Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedes vechi vs masina noua
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Acuma nu stiu ce sa zic, Land Roverul mai e considerata masina britanica ? Pt. ca daca da am sa revin cu unele detalii interesante pt Marius si altii care ar putea fi curiosi.Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Eu vad ca tu nu esti atent deloc la ce scriu eu acolo, si nu sti ce vrei. Ba vrei W126 care se face din 1979, ba vrei W210 de 2002. Ba vrei fara electronica, ba vrei cu electronica. Ba n-ai bani, ba ai bani de W203_C-klasse de 2004. Ba vrei noua, ba nu vrei ca e prea aglomerat orasul.
Repet din nou :
Mercedes W210_E230_2295cmc_150ps (1995-1997) nu este tot una ca motorizare si electronica cu Mercedes W210 dupa 1997, care este deja E240_2397cmc_170cp. Cutiile de viteze sint total diferite si cele manuale si cele automate. Pe W210 sau montat mai multe generatii de motoare atit benzinare cit si diesel, care incepind din 1999 au inceput sa fie motoare CDI, cuti 6 viteze, etc. Despre FaceLift-ul din 1999 nu am pomenit nimic deoarece nu-l consider important. Sper ca acum ai inteles ca nu e tot aceasi masina cea din 1996 cu cea din 2001.
VW Passat (1993-1997) este cel mai reusit Passat ca fiabilitate si nu este tot una cu Passat din 2005, nici ca si caroserie, nici ca motorizare, nici ca tehnica. Eu unul am o vorba ; VW le doresc tuturor dusmanilor mei, dar nu pot sa nu recunosc fiabilitatea lui VW Passat (1993-1997) eu am carat materialele de constructie a unei case, de la ciment, la lemnarie pt. acoperis timp de 2 ani, pe drumuri de pamint. Acestui Passat i se mai spunea "Cobra lui VW", si nu a fost nici o gluma.
Eu am avut cumparatori care au preferat sa cumpere de la mine la aceasi bani un VW Passat 1.9TDI in loc de W210 E200CDI ambele din 2001. Am intrebat din curiozitate, de ce nu cumpara Mercedesul ? Si mi-au raspuns ca "pentru a avea Mercedes trebe sa fii cineva", sint oameni pentru care Mercedes impune un anumit statut social... ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
Originally posted by orca View Post"pentru a avea Mercedes trebe sa fii cineva", sint oameni pentru care Mercedes impune un anumit statut social.Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Originally posted by carmine View PostImi pare rau sa te contrazic...... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
Comment
-
Am mai povestit undeva. Am avut 124 cu motor pe benzina de 2000 cmc. Am vandut-o si mi-am luat maretul Opel Astra Caravan 1,7 DTI. Nu m-a incantat deloc. L-am vandut dupa 6 luni. Si am revenit la Mercedes. C250 Turbodiesel de 150 CP (w202). Mananca pamantul. Iti recomand oricand acest model. Si te costa cam cat un Opel Astra din 2002-2003-2004. A mea e din 99. Dar nu se compara cu nici un Opel.
Comment
-
Originally posted by florineasca View PostAm mai povestit undeva. Am avut 124 cu motor pe benzina de 2000 cmc. Am vandut-o si mi-am luat maretul Opel Astra Caravan 1,7 DTI. Nu m-a incantat deloc. L-am vandut dupa 6 luni. Si am revenit la Mercedes. C250 Turbodiesel de 150 CP (w202). Mananca pamantul. Iti recomand oricand acest model. Si te costa cam cat un Opel Astra din 2002-2003-2004. A mea e din 99. Dar nu se compara cu nici un Opel.
1.W124
2.W202
7.Opel Astra 1.6i-16V distributie Lant motor OPEL EcoTec (nu diesel 1.7DTI curea distributie, motor ISUZU).. ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Comment
-
Originally posted by orca View PostCred ca ai opservat ca sint intru totul de acord cu tine, Recomandarea mea incepea cu :
1.W124
2.W202
7.Opel Astra 1.6i-16V distributie Lant motor OPEL EcoTec (nu diesel 1.7DTI curea distributie, motor ISUZU)
Comment
-
202-ul asta e dragutzel foc.Dar din pacate e prea mica pt mine.Eu am nevoie de o masina ceva mai voluminoasa,si pana la urma cred ca ma voi opri la un okios.daca tu esti asa de multumit de C-ul tau,de ce nu as fi si eu de un E de aceeasi generatie?Au cam aceleasi caracteristici ale consolei centrale(mie personal nu prea imi plac cum arata,daca iau vreunu cu lemn de ala rosu il dau cu lac inchis la culoare de nu se vede).In rest am senzatia ca nu e cine stie ce diferenta intre ele,doar ca okiosu este masina mai mare dar ca tehnologie cred ca tot pe acolo sunt.Dar o sa ascult sfatul lui Orca si o sa caut un okios pana in 97,desi eu as fi fost dispus dupa mintea mea sa iau unul mai nou si deci,mai putin uzat.
Originally posted by paunionutz View Postdupa atetea sfaturi si pareri si inca nu te-ai decis ce masina sa-ti cumperi, eu zic sa nu-ti mai iei masina si sa-ti faci abonament RATB si la Metrou
Eu am nevoie de o masina pt mers in afara Bucurestiului(pe care il parasesc la 5 dimineata si ma intorc seara tarziu si astfel mai evit din aglomeratie),si m-am hotarat deja,va fi un 210.Last edited by Danny_bb; 12-09-2007, 10:27 AM.
Comment
-
Originally posted by mariussica View PostEu daca voi opta pt o masina noua,voi opta pt una de 2-3 ani maxim din germania si marca opel este in pole position pt ca are piesele ieftine dar si comfort si fiabilitate bune,in general raportul pret/calitate este excelent.Probabil ca o sa-mi iau o vectra 2005.As vrea totusi si un cobran sau 124 sau 126 pt sufletelul meu,este clar ca am fost "infectat" cu virusul MB si asa voi ramane toata viata.Sper sa-mi permit dpdv finaciar sa tin 2 masini ,ca vb lu cheloo,de aia muncim sa ne acoperim toate greselile si sa ne satisfacem toate mofturile.Iar daca nu o sa pot o sa cumpar vectra si o sa-i fac urmatoarele modificari:scaunele date jos si puse unele de cobran,in fata capotei spre botul masinii o gaura data in capota si pusa stema mercedes(nu de alta dar fara aia nu mai am deloc control cand parchez masina,stema imi arata exact unde se termina botul masinii mele)
Clasa E e totusi un fel de regina printre celelalte modele. Acelasi tip de motor, de 2500 turbodiesel il gasesti si pe aceasta masina. E unul dintre cele mai fiabile motoare diesel. In legatura cu vopsitul consolei centrale nu stiu daca e o idee prea grozava.In multe cazuri face tot farmecul la interiorul unui Mercedes. Daca tie nu-ti place inseamna ca pana la urma nu-ti place cu adevarat Mercedesul. Pana la urma stii ce vrei????
Iar cu Cobra aia care ai avut numai belele cu ea cred ca pana la urma, c-o fi fost sau nu ghinion, parerea mea e ca n-ai belit bine ochii cand ai luat-o. O fi fost vreuna de aia care a carat numai varza si rosii toata viata ei si apoi a nimerit la tine. Pe viitor incearca sa vezi toate detaliile si eventual ia un meserias cu tine cand iti vei lua urmatoarea masina.
Comment
-
Este un pas inainte daca te-ai hotarit la un model. Acu sa-ti dau mai detailat citeva motorizari pe benzina mai mici ce au fost puse pe W210 (E-klasse) :
E 200, 1.998 cm³, 4 cilindri in L, 100 kW/136 PS, an.1995-2000, Eu recomand acest motor, este identic cu cel montat pe W124 incepind din anul 1993, este mai comun si mai pamintean la intretinere.
E 200 Kompressor, 1.998 cm³, 4 cilindri in L, 141 kW/192 PS, an.1997-2000 – doar Expor in afara Germaniei.
E 200 Kompressor, 1.998 cm³, 4 cilindri in L, 120 kW/163 PS, an.2000-2002
E 230, 2.295 cm³, 4 cilindri in L, 110 kW/150 PS, an.1995-1998
E 240, 2.397 cm³, 6 cilindri in V, 125 kW/170 PS, an.1997-2000
E 240, 2.597 cm³, 6 cilindri in V, 125 kW/170 PS, an.2000-2002
Eu iti mai recomand cutia automatica, obligatoriu sa aibe (clima) AC sau AC automat. Cu siguranta toate au ABS, ASR, Servo, Airbag-uri. Controleaza sa functioneze totul. Ferestete de masini cu tuning, modificate sport. Controleaza de rugina sub chiederele de pe usi. Nu cumpara masina revopsita. Jentile de aluminiu (magneziu) sa fie originale Mercedes altfel nu ai garantia ca sint de calitate (pot fi Turcisme) si la prima groapa le-ai strimbat. Sa primesti doua cheei la ea altfel te costa in jur de 140 euro dublura. La un benzinar calculul orientativ de kilometri in medie este de 20.000 km/an, daca are mai mult credel, daca zice ca are mai putin zii sa te convinga cu acte si documente service.
Un Mercedes din 1995, 1996, 1997, etc. bine intretinut trebe sa arate impecabil, un fel de bijuterie, "o stea"Last edited by orca; 12-09-2007, 00:51 AM... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Comment
-
Desi am zis ca as vrea benzinar,acum am primit o oferta de la un tip.Are un w210 ,220 diesel an 2002 si mi-a spus ca mi-l da cu 9500!!!.Mie sincer mi s-a parut cam ieftinache pt o clasa E doar de 5 ani,omu este afacerist si vrea sa-si ia altceva (si) mai jmecher,vreun jeepan ceva.Si ma gandesc ca,complicat sau nu,luand in considerare si pompa aia de motorina care ii va pica si va costa cam 2000 ar fi o afacere....buna oare?Trebuie sa mentionez ca eu NU am clar in minte o suma pe care vreau sa o dau pe viitoarea mea masina,eu vreau doar sa ma asigur ca masina aia face banii,indiferent ca va fi 5500 sau 12000 sau 15000,si ca alegerea este un f buna.
Deci,cum vi se pare un okios din 2002,cam la 200 000 de km,cu 9500 de euro?O afacere mai buna sau mai proasta decat un benzinar 200 din 96-97?
@Florineasca Nu imi plac doar consolele care sunt prea aprinse,dar alea mai discrete ca si culoare imi plac,nu e vb de forma ci strict de culoare si de calitate a materialului.As fi vrut si eu ceva mai multa calitate de la lemnul ala,adik ceva in genu w211 sau C-ului oki de lacrima(pe primul nu mi-l permit pe al doilea da,dar vreau o masina mai mare,pt ca imi place senzatia aia de a "merge cu tancu pe strada",pe care am luat-o de la cobran.As vrea sa cred ca se poate rezolva si problema asta cu ceva bani,adica imbunatatita calitatea suprafetei consolei.Uite aici lemn de calitate: http://www.lecarro.ro/cars/210_5.jpg
Am gasit una care insa e diesel,dar imi place f mult cum arata,e greu sa gasesti una care sa le aiba pe toate dar asta,m-a cam dat pe spate cu look-ul ei
Am observat si problemele ei la contact,e ok,le-as rezolva daca e.Last edited by Danny_bb; 12-09-2007, 10:26 AM.
Comment
Comment