Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

FLASHTUNING & CHIPTUNING pt Mercedes-Benz www.diesel-tuning.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Diaboliq View Post
    Am un c200 cdi 122 cp din 2003 nov motor 2148 cm ! ce se poate face la ea sa ii mai dam putin "sprint" fara a afecta in vre-un fel consumul sau motorul ???
    scuze de raspunsul intarziat....dar nu am fost de mult de forum...si vad ca forumul nu m-a anuntat ca am un raspuns nou...

se poate face fara probleme...depinde cat de mult ai vrea...eu zic ca 150 cp si 325 Nm (122 cp si 270 Nm standart) ar fi foarte safe
    iar consumul o sa scada sigur...depinde de stil de condus

pot sa iti ofer si pret promotional...o reducere de 25% fata de pretul de lista

sapt asta 16-18 ianuarie ajung prin BUCURESTI...dc esti interesat da-mi un mail sau un telefon

cu respect,
    Seba Miclea
    0723274407, 0748598512
    seba@diesel-tuning.ro

Comment

Originally posted by no problem View Post
      Am inteles , si in cazul in care se poate care ar fii costul acestei interventii pt cei 20 - 25 de cai ?
      pret promotional 210 euro!

Comment

precizare

Revin cu placere pe acest forum! imi pare rau ca nu am mai trecut de ceva timp pe aici! baietii de pe forum m-au sunat si nu am mai intrat pe forum!

IMPORTANT! UITASEM SA PRECIZEZ: EXPERIENTA IN DOMENIU DE 4 ANI DE ZILE! SOFTURILE NOASTRE POATE SEMNATURA! d-lui Kiss Lorand! FOLOSIM doar INTEFATA ORIGINALA - CMD Italia (http://www.cmdtec.it/index.asp)!

preturile noastre promotionale sunt:
        199 Euro - masini EDC15
        269 Euro - masini EDC16
        299 Euro - masini EDC16+
        399 Euro - masini EDC17

avem 2 filiale: ARAD si BACAU

ASTEPT INTREB VOASTRE

Seba.

Comment

[QUOTE=Diesel tuning;94943]Revin cu placere pe acest forum! imi pare rau ca nu am mai trecut de ceva timp pe aici! baietii de pe forum m-au sunat si nu am mai intrat pe forum!

Merita sa facem ceva la un 270cdi-2002{170cp}??Ii va dauna cu ceva?aaaaa si daca se poate ceva preturi....ms

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

reply

ceau
            merita! am mai facut cateva si sunt foarte ok! dc e cutie manuala o sa traga beton. 200-205 cp si 480 NM cuplu!

nu pateste nimic este in parametrii....doar sa schimbi uleiu la timp(10-15.000km), motorina buna si talpa groasa

iar ca pret dc e edc15 e 199 euro si dc e edc16 e 249euro. nu pot sa stiu sigur numa cand o sa comunic cu masina.

sper ca te-am convins ... dc nu iti stau a dispozitie cu alte intrebari
            o zi buna

cu respect,
            Seba Miclea
            0748598512

Comment

Performance Tuning Kit

Fara sa fac antireclama, doar punctez ce spune documentatia cand testerul descopera Performance Tuning Kit.

Mi se pare de bun simt fraza care vorbeste despre simbioza intre Control Unit si trenul de rulare, ce implica siguranta si fiabilitate.
              Last edited by cl600; 01-16-2010, 10:46 AM.
              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

??? nu inteleg...sigur nu ai gresit topicul?

Comment

Banuiesc ca cl600 vrea sa sublinieze eventualele efecte nedorite aparute in urma chiptuningului. Imi permit sa fiu sceptic, si ma bazez pe urmatoarele:
                  - nu este in interesul producatorului sau dealerului sa se faca chiptuning pe masinile sale (motivele sunt mai multe), de aici o abordare subiectiva si partinitoare a subiectului (de aceea dealerii nu prea accepta chiptuningul in garantie)
                  - statistic, din sutele de masini pe care le-am modificat eu si din miile facute de alti tuneri, un procent foarte mic a avut probleme de orice fel, si unul si mai mic probleme ce puteau fi legate de chiptuning.
                  In urma unui chiptuning standard, unde castigurile de putere sunt de maxim 20-30%, nu se simte nevoia unor suspensii sau frane mai performante decat cele de serie. La fel, un tuning bine facut nu da peste cap nici o cutie automata. Nu voi intra in detalii tehnice, am vrut doar sa raspund unor nedumeriri

Comment

Adaptare

Originally posted by Jeff View Post
                    Banuiesc ca cl600 vrea sa sublinieze eventualele efecte nedorite aparute in urma chiptuningului. Imi permit sa fiu sceptic, si ma bazez pe urmatoarele:
                    - nu este in interesul producatorului sau dealerului sa se faca chiptuning pe masinile sale (motivele sunt mai multe), de aici o abordare subiectiva si partinitoare a subiectului (de aceea dealerii nu prea accepta chiptuningul in garantie)
                    - statistic, din sutele de masini pe care le-am modificat eu si din miile facute de alti tuneri, un procent foarte mic a avut probleme de orice fel, si unul si mai mic probleme ce puteau fi legate de chiptuning.
                    In urma unui chiptuning standard, unde castigurile de putere sunt de maxim 20-30%, nu se simte nevoia unor suspensii sau frane mai performante decat cele de serie. La fel, un tuning bine facut nu da peste cap nici o cutie automata. Nu voi intra in detalii tehnice, am vrut doar sa raspund unor nedumeriri
                    Cutiile moderne (de la 722.6) au toate functie de adaptare. Adaptarea tine cont in principal de cuplul motorului. La fel si motoarele moderne au o functie care se numeste Senzor adaptation care tine cont de cuplu la diverse turatii si temperaturi.
                    Eu sunt pentru tuning, nu am nimic impotriva, doar vreau sa subliniez ca dupa orice schimbare de parametrii, trebuie facuta o readaptare.
                    Chiar in procedura standard de resoftare cu update original MB este obligatorie readaptarea cutiei si a motorului si de reinvatarea Adaptation Data.
                    De multe ori doar readaptarea cutiei schimba total in bine mersul masinii avand in vedere ca timpul care trece peste masina schimba ceva parametrii.
                    Dupa cum se stie franele si suspensia difera de la un model la altul...
                    Last edited by cl600; 10-23-2009, 20:39 PM.
                    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

sus cu tineeeeeee

Comment

W210 2001, 143 cp (2148cm3), cutie manuala 6+1. La cat il duci (CP si Nm) si cat costa?
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                          W210 2001, 143 cp (2148cm3), cutie manuala 6+1. La cat il duci (CP si Nm) si cat costa?
                          175 cp si 370 Nm cuplu. pret 200 euro.

Comment

din cate stiu setarile se fac in cetralina matorului dar nu trebuie abuzat de motor dupa modificarile aduse.plusul de putere si cuplul motor variaza in functie de vechimea motorului si caracteristicile sale,se da un plus de 10-15%.am un c 220 diesel din 94 automat,m-ar interesa cat ar mai creste cuplul si puterea,are 70kw nu stiu ce cuplu are

Comment

Originally posted by cristi_gl View Post
                              din cate stiu setarile se fac in cetralina matorului dar nu trebuie abuzat de motor dupa modificarile aduse.plusul de putere si cuplul motor variaza in functie de vechimea motorului si caracteristicile sale,se da un plus de 10-15%.am un c 220 diesel din 94 automat,m-ar interesa cat ar mai creste cuplul si puterea,are 70kw nu stiu ce cuplu are
                              salut
                              pt masina ta...care nu este turbo cresterea este de 10cp si 18Nm cuplu. se poate face doar cu ECU desfacut. cost 220 euro

Comment

Originally posted by Diesel tuning View Post
                                salut
                                pt masina ta...care nu este turbo cresterea este de 10cp si 18Nm cuplu. se poate face doar cu ECU desfacut. cost 220 euro
                                Haideti sa incercam sa respectam regulamentul, inceperea unei propozitii cu litera mare nu este greu si da mult mai ordonat si mai frumos in topic.
                                Multumiri.

P.S. Valabil si pentru colegul nostru cristi_gl
                                E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF