Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes- Depreciere, revanzare si alte aspecte

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Trebuie sa specific ca prin cobra eu ma refer (la fel ca si majoritatea romanilor) la W123.
    Tu (si numai tu) probabil prin cobra intelegi orice model din clasa E.

Comment

Am senzatia ca, colegul Ionutz_ng are o relatie aproape intima cu mercedesurile astea noi sau il plateste cineva de la vreo reprezentanta ... altfel nu-mi explic inflacararea
      1991 R129 300SL-24
      1991 w124 300CE-24
      1993 w202 C280
      1978 w116 450SEL 6.9
      1987 w201 190E 2.0
      1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Originally posted by Ford_V6 View Post
        Am senzatia ca, colegul Ionutz_ng are o relatie aproape intima cu mercedesurile astea noi sau il plateste cineva de la vreo reprezentanta ... altfel nu-mi explic inflacararea
        Foarte subtila exprimare.

Comment

Originally posted by Ford_V6 View Post
          Originally posted by ionutz_ng View Post
          am avut o masina de 8 ani vechime,care mi-a functionat tipla,fara nici o eroare tot timpul.Masina arata si functiona ca una noua sau de maxim 1 an vechime.Motor,electronice,suspensii,caroserie,audi o,tot.
          Cum ar reactiona un om normal,orice om...care a avut un mercedes vechi de 8 ani care i-a mers tipla,si ar auzi apoi vreo 2 insi,care nu au avut mercedes,ca spune despre mercedesuri ca sunt niste masini foarte proaste,niste poveri la casa omului,ca asa au auzit ,citit sau visat ei.Tu iti dai seama asa putin cam cum suna asta?

Aaaa,si mai mult decat atat.Eu ,acela care in momentul in care am vrut sa imi cumpar acel mercedes care s-a dovedit a fi tipla,s-au gasit si atunci "binevoitori" sa spuna ca sunt masini proaste ca se strica,ca sunt greu de intretinut,etc.Am rezistat acestor "indemnuri binevoitoare",si acum va aud din nou.Doar imagineaza-ti putin cum te-ai simti in pielea mea.
          Acum intelegi,inflacaarea?Apropos,tu ce probleme ai avut cu Mercedesul tau de generatie noua?
          P.S.Mi se pare mie,sau in general cei care nu isi permit un mercedes post 2000,sunt precum vulpea cu strugurii acri?
          MÃREAȚA COBRA

Comment

Ionut, eu cred ca ai luat foc pe acest topic, unde printre altele ai facut atac la persoana lui Shadow in mod direct. Dok te-ar rade instant de pe forum, insa cred ca n-a avut chef sa citeasca toata zapaceala de pe cele 4 pagini si inca n-a observat. Eu iti dau un warn mai delicat, off the record, iar daca repeti...

Incearca sa fii mai calculat.
            1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
            1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
            dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Ai gresit topicul. Cel pe care il vizai e un topic de vanzari.

Comment

Originally posted by 200ce_marius View Post
                Ionut, eu cred ca ai luat foc pe acest topic, unde printre altele ai facut atac la persoana lui Shadow in mod direct. Dok te-ar rade instant de pe forum, insa cred ca n-a avut chef sa citeasca toata zapaceala de pe cele 4 pagini si inca n-a observat. Eu iti dau un warn mai delicat, off the record, iar daca repeti...

Incearca sa fii mai calculat.
                Ok,multumesc pt atentionare,oricand e binevenita.Dar ca sa fie ajutorul dat pana la capat,nu vrei sa imi dai cu citat te rog frumos,unde am facut atac direct la persoana?Ca sa stiu sa evit pe viitor,multumesc anticipat.
                MÃREAȚA COBRA

Comment

Ok,multumesc pt atentionare,oricand e binevenita.Dar ca sa fie ajutorul dat pana la capat,nu vrei sa imi dai cu citat te rog frumos,unde am facut atac direct la persoana?Ca sa stiu sa evit pe viitor,multumesc anticipat.
                  Mi se pare ca faci pe ironicul, dar de data asta te servesc:

Una peste alta,cred ca e mai bine sa NU iti iei niciodata un E class,probabil ca nu-l meriti si este ca o dreptate a naturii care se face.

In rest, esti pe langa linia aia fina intre atac la persoana si lipsa de respect colegial.
                  1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                  1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                  dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

verifica-l bine sa nu ai supriza sa pici cu scaunu prin podea ca Fred si Barney.
                    Ai patit asa ceva?
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
                      Ai patit asa ceva?
                      Nu am patit,dar am fost al naibii de aproape!Noroc ca prietena mea era slabutza(50 kg),scaunul din dreapta fata al primei mele cobre,statea doar in 3 picioare pe o podea foarte "putregaita".Podeaua era praf,iar daca miscai de spatarul scaunului fata-spate,puteai observa cum un picior din spate al scaunului intra si iesea printr-o gaura din podea!
                      Intre timp,am vb cu 2 oameni care au avut mercedesuri de generatie mai noua(un G 400 cdi,respectiv un E220 cdi).Mi-au confirmat amandoi ca intradevar,mercedesurile diesel post 2002 sunt masini nerentabile.Tipul cu G-ul(membru pe acest forum) a facut cateva vizite la service si niciuna nu s-a soldat cu mai putin de 1500 euro cheltuieli.Amandoi mi-au spus ca daca e sa cumperi un mercedes generatie mai noua atunci macar sa fie benzina ca sunt mai fiabile dieselurile sunt clar de evitat.Iar despre w210 au avut numai cuvinte de lauda ca si masina,spre diferenta de w211.Dupa cum am spus sunt deschis la opinii pertinente si sustinute cu argumente reale,obiective.
                      @200_cemarius Nu stiam ca ai devenit admin.Felicitari si sper sa faci treaba buna!Nu am vrut sa par ironic,am scris sincer si pe bune.
                      MÃREAȚA COBRA

Comment

Intre timp,am vb cu 2 oameni care au avut mercedesuri de generatie mai noua(un G 400 cdi,respectiv un E220 cdi).Mi-au confirmat amandoi ca intradevar,mercedesurile diesel post 2002 sunt masini nerentabile.Tipul cu G-ul(membru pe acest forum) a facut cateva vizite la service si niciuna nu s-a soldat cu mai putin de 1500 euro cheltuieli.Amandoi mi-au spus ca daca e sa cumperi un mercedes generatie mai noua atunci macar sa fie benzina ca sunt mai fiabile dieselurile sunt clar de evitat.
                        Incet incet o sa ajungi si tu la parerea unora ce afirmau ca mercedes nu mai e ce-a fost odinioara.....

Comment

Daca o sa ajung sau nu ramane de vazut.Cert este ca ma voi baza pe date reale,traite de oameni cu care vin in contact si pe experientele mele,si nicidecum afirmatii ale unora care au auzit ei de la varu prietenului fratelui ca mercedesurile sunt nu stiu cum.Vreau exemple concrete.
                          P.S.Si nu pot nici sa nu remarc subiectivimul unora dintre voi cand vine vb de modelele noi mercedes.Fie ca sunteti fani ai altor marci,fie ca aveti modele mai vechi,fie ambele,se cam simte ca v-ati dori si ati fi f fericiti daca chiar asa ar fi,daca s-ar dovedi sa fie proaste si nerentabile.Asta va scade din credibilitate,si imi cer scuze daca deranjez dar eu asa am simtit.
                          Last edited by ionutz_ng; 09-15-2008, 00:27 AM.
                          MÃREAȚA COBRA

Comment

Uite colegu exemplu concret:

Comment

Sau daca preferi un benzinar, uite colea un SLK in garantie...

Comment

Am citit si eu topicul asta destul de interesant si as avea o intrebareana in ce an considerati ca mercedesul si-a pastrat calitatea recunoscuta si cam de cand s-a facut rabat de la aceasta(pentru cei care ar vrea sa desparta mercedesul in doua)?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF