Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Termostat pentru wdb2110061a802832.
    Multumesc.

Comment

• M-ar interesa pt un w 202 vin: WDB2020181A015000 o oglinda dreapta (numai sticla) pe original si un pret pt un set de bujii
      Multumesc
      w 202 -c 180 sport an 93

Comment

• Originally posted by centrocar View Post
        Salut tumar; pretul este 100 ron-10%, se aduce pe comanda
        Merci
        Adi
        Iti multumesc de informatie. Afaceri bune!
        Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

• Acumulator Starter - A 230 541 00 01
          Placute frana fata - A 003 420 71 20
          Last edited by Baracuda; 02-06-2011, 02:28 AM.
          C 200 CDI
          ML 63 AMG
          S 55 AMG Long
          SL 55 AMG
          Yamaha R1
          Yamaha R6

Comment

• Salutare tuturor

@ Gutu.Ion
            - termostat A6462000015 = 286-10% = 257,4 ron; nu am pe producator

@ stefanB
            - geam oglinda dreapta convexa A2028100421 = 365-10% = 328,5 ron
            - bujie A0031596803 = 16-10% = 14,4 ron/buc (in cutie va fi bujie Beru sau Champion, conform programului de piese, insa nu am posibilitatea sa aleg); sau BERU ULTRA Z100 = 11 ron/buc

@ Baracuda
            - A2305410001 = 830-10% = 747 ron
            - A0034207120 = 1414-10% = 1272,6 ron sau ATE 580 ron sau FERODO 380 ron sau TEXTAR 380 ron

Piesele originale le pot primi sambata la Bucuresti daca le comandam pana marti maxim ora 16. Reperele aftermarket le primesc in maxim 3 ore de la comanda

Merci
            Adi
            Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
            email: forum@centrocar.ro
            telefon: 0751.071.750

Comment

• Salut.

Imi spuneti va rog preturile OEM si aftermarket pentru urmatoarele piese:
              - bara stabilizatoare fata
              - pompa recirculare apa- se pare ca masina are doua pompe de recirculare apa: una, principala, care se afla montata pe cureaua de accesorii si una suplimentara, electrica, despre cea electrica e vorba
              - modul comanda clima
              Serie sasiu: WDB2020181A353234
              Multumesc.

Comment

• O intrebare slk 200 kompressor ,an 2004 are filtru de benzina?

Comment

• @ wwk : salut
                  - bara stabilizatoare fata A2023232965 = 513-10%
                  - pompa electrica - nu o gasesc, pe unde e plasata?
                  - panou comenzi clima A2108303185 = 3600-10% (adica panoul de unde "butonezi clima" plasat in consola centrala); la el te refereai?

@ Cifi : salut, da-mi te rog VIN-ul masinii; daca are, il cumperi ?
                  Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

• Multumesc de raspuns.

Bara stabilizatoare vine impreuna cu bucsile aferente?
                    Pompa electrica mi-au spus ca vine in partea stanga a motorului. Am fost curios de cum se prezinta masina si am dus-o la testare la RMB Cluj si un inginer de acolo mi-a spus ca bara stabilizatoare e putin uzata, panoul de comanda clima defect si aceasta pompa electrica care nu raspunde la comenzi. Acum imi pare rau ca nu i-am cerut sa mi-o arate. Oare sa fie in bord? Nu pot sa spun mai mult. Saptamana viitoare ma duc iar si-l fac sa mi-o arate.
                    Da, la acel panou ma refeream.
                    Cu respect.

Comment

• Salut
                      Bara stabilizatoare vine fara bucsi, alea-s alti bani alta distractie. O sa mai cercetez pompa aia, chiar sunt curios ...

Comment

• Caut piesa din imagine, nu stiu cum se numeste, dar dupa cod sper sa-l gasiti.
                        Codul este: A016 545 96 32
                        Un pret as dori pentru el.
                        Multumesc.
                        Attached Files
                        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

• @ Jacob: salut; pretul la A0165459632 = 772-10% = 694.8 ron; nu gasesc la el nicio echivalenta pe producator aftermarket

merci
                          Adi

Comment

• Salut,ma intereseaza un pret pentru un termostat de Mercedes C class W203207/2006 90kw-122cp,cod original A6462000015.Multumesc.

Comment

• Salut
                              A6462000015 = 290-10% = 261 ron, pe comanda vineri in bucuresti; pe producator nu am, imi pare rau

merci
                              adi

Comment

• Noroc Adi,
                                A210 820 01 51 (butoane incalzire scaune) te rog.
                                Ia si VIN: WDB2100061B350379.
                                10x.
                                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF