Si as mai completa la punctul 1 ca la firmele de taxi nu conteaza daca masinile nu sunt fiabile pentru ca au contracte de intretinere, la ei conteaza doar imaginea. Eu m-as sui cu mare placere intr-un Mercedes taxi pentru ca stiu ca e comod si se ocupa ALTII de intretinerea lui. Dar daca ar fi sa o intretin EU, as intra intr-adevar in faliment.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedes- Depreciere, revanzare si alte aspecte
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
1.In momentul in care un serviciu devine prea costisitor si trage firma in jos renunti la el si alegi altceva mai bun.Alegi cea mai buna oferta posibila.
2.Da-mi un singur exemplu,te rog.Om care a avut si a zis ca e cazul sa o schimbe ca nu renteaza..si alta marca s-a dovedit mai buna.
Originally posted by shadow View PostDar daca ar fi sa o intretin EU, as intra intr-adevar in faliment.
P.S.Pana in momentul in care nu imi dati un exemplu clar concret,de om care a avut mercedes si a trecut la alta marca si spune raspicat ca este defavorabil sa ai un mercedes eu nu mai scriu aici nimik,puteti sa bateti campii cat vreti.Strugurii naibii...acri rau,ce sa le faci?Last edited by florineasca; 09-12-2008, 21:43 PM.MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Pai am eu un exemplu de om in toata firea, care a cumparat un E nou de la reprezentanta, a avut o gramada de probleme cu el, cei de unde au luat-o i-au ras in nas de fiecare data, si per total a fost o experienta oribila.
Nu am numele sau numarul lui de telefon ca sa probez, dar astea sunt faptele relatate de el.
Comment
-
Originally posted by ionutz_ng View PostPt ca nimeni din cei care sustin asta NU AU un benz mai nou de 2000.Sa imi zica posesori sau fosti posesori de asa ceva.Nu prezentati credibilitate,prezentati mai degraba suspiciune ca vreti ca si capra vecinului sa fie slaba si raioasa.
Si nu schimba subiectul te rog,ti-am cerut sa imi dai exemple de cunoscuti care au avut probleme si s-au plans de mercedesuri dupa 2000 si au ajuns la concluzia ca nu sunt deloc rentabile ca si masini.
Comment
-
Nihal,una e sa se mai strice si alta e sa fie mai proaste decat altele.Eu nu am zis ca nu se strica.Exista vreo masina care nu se strica deloc?Vreau doar sa stiu,aflu ca intradevar,comparand mercedes cu marca X,statistic,posesorii marcii x au un grad mult mai ridicat de satisfactie,iar cei de la mercedes sunt printre marcile cu cel mai slab grad de satisfactie a clientilor.MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Eu spuneam ca sunt destule exemple de masini relativ noi cu probleme chiar si pe acest forum.
Ce face proprietarul, ca o schimba cu altceva sau ramane cu ea de gat...nu e problema mea.Chiar nu ma intereseaza, e optiunea lui.
Eu am deschis acest topic (chiar daca tu apari la primul post) pentru o discutie legata de depreciere a marcii Mercedes. Faptul ca aceasta nu se mai afla la aceleasi cote, e evident. Si s-au scris explicatii legate de acest fapt. Ca tu nu esti de acord cu ele (sau o parte) e evident, am retinut acest aspect. Nimic mai mult insa.
Comment
-
Originally posted by ionutz_ng View PostVreau doar sa stiu,aflu ca intradevar,comparand mercedes cu marca X,statistic,posesorii marcii x au un grad mult mai ridicat de satisfactie,iar cei de la mercedes sunt printre marcile cu cel mai slab grad de satisfactie a clientilor.
Comment
-
Originally posted by Diesel View PostCa tu nu esti de acord cu ele (sau o parte) e evident, am retinut acest aspect. Nimic mai mult insa.
Cum ar reactiona un om normal,orice om...care a avut un mercedes vechi de 8 ani care i-a mers tipla,si ar auzi apoi vreo 2 insi,care nu au avut mercedes,ca spune despre mercedesuri ca sunt niste masini foarte proaste,niste poveri la casa omului,ca asa au auzit ,citit sau visat ei.Tu iti dai seama asa putin cam cum suna asta?
Aaaa,si mai mult decat atat.Eu ,acela care in momentul in care am vrut sa imi cumpar acel mercedes care s-a dovedit a fi tipla,s-au gasit si atunci "binevoitori" sa spuna ca sunt masini proaste ca se strica,ca sunt greu de intretinut,etc.Am rezistat acestor "indemnuri binevoitoare",si acum va aud din nou.Doar imagineaza-ti putin cum te-ai simti in pielea mea.Last edited by florineasca; 09-12-2008, 21:42 PM.MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Originally posted by ionutz_ng View PostNormal ca nu sunt.Pt ca am avut o masina de 8 ani vechime,care mi-a functionat tipla,fara nici o eroare tot timpul.Masina arata si functiona ca una noua sau de maxim 1 an vechime.Motor,electronice,suspensii,caroserie,audi o,tot.
Cum ar reactiona un om normal,orice om...care a avut un mercedes vechi de 8 ani care i-a mers tipla,si ar auzi apoi vreo 2 insi,care nu au avut mercedes,ca spune despre mercedesuri ca sunt niste masini foarte proaste,niste poveri la casa omului,ca asa au auzit ,citit sau visat ei.Tu iti dai seama asa putin cam cum suna asta?
Comment
-
Romanul nu cumpara masina in functie de anumite criterii, la roman alegerea se face preponderent conform spiritului de haita, preferinta majoritara de marca si modelul se schimba cam la 6 luni.
Pentru majoritatea romanilor Mercedes este o firma tabu, nu de putine ori am auzit; pentru a avea Mercedes trebuie sa fii cineva.
Sant si multi care nu vor sa atraga atentia ca au multi bani (exemplu: functionarii publici), si atunci cumpara marca/model de masini la fel de scumpe ca si Mercedes, dar care nu au acelasi impact social ca si marca auto (premium-lux).
Majoritatea romaniilor nu-si pot depasi conditia, cu motivatie; a spus cineva cuiva care stie de la cineva..., mult folclor.
Si Mercedces fabrica masini pentru "vest si est".
Garantia oferita de reprezentantele Mercedes din Romania este bataie de joc.
Service-ul Mercedes din Romania este aproape inexistent, ceeace face ca multi sa nu-si doreasca modele de Mercedesuri mai noi.
Starea drumurilor din Romania face ca orce autoturism mai avansat tehnologic sa nu fie foarte fiabil.Last edited by orca; 09-12-2008, 12:01 PM... ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
Originally posted by Diesel View PostPerfect adevarat.
Chiar si legat de conceptia marca tabu.
Insa exista si reversul medaliei: am vazut si cazuri de nimeni-n drum care sa aiba Mercedes.
Comment
-
Deci pana la urma dintre toate tot Cobra ar fi cea mai buna pentru Romania ...
Da cat sa tot tragi de ele ??
Mai ales ca stapanirea vrea sa le scoata odata cu celelalte non-euro?
Eu aud in jurul meu numai necazuri cu masinile, si noi si vechi ... sincer nu mai stiu ce masina renteaza sa-ti iei la noi. Probabil nici una.
Comment
-
Probabil un tanc.Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Originally posted by shadow View PostDeci pana la urma dintre toate tot Cobra ar fi cea mai buna pentru Romania ...
Da cat sa tot tragi de ele ??
Mai ales ca stapanirea vrea sa le scoata odata cu celelalte non-euro?
Eu aud in jurul meu numai necazuri cu masinile, si noi si vechi ... sincer nu mai stiu ce masina renteaza sa-ti iei la noi. Probabil nici una.MÃREAȚA COBRA
Comment
Comment