Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si scut motor(plastic)+cel care acopera cutia.

Comment

• @ Black xs : salut, am o problema cu identificarea corecta a masinii tale (programul de piese ma pune sa aleg intre 2 optiuni, insa nu ma prind care e cea corecta)

Da-mi pe PM un nr de telefon, sau suna-ma la telefonul din semnatura mea

Merci
      Adi
      Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
      email: forum@centrocar.ro
      telefon: 0751.071.750

Comment

• @ Black xs : am revenit
        - am gasit caseta directie aftermarket cu 2500 ron + caseta veche la schimb
        - scut motor central (sus+jos) A2105201423 = 355-10% = 319.5 ron
        - scut cutie A2105202223 = 873-10% = 785.7 ron

Merci
        Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

• Salut Adi! Fa-mi un pret pentru arcuri spate originale si aftermarket te rog mult VIN: WDB2030041A212433! Multumesc!

Comment

• Salut fane
            Sa gasesti arcurile potrivite la MB e un chin, nene . Am nevoie sa imi spui ce "color marking" ai pe ele:
            1 X grey
            2 X grey
            3 X grey

Apoi in functie de color marking-ul asta, o sa iti mai cer niste detalii.

Merci
            Adi

Comment

• Salut!
              Imi spuneti, va rog, pretul la uleiul din diferential si uleiul pentru servodirectie pentru masina cu VIN-ul WDB2020181A353234. Inca ceva, masina are filtru la uleiul de servodirectie? Daca da, spuneti-mi si pretul.
              Multumesc.

Comment

• sal,poti sa ma ajuti cu niste preturi?
                w202 c180 din 96

as vrea :
                levier comanda
                2 rulmenti fata
                pistonase sau asa ceva etrier fata :|

si un far dreapta
                mersi
                Last edited by xander; 10-10-2010, 11:07 AM.
                Iubitor de Frumos!

Comment

• @ wwk : salut
                  - ulei diferential bidon de 1 litru A001989330312 = 170-10% ron
                  - ulei servo bidon 1 litru A000989880310 = 61-10% ron
                  - nu am identificat niciun filtru la sistemul de servo

@ xander : salut; nu mi-ai dat VIN-ul masinii; te rog sa imi spui la ce te referi cu "levier comanda" si sa vezi exact ce pistonase etrier vrei

Merci
                  Adi

Comment

• Buna radiator clima c220 w203
                    vin-WDB2030061F084482

Comment

• @ imre79 : salut
                      - radiator clima A2035001354 = 1900-10% = 1710 ron

Vad ca exista si pe producator, insa furnizorii mei nu au nimic pe stoc, momentan. Poate mai incercam in 2-3 saptamini.

Merci
                      Adi

Comment

• Buna ziua ! M-ar interesa 2 bielete , 2 flanse de amortizor si 2 seturi de reparatie etrier . Mentionez ca imi sunt necesare pentru montarea pe fata.
                        Vin-ul : WDB1680071J299412 . Va multumesc

Comment

• VIN: WDB2110061A071907

- pivot dreapta fata
                          - brat inferior dreapta fata (cel drept care se leaga de amortizor)
                          - cap de bara dreapta fata

Comment

• @ Alysssa : saru'mana
                            - bieleta antiruliu fata A1683201189 = 100-10% = 90 ron/buc sau FEBI 70 ron sau LEMFOERDER 80 ron
                            - flansa amortizor vine la kit complet, cuprinzand burduful amortizorului, flansa+rulmentul, si kit-ul de suruburi de prindere: kit flansa A1683200373 = 350-10% = 315 ron/buc, si kit suruburi A1683230271 = 90-10% = 81 ron/buc
                            - kit reparatie etrier (surub + manson) A1684210086 = astept echivalenta de la furnizor, o sa revin

@ yelp : salut
                            - pivot dreapta fata (din capul basculei) A0003301007 = 300-10% = 270 ron sau FEBI 180 ron sau LEMFOERDER 200 ron
                            - brat inferior dreapta fata A2113304411 = 710-10% = 639 ron + kit suruburi (for adjusting work only) A0003300018 = 60-10% = 54 ron
                            - cap bara dreapta A2113302803 = 250-10% = 225 ron sau LEMFOERDER 150 ron

Ce am ofertat pe original, daca dam comanda azi-maine, le primesc vineri la Bucuresti. Piesele "pe producator" sunt disponibile in 3-4 maxim 12 ore de la comanda.

Merci
                            Adi

Comment

• @ Alysssa : am revenit cu pretul la kit reparatie etrier: A0014210486 = 55-10% = 49.5 ron

Merci

Comment

• Ma intereseaza un pret pentru un acuator de inchidere centralizata de W123, cod. 123 800 33 75.
                                Multumesc!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF