Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!
    Ma intereseaza daca poti sa aduci un spray de vopsea originala Mercedes ,culoarea
    e light blue metallic.
    VIN :WDB20102410022180.
    Mentionez ca spray-ul acesta a fost livrat la W124 (deci posibil si la w201 ) pt mici retusuri ale vopselei.
    Astept un pret pentru un flacon si un timp de livrare.
    Toate bune!
    Mercedes Benz W124 250 Turbo Diesel
    Mercedes Benz 190E din 1983.-Fosta

Comment

• Imi cer scuze tuturor, nu stiu de ce nu am primit instiintare de postare in acest topic, si abia acum l-am vizitat.

Maine vor veni toate raspunsurile. Ii rog pe cei care nu au scris VIN-ul, sa il scrie.

Multumesc
      Adi
      Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
      email: forum@centrocar.ro
      telefon: 0751.071.750

Comment

• ok vezi sa nu ma uiti si pe mine ms
        SV-85-BMC

Comment

• @ Smenu: salut; gasesc asa:
          - carcasa scrumiera A2116800650 = 447-10%
          - captuseala ("lining" zice programul) A2116830051 = 16-10%
          - scrumiera in sine A2118100428 = 180-10%
          - capac (usita) scrumiera A2118100011 = 420-10%

@ Mertzanu: salut
          - plastice scaun (spre usa sofer):
          * cel de pe coltul scaunului, culoare antracit A22091813307241 = 118-10%
          * cel de pe lateral, in dreptul usii, culoare antracit A22091029187241 = 122-10%
          - semnale oglinzi
          * stanga A2208200521 = 170-10%
          * dreapta A2208200621 = 170-10%

@ steffenw: salut, da-mi VIN-ul masinii te rog; multumesc

@ fane_satar: salut, da-mi te rog VIN-ul masinii; multumesc

@ tovarasultau: salut; te rog sa imi spui daca masina e fabricata inainte sau dupa luna septembrie 1988; multumesc

Daca dam comanda azi, posibil sa pot aduce piesele chiar vinerea asta; altfel, termenul de livrare e vinerea viitoare
          Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

• @Centocar
            Masina e facuta in anul 1983 ,vopseaua in talonul de BG e
            "light blue metallic" .
            PS: Ti-am lasat si codul vin al masinii .

Comment

• Imi pare rau, insa programul de piese imi spune ca nu se mai fabrica vopselurile respective nici la spray, nici la "touch-up" (tip oja de unghii).

Comment

• @Centocar : Poate e ramas pe stoc pe la importator etc.
                Tre sa existe o solutie pentru cei cu oldtimere .
                Intrebarea mea este urmatoarea,daca exista o alta culoare (nu neaparat acelasi cod) dar sa fie aceeasi nuanta (mie imi trebuie pt mici retusuri).
                Poze cu masina ai la profil.
                Succes!

Comment

• Uitandu-ma mai cu atentie in lista de vopseluri, nici nu regasesc light blue metallic. Vad vreo 15 feluri de blue, insa nu stiu care se apropie de nuanta de pe masina.

Cred ca nu am cum sa te ajut, din pacate.

Comment

• VIN: WDB2030041A212433 Pentru nuca schimbator Classic manual 6 trepte. Multumesc!

Comment

• @ fane: salut
                      - nuca+fusta cod A20326739109C09: astept echivalenta

merci
                      Adi

Comment

• salutare.pentru un c200 cdi 11.05 cu filtru de particule m ar interesa pretul filtrului de particule si al senzorului de oxigen.wdb2030071a867075.multumesc

Comment

• Astept un pret te rog frumos pentru nuca si fusta, am sunat la toate dezmembrarile din buletinul auto si niciun rezultat. Multumesc mult!

Comment

• @ naka66 : salut
                            - filtru particule A2034900092 = 4413-10% = 3971.7 ron
                            - senzor oxigen A0035427218 = 1135-10% = 1021.5 ron

Stiu ca la FORD exista un lichid pt regenerarea filtrului de particule, se numeste Eolys, poate e bun si pt Mercedes; eu nu aduc asa ceva, insa

merci
                            Adi

Comment

• Salut. Ma intereseaza un pret pentru filtrele de aer, polen, benzina si ulei la un C200 Kompresoor, motor 2.0 din 2002. VIN WDB2030451A349885

Comment

• @ doctoracu : salut
                                - filtru ulei A1041800109 = 36 ron - 10% = 32,4
                                - filtru combustibil A0024773001 = 420-10% = 378 ron
                                - filtru polen cu carbon activ A2038302118 = 368-10% = 331,2 ron si mai gasesc un filtru care e plasat "inboard" A2038300918 = 110-10% = 99 ron
                                - filtru aer A1110940204 = 90-10% = 81 ron

Daca iei pachetul complet de filtre (ulei+combustibil+aer+polen) mai ai 4% reducere la intreg pachetul, adica pretul final devine (32.4+378+99+81)*0.96 = 566,78 ron (plus eventual acel filtru scump de polen, la care ii mai reduc pretul cu 4%)

merci
                                Adi

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF