Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stiu ca uleiul trebuie sa fie pentru motor cu filtru de particule (Mobil 1 5w30 - ESP Formula). Si daca poti sa-mi spui pentru tipul asta de motor (646.821) cat ulei imi trebuie.

Comment

• Gasesti aici un site de identificare a tipului de ulei necesar: http://www.opieoils.co.uk/c-681-car-oils.aspx

Happy searching

Aici gasesti manualul de exploatare la diverse modele de Merc, alege-l pe cel potrivit tie (e MB din USA, atentie !!), poate gasesti acolo cat ulei intra: http://www.mbusa.com/mercedes/servic...owners_manuals

Merci
      Adi
      Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
      email: forum@centrocar.ro
      telefon: 0751.071.750

Comment

• Salut! Ma intereseaza un furtun de presiune pentru servo-directie w124 250d

Comment

• Salut

Nu mi-ai spus cat costa uleiul pentru motor si pivotul.
          Daca le comand in cat timp le am?
          Deocamdata vreau sa-i fac doar schimbul de ulei de motor, filtre si pivotul.

Florin
          0724279979

Comment

• @ dnlfln: salut

- pt pivot: da-mi te rog o adresa de email sa iti trimit o poza
            - ulei Mobil1 ESP Formula 5W30: bidon de 1 litru = 49 ron -> 1 bax are 12 bidoane
            - ulei Mobil1 ESP Formula 5W30: bidon de 4 litri = 184 ron -> 1 bax are 4 bidoane

Filtrele le pot primi vinerea viitoare, uleiul e disponibil in 24 ore, si pot vinde numai la bax.

@ addelynuss: salut, da-mi , te rog, VIN-ul masinii

Multumesc
            Adi
            Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

• Salut

Am un c220 cdi, 143 cp. Piesa acre face figuri are codul A611 078 0349 si nu stiu cum se numeste, stiu doar ca trece motorina prin ea, pt ca picura combustibil din ea. Pun si o poza pt o edificare. Te rog spune-mi si mie cum de numeste piesa si un pret pt ea. Multumesc!
              Attached Files
              C220 CDI, W203, Automata

Comment

• salut 84FIT; codul respectiv este o valva aflata intr-adevar pe traseul conductelor de alimentare cu combustibil, insa in programul de piese imi spune "NO*LONGER*AVAILABLE;*ORDER*RANGE*OF*DELIVERY"; no longer available inteleg ce vrea sa insemne, da' partea a doua ma lasa total in ceata; o sa il rog pe furnizor sa imi dea un cod echivalent la ea, poate asa aflu si un pret.

Merci
                Adi

Comment

• - pt pivot: da-mi te rog o adresa de email sa iti trimit o poza

dnlfln@yahoo.com

Comment

• Originally posted by centrocar View Post
                    salut 84FIT; codul respectiv este o valva aflata intr-adevar pe traseul conductelor de alimentare cu combustibil, insa in programul de piese imi spune "NO*LONGER*AVAILABLE;*ORDER*RANGE*OF*DELIVERY"; no longer available inteleg ce vrea sa insemne, da' partea a doua ma lasa total in ceata; o sa il rog pe furnizor sa imi dea un cod echivalent la ea, poate asa aflu si un pret.

Merci
                    Adi
                    Am rezolvat. 220 lei la reprezentanta MB supapa cu niste furtune. Multumesc oricum!
                    C220 CDI, W203, Automata

Comment

• Mie nici pana acum nu mi-a dat neamtu' o echivalenta, insa bine ca ai rezolvat. Multumesc si toate cele bune.
                      Adi

Comment

• Salut! Ma intereseaza o husa originala scaun sofer, pentru C 180 Elegance an 1993, VIN: WDB2020181A044709, culoare interior: Sahara beige (405) si ulei pentru servodirectie (nu stiu norma). Multumesc!

Comment

• @ estro: salut
                          - husa sezut scaun A20291010468G08 = 714-10% = 642.6 ron
                          - husa spatar scaun A20291008478G08 - astept echivalenta pt acest cod de la furnizorul german, revin cu pretul

merci
                          Adi

Comment

• Am revenit cu completarea (scuze pt post dublu, a expirat timpul in care imi puteam edita mesajul)
                            - husa spatar scaun A20291034478G08 = 862-10% = 775.8 ron

Comment

• salut

Ma intereseaza si pe mine organamentul de toba pt un c w204 cdi AMG vreau

Comment

• salut,

ma intereseaza set placute frana fata A180 CDI din 2008,
                                WDD1690071J649004.

multumesc,

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF