraierilor" care prefera cu aceeasi bani sa ia o marca premium sec hand in loc de un opel sau renault nou...imi asum riscurile.Cat de mari sunt voi vedea cu ochii si buzunarele mele.
                O sa imi iau mercedes clasa E sau audi A6.Acum nu aduce nimeni masini.Dupa anul nou cand reincepe "activitatea",voi comanda un E sau un A6 pana in 16000 de euro.Fara preferinta...ce va vrea destinul sa-mi aduca,pe care o va gasi in stare mai buna si mai convenabila pret/calitate.Inima imi spune mercedes,ratiunea pratica audi.Ramane de vazut ce va fi.
                MÃREAȚA COBRA

Comment

• IDEEA este ca vei vorbi singur,si sigur si altii sunt de aceeasi parere....de comandat comanda ce vrei,fara sa te mai foloseshti de experientzele altora....

Comment

• Originally posted by DMIHNEA View Post
                    IDEEA este ca vei vorbi singur,si sigur si altii sunt de aceeasi parere....de comandat comanda ce vrei,fara sa te mai foloseshti de experientzele altora....
                    Nu vreau sa fac pe psihologul dar nu inteleg de unde atata rautate in posturile tale.Esti cumva frustrat de tine insuti?Ai neimpliniri personale care trebuiesc sa iasa afara sub forma acetor replici veninoase?De ce trebuie sa fii asa de rau?Cu ce te-am deranjat eu pe tine si ce este deranjant in a vorbi despre masini noi vs masini sec hand?daca era atat de deranjant nu trebuia sa mai intri pe topicul asta.Sau in cel mai bun caz sa ignori acest topic,ar fi fost MULT mai decent din partea ta.
                    Asta e ultimul post al meu pt o buna perioada de timp.Respect pt Orca,Florineasca si Laurentiu,cu care sper sa raman prieten.Pt ceilalti va doresc tot binele din lume si sa ma iertati daca am fost prea radical in posturile mele,asa e firea mea sa fiu,sa spun lucrurilor pe nume fara ipocrizie sau subiectivism exagerat.dar macar acum in spiritul Craciunului,incercati sa fiti mai BUNI,mai altruisti.Si,desi nu imi da voie mihnea,MA VOI FOLOSI DE EXPERIENTELE ALTORA pt a invata despre masini,dar voi apela la persoane bune si altruiste si voi avea grija sa evit persoanele ca el.
                    MÃREAȚA COBRA

Comment

• Cred ca este de ajuns.. daca nu incetati cu certurile s-ar putea sa existe repercursiuni si nu-mi face deloc placere sa fac lucrul asta.
                      Va rog frumos sa nu incepeti iar teoria frustrarilor...
                      Ionutz_ng iti inteleg nehotararea dar nu uita ca si in posturile tale a fost o doza de rautate si.. ti s-a raspuns ca atare.
                      In speranta ca nu va fi nevoie de o interventie ulterioare va urez Craciun Fericit !

Comment

• Originally posted by mariussica View Post
                        Aia cu vw passat cred ca a fost o gluma,sunt niste masini f proaste ca de altfel toate vw-urile,de golfuri si de passaturi am auzit cea mai multa lume plangandu-se.
                        VW & Audi este aceasi masina, aceasi platforma tehnica, aceleasi solutii tehnice, aceleasi materiale, mai nou au si acelasi aspect.

Originally posted by mariussica View Post
                        ...O sa imi iau mercedes clasa E sau audi A6...Inima imi spune mercedes,ratiunea pratica audi...
                        Pai te contrazici singur, nu o spun cu rautate, dar sint convins ca pina la urma vei cumpara : VW 1.9TDI (uniforma Romanului).
                        .. ________ ..
                        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                        (Oo\==/oO)
                        ..U...............U.
                        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

• VW 1.9TDI (uniforma Romanului).

Foarte tare colegu' expresia ta.
                          Eu foloseam alta: Daca vrei sa-ti iei Golf sau Passat esti foarte original.Nu ai decat tu si ceilalti 20% de posesori de autovehicule din romania.

Asta e pentru "ionutz_ng" si pentru "mariussica".
                          Incearca sa te focalizezi pe ce doresti de la o masina: eleganta, confort, siguranta, sportivitate, prestanta, consum mic etc.
                          Last edited by MARIUS B; 12-26-2007, 14:34 PM.
                          Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

• Am w124 300D SI NU TREMURA DELOC LA SEMAFOR.
                            Am fost la service si nu le venea a crede mecanicilor ca e pe motorina .Motorul toarce ca unul pe benzina!!!
                            La consum nici nu-ti vine sa crezi

Comment

• eduard,fara rea intentzie,dar personal.....eu chiar am priceput ideea

Comment

• Daca as putea alege intre un mercedes vechi si pus la punct si o masina noua, fara acel ceva special, ambele la acelasi pret, sigur as alege mertanul vechi. Cine nu intelege asta si incepe cu intrebari de genul :cat consuma, dar nu te deranjeaza confortul scazut, etc, inseamna ca nu stie cu ce se mananca acest "microb" al colectionarilor si n-are nici un rost sa-i explici. Cine stie, cunoaste. Cine nu, mai bine isi cumpara alta marca, alt an de fabricatie.
                                Iar daca vorbim de mertane scumpe si noi (cumparate de soti/tati/amante), iar nu putem sa ne comparam. Unde e meritul cuiva care primeste o astfel de masina cadou?
                                Last edited by catsomania; 01-29-2008, 23:39 PM.
                                Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
                                Mercedes W116 200D (Amalia)
                                Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
                                BMW 850 4990cmc (Black Beauty)
                                Ford Explorer XLT 4000cmc (Haiduc)
                                http://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF