Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes- Depreciere, revanzare si alte aspecte

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Majoritatea cumparatorilor de cobre sunt fosti proprietari de w123 care se intorc la pasiune. Si asta, in opinia mea, nu are limite. O cazatura cu miros de rematizare face cateva sutici, dar una boboc... e alta poveste. Sunt vazute ca youngtimere, asta nu la noi, romanii au alte criterii de evaluare-pastrare si modelele in stare buna sunt puse la vanzare cu cateva miutze sanatoase. Nu e ceva iesit din comun sa vezi un cupeu benzinar w123 cu pret de 5000 euro. Vanzatorii stiu ce au si fac pariu ca peste 10 ani cu programele astea rabla alea 5000 cel putin se vor dubla.
    Un exemplu si nu e greseala w123 cu 30.000euro!

Find thousands of classic cars for sale on ClassicCarsforSale.co.uk. Place your private advert for free today on the UK's best marketplace for buyers and traders.
    Last edited by TomJones; 02-18-2009, 21:35 PM.

Comment

• Atunci când am ales să cumpăr W210 E220 CDI a cântărit foarte mult în balanţă faptul că cca. 95% din taxiurile din Germania sunt Mercedes şi dintre acestea cca. 98% sunt W210. Personal am încredere în raţiunea nemţilor şi în ceea ce priveşte cazul meu s-a dovedit a fi una justă! Maşinile astea sunt "tancuri"!
      The life is too short and the way is too long to drive anything else, than a Mercedes Benz!

W210 E220 CDI din 2000 de vânzare aici http://www.clubmercedes.ro/v-nd-w210...000-t6938.html

Comment

• Din pacate nu am avut rabdarea sa citesc toate cele 7 pagini, dar am reusit sa vad despre ce este vorba in primele 2 pagini. In calitate de fost posesor VW (passat) si Audi (a6) pot spune ca pur si simplu din greseala am facut trecerea la mercedes! Eram intr-o zi la televizor si am vazut la promotor un E Class si mi s-a parut foarte fain, asa ca m-am uitat pe autovit si era destul de scump in perioada aia, asa ca din curiozitate m-am uitat si la C Class si era perfect pentru buzunarul meu! (nu intrasem niciodata in sectiunea mercedes de frica preturilor, dar am ramas socat cand am vazut ca sunt chiar accesibile). Peste 2 zile am luat un C Class, si pentru ca am fost atat de socat de aceasta masina in comparatie cu masinile anterioare, am decis sa intru pe net, sa postez, sa vorbesc despre mercedes, pot spune doar ca este o masina geniala! N-am avut absolut nicio problema cu ea (doar cateva garnituri care au trebuit inlocuite, si schimbarea consumabilelor) ...
        Daca ar fi mai multi care i-ar trezi pe romani ca in loc sa-si ia logan, sa-si ia un E class din 2001 care e mult mai bun ca rupta aia de dacie...

Comment

• Cand te gandesti ca in luna 12-a a anului 2007 pe masina s-au dat 5000 si colegul Bulgaru a dus-o in 8-9 k iar acum se cere o mie juma'. Asta apropo de depreciere..... si de faptul ca un okios se vinde si cu 3000 euro. Cica mercedesu' nu scade la bani, e stabil. Povesti.
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF