Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

FLASHTUNING & CHIPTUNING pt Mercedes-Benz www.diesel-tuning.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vlad View Post
    k cand o sa imi fac timp ne auzim la un telefon, cel de mai sus este valabil?si apropo eu stau in bucuresti,poti si pe aici prin zona?
    da este valabil
    eu ajung in bucuresti pe 30 mai....dc te incadrezi o rezolvam rapid
    mai tre sa fac ceva masini atunci
    da-mi un tel inainte dc este ok

toate bune

Comment

ptr un vito din 2002 108 cdi poti sa i faci ceva?
      caci citeodata chiar ca e nevoie.are 80 de cai sau ma rog pe aproape. Te rog un pret si pina unde il poti duce in siguranta

Comment

Originally posted by daniel View Post
        ptr un vito din 2002 108 cdi poti sa i faci ceva?
        caci citeodata chiar ca e nevoie.are 80 de cai sau ma rog pe aproape. Te rog un pret si pina unde il poti duce in siguranta
        105cp si vreo 70Nm in plus...pret 230 euro

cu respect,
        Seba Miclea
        0723274407

Comment

VINERI SI SIMABATA 18-19 OCTOMBRIE O SA FIU PR TRASEUL
          ARAD-SIBIU-SIGHISOARA-BRASOV-BUCURESTI

cei interesati de o remapare rog sa ia legatura cu mine din timp
          pot sa ma deviez cate un pic de la traseu si de asemnea sa va ofer preturi mai mici decat pe site!

Seba Miclea
          0723274407/0748598512
          seba@diesel-tuning.ro

Comment

Salutare!
            Zici ca pt C 200 CDI din 2002, cu 116 CP, creshte puterea la 145 CP.
            Cuplul cu cat creshte? Mai mult cuplul ma satisface.
            Cat despre consum, am vazut shi pe carte ca 220 cdi are consum mai mic decat 200 cdi, deshi au aceeashi cilindree.
            Curios faptul asta... de ce nu a folosit fabrica mashinile cu putere mare shi consum mic?
            Oare ei (inginerii) nu au reushit ceea ce fac firmele de tuning?

Sau exista un compromis pe undeva??? Andurantza? Fiabilitate? etc...

Respect !!!

Comment

Originally posted by zang View Post
              Salutare!
              Zici ca pt C 200 CDI din 2002, cu 116 CP, creshte puterea la 145 CP.
              Cuplul cu cat creshte? Mai mult cuplul ma satisface.
              Cat despre consum, am vazut shi pe carte ca 220 cdi are consum mai mic decat 200 cdi, deshi au aceeashi cilindree.
              Curios faptul asta... de ce nu a folosit fabrica mashinile cu putere mare shi consum mic?
              Oare ei (inginerii) nu au reushit ceea ce fac firmele de tuning?

Sau exista un compromis pe undeva??? Andurantza? Fiabilitate? etc...

Respect !!!
              65Nm cuplu...cea ce e super ok
              consumul e mai mic la 220 pt ca avand mai multa putere si cuplu consuma mai putin la acceasi viteza...
              inginerii fac masina in asa fel incat si la polul nord si la ecutor in orice conditii masina sa nu sufere la fiabilitaate si sa mearga la fel de bine
              de accea puterea este restrictiva ... mai ales la mercedes

ajung prin zona de sud cum am scris mai sus...dc vrei sa facem modificarea da-mi de stire

cu respect,
              Seba MICLEA
              0723274407/0748598512
              seba@diesel-tuning.ro

Comment

Bun asha! Te sun cand am finantze pt o remapare. Merci shi spor la lucru!

Comment

Salut , pt un W210 E200 Kompressor actual 186 cai an 2000 cat se mai poate pune si cat costa ?
                  E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Originally posted by no problem View Post
                    Salut , pt un W210 E200 Kompressor actual 186 cai an 2000 cat se mai poate pune si cat costa ?
                    pai motorul nu are stock 163 cp? ai facut modificari la ea?

Comment

Pentru un e din 94 la 136 hp ce potzi sa faci ???
                      Cu S-ul nu te pui.

Comment

Originally posted by kriket View Post
                        Pentru un e din 94 la 136 hp ce potzi sa faci ???
                        castig de 10-14% ... pret 200 euro

Comment

Salut , modelul pe care il am yo am inteles ca a fost facut pt Italia si e motorul cu 186 cai , asa e el original , te intrebam daca stii cati cai as mai putea sa ii pun dar sincer nu as vrea sa afecteze motorul , sau o recomandare , sa il las asa cum e ca e deja dus la limita ?

Comment

Originally posted by no problem View Post
                            Salut , modelul pe care il am yo am inteles ca a fost facut pt Italia si e motorul cu 186 cai , asa e el original , te intrebam daca stii cati cai as mai putea sa ii pun dar sincer nu as vrea sa afecteze motorul , sau o recomandare , sa il las asa cum e ca e deja dus la limita ?
                            pai dc e marita fulia la compresor atunci nu e nici o probelema..
                            un castig cam de 20-25 de cai se poate fara probleme...dar asta dc e marita fulia...dc nu ..e deja optimizat softul atunci nu se mai poate mai mult din soft

Comment

Am un c200 cdi 122 cp din 2003 nov motor 2148 cm ! ce se poate face la ea sa ii mai dam putin "sprint" fara a afecta in vre-un fel consumul sau motorul ???

Comment

Am inteles , si in cazul in care se poate care ar fii costul acestei interventii pt cei 20 - 25 de cai ?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF