Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes- Depreciere, revanzare si alte aspecte

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ionutz_ng: Am zis eu ceva de Audi?
    Daca vrei sa stii la ce "alt producator" ma refeream, ei bine, la Toyota. Mi-as lua categoric un Avensis nou in loc de un E nou.
    Tu vorbesti de experienta ta. Ca ai mers cu E-uri de 600 de mii de km, ca 123 e nefiabil s.a.m.d.
    Eu vorbeam de suma parerilor celorlalti. Eu mi-am format parerea din cumulul experientelor a multi oameni, nu ca am mers eu cu un E de un milion de km si asta inseamna ca toate E-urile sunt bune.
    Last edited by shadow; 09-10-2008, 10:19 AM.

Comment

Originally posted by shadow View Post
      Daca vrei sa stii la ce "alt producator" ma refeream, ei bine, la Toyota. Mi-as lua categoric un Avensis nou in loc de un E nou.
      .
      Ok,iti recomand sa iti iei Avensis atunci.Am un amic care are un Avensis ,masina de firma si e multumit de ea.Totusi,cand am plimbat cu okiosul un alt prieten comun,acesta s-a aratat f incantat de mercedes si a spus ca este clar superioara Avensisului.Banuiesc ca s-a referit doar la chestiile care le vezi prima data la o masina: confort,ergonomie,design,etc.
      Dar ma gandesc eu,tinand cont ca E-urile ajung si la 600 000km fara probleme,oare cat de fiabil poate sa fie un Avensis pt ca punand in balanta confort+fiabilitate sa fie totusi peste E class?Ar cam trebui sa ajunga la vreun milion si jumatate de km fara nici o interventie la motor sa compenseze diferenta de confort si sa mai iasa si in avantaj.
      Una peste alta,cred ca e mai bine sa NU iti iei niciodata un E class,probabil ca nu-l meriti si este ca o dreptate a naturii care se face.
      Originally posted by Diesel View Post
      Nimeni nu spune ca e Mercedes e o masina proasta ci doar ca modelele noi nu intaresc mitul calitatii Mercedes Benz din trecut.
      Legat de nedumerirea ta ca un BMW serie 3 E46 e cotat mai bine decat un E class W210...nu stiu de ce te miri atat. E un model mai nou si din aceasta cauza are o atractivitate mai mare pe piata...si in Germania si in Romania.
      Nu sunt de acord.Eu cred ca un w211 cat si un w210 sau w124 folosite in acelasi ritm, incep sa se strice,sa "oboseasca" cam dupa acelasi numar de ani/kilometri.Si iarasi ma leg de exemplul taxiurilor: cumva taxiurile w124 erau "pensionate" la 1 milion de km,w210 la 600 000,iar w211,sunt aruncate dupa doar vreo 250-300 000km?Ma indoiesc!
      Bmw seria 3 E46 este mai scump decat w210 DOAR in Romania.Uite-te pe mobile,compara si nu o sa iti mai fie atat de normal ceea ce ai scris mai sus.In Germania,e46 cu w210,de aceeasi vechime si putere,mercedesul este gasit la preturi mai mari.Exact invers ca in Romania.
      Last edited by ionutz_ng; 09-10-2008, 18:12 PM.
      MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
        Bmw seria 3 E46 este mai scump decat w210 DOAR in Romania.Uite-te pe mobile,compara si nu o sa iti mai fie atat de normal ceea ce ai scris mai sus.In Germania,e46 cu w210,de aceeasi vechime si putere,mercedesul este gasit la preturi mai mari.Exact invers ca in Romania.
        Atunci ramane argumentul atractivitate. E46 e mai cautat si implicit mai atractiv decat un W210. Atat ca marca cat si ca model.
        Nu am timp sa caut dar te cred pe cuvant. Oricum vorbim de masini care nu se mai fabrica demult.

In acest moment, la modele actuale BMW sta mai bine la pastrarea valorii decat Mercedes.

Comment

In acest moment, la modele actuale BMW sta mai bine la pastrarea valorii decat Mercedes.
          Pai si asta ar trebui sa ma intreisteze sau ma bucur?Pe mine un potential cumparator de cobrane Mercedes?Pai daca ar fi fost altfel nu mai aveam eu ocazia sa iau okios tipla cu 200 de cai si sunet bose la pret de logan,in veci.La mai mare!
          Nu au decat sa umble toti dupa skode,golfuri,bmw-uri si toyote sa imi ramana mie cobranele E class la pret de skoda 1,9 tdi
          MÃREAȚA COBRA

Comment

Pai nu ai scris de ce ai vandut acel okios 'tipla'...dar il invoci in fiecare zi...
            Ma rog, nu e problema mea...dar e weird...

Comment

Ba nu e deloc.Am scris ca am avut motivele mele.Aveam nevoie de bani sa investesc in ceva.Si oricat de mult as fi tinut si apreciat acel okios,nu am avut incotro.
              MÃREAȚA COBRA

Comment

Si ai preferat sa vinzi o masina 'tipla' in loc de ex-taxiul W203 dieselar cu 350000km la bord care era de aprox aceeasi valoare?

Comment

Am "stat" vreo 2 ani pe langa un S320 de prin 2002 cu gauri de rugina... masina avea trapa si alte imbinari ruginite kakat si s-a stricat pe ea cam tot ce se putea strica la o masina ... chiar o sa caut pozele sa vi le arat ...
                  1991 R129 300SL-24
                  1991 w124 300CE-24
                  1993 w202 C280
                  1978 w116 450SEL 6.9
                  1987 w201 190E 2.0
                  1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Originally posted by Ford_V6 View Post
                    Am "stat" vreo 2 ani pe langa un S320 de prin 2002 cu gauri de rugina... masina avea trapa si alte imbinari ruginite kakat si s-a stricat pe ea cam tot ce se putea strica la o masina ... chiar o sa caut pozele sa vi le arat ...
                    Nasol rau,hai frati cobristi,sariti si laudati-va sau faceti-va de ras cobranele din dotare mai ales alea mai noi de 2000.Spor!

Si ai preferat sa vinzi o masina 'tipla' in loc de ex-taxiul W203 dieselar cu 350000km la bord care era de aprox aceeasi valoare?
                    Daca reusesti tu sa imi vinzi C-ul ala asa de repede,zau de nu cumpar okiosul inapoi(desi imi imaginez ca nu mi-l mai da omul acum nici cu 10000).C-ul nici nu avea numere nu era inmatriculat cine sa mi-l cumpere?Normal ca as fi preferat sa scap de C mai degraba dar nu aveam cum.Asta se vinde greu,si doar inmatriculat...trecea toata treaba pana reuseam eu asta.
                    Last edited by ionutz_ng; 09-10-2008, 23:46 PM.
                    MÃREAȚA COBRA

Comment

ionutz nu stiu daca iti dai seama ca tu vrei sa te lupti cu toata lumea ca sa-i convingi ca benzurile noi sunt bune. Daca zece zic intr-un fel, si tu in alt fel, oare cine are dreptate?
                      Cum cu o floare nu se face primavara, daca ai vazut tu UNUL sau DOUA E-uri care au facut 600 de mii, nu inseamna ca toate sunt la fel. In plus, multe masini fac cate sute de mii vrei tu daca esti dispus sa le intretii. Am auzit de o Lada 1500 care a facut 800.000 si inca mergea.

Comment

E bulversat.
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by shadow View Post
                          ionutz nu stiu daca iti dai seama ca tu vrei sa te lupti cu toata lumea ca sa-i convingi ca benzurile noi sunt bune. Daca zece zic intr-un fel, si tu in alt fel, oare cine are dreptate?
                          Pt ca nimeni din cei care sustin asta NU AU un benz mai nou de 2000.Sa imi zica posesori sau fosti posesori de asa ceva.Nu prezentati credibilitate,prezentati mai degraba suspiciune ca vreti ca si capra vecinului sa fie slaba si raioasa.
                          Si nu schimba subiectul te rog,ti-am cerut sa imi dai exemple de cunoscuti care au avut probleme si s-au plans de mercedesuri dupa 2000 si au ajuns la concluzia ca nu sunt deloc rentabile ca si masini.
                          Last edited by ionutz_ng; 09-12-2008, 10:33 AM.
                          MÃREAȚA COBRA

Comment

Si tu ai vreo credibilitate Ionutz? Asa in general pe acest forum...?

Comment

Iarasi "in general"?Chiar nu se poate discuta la subiect?Ce importanta are daca am sau nu,daca tu crezi ca am sau nu?Important este ca v-am pus 2 intrebari la care nu puteti sa-mi raspundeti:
                              1.Daca mercedesurile ar fi masini paguboase,de ce nu duc la faliment sau de ce nu determina firmele de taxi sa schimbe marca?
                              2.Exemple cu oameni care au avut mertzuri generatie noua si au ajuns la concluzia ca mai bine se lipsesc de ele.
                              Punct.
                              MÃREAȚA COBRA

Comment

1. Pt ca nu se pune problema falimentului din cauza unei fiabilitati mai slabe a unor modele.
                                2. Exemple sunt destule si pe acest forum, insa tu le ignori.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF