Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

FLASHTUNING & CHIPTUNING pt Mercedes-Benz www.diesel-tuning.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

re

Originally posted by ionutc View Post
    pret si garantie?si spune-mi si la un E270 te rog
    pretul ar fi 290 euro
    e 270 cdi din ce an? si cati cai putere?

garantia este 1 an de zile la soft si manopera

Comment

E270 din 2000 170 CP

Comment

E270 din 2000 170 CP
        170 cp -> 200 cp
        370 cp -> 450 Nm !!

pret promotional 230 euro !!

Comment

pt un w202 din 97 benzina 1799cmc, 122 cp care sunt valorile dupa tunning si care este pretul?
          ?

Comment

pentru un peugeot 307 1,6 HDI 110CP,2005

Comment

Originally posted by HIM View Post
              pt un w202 din 97 benzina 1799cmc, 122 cp care sunt valorile dupa tunning si care este pretul?
              135 cai si un plus de 16 NM....pretul este 210 euro

Comment

re

pentru un peugeot 307 1,6 HDI 110CP,2005

110 cp -> 135 cp
                240 Nm -> 300 Nm

pret 270 euro

Comment

c230k din 2001, 192cp stock...ce aport de caiuti si ce garatie oferi?(nu ma intereseaza garantia rahatului de chip...ci garantia ca motorul imi va merge si peste 100.000 km, acum are 40k). Pun intrebarea in acest mod deoarece nu am inteles modul "agresiv" in care incerci sa-ti vinzi jucariile. AMG zic asa: imi garanteaza si motorul si modificarile aduse la suma XXXX iar aportul de putere este YYY. Ce faci tu...imi suna a talciocarie (scuza-mi expresia , departe ideea de a te ofensa). Intrebarea mea: Poti oferi garantie motorului si aferentelor lui(gen pompa/kompressor etc)? daca da...vreau sa vad un exemplu de contract/pretul cerut si garantarea celui supliment de putere pe care il aduci masinii...si trecem cu siguranta la treaba

toate cele bune

Comment

Originally posted by dstelian View Post
                    c230k din 2001, 192cp stock...ce aport de caiuti si ce garatie oferi?(nu ma intereseaza garantia rahatului de chip...ci garantia ca motorul imi va merge si peste 100.000 km, acum are 40k). Pun intrebarea in acest mod deoarece nu am inteles modul "agresiv" in care incerci sa-ti vinzi jucariile. AMG zic asa: imi garanteaza si motorul si modificarile aduse la suma XXXX iar aportul de putere este YYY. Ce faci tu...imi suna a talciocarie (scuza-mi expresia , departe ideea de a te ofensa). Intrebarea mea: Poti oferi garantie motorului si aferentelor lui(gen pompa/kompressor etc)? daca da...vreau sa vad un exemplu de contract/pretul cerut si garantarea celui supliment de putere pe care il aduci masinii...si trecem cu siguranta la treaba

toate cele bune
                    pot oferii garantie 1 an de zile pe motor si pe toate componentele la masinile cu vechime de maxim 2 ani ssau 20.000km , restul deja e alta treaba...nu am nici o siguranta ca masina ta e in regula... iar dc vrei garantie extinsa vezi si alte firme..pretul e mult mai mare....

softul e asa fel facut...nu e agresiv...e doar normal ca sa fie o placere sa o conduci...iar eu garantez ca o sa mergi nu 100 ci 200k cu ea...

Comment

Originally posted by dstelian View Post

toate cele bune
                      Nu vreau sa ma bag peste topicul omului insa nu ai dreptate, atunci cand mergi la amg pentru un tuning nu se face doar modificare de soft, se schimba turbina, ambreiaj...... si e normal sa primesti garantie la astea. Daca faci o modicare de soft si castigi 30 cp sa zicem e mormal ca turbina sau ambreiajul sa fie schimbate mai repede.
                      Personal nu sunt adeptul modificarilor after-market si mai ales a celor la motor
                      DIESEL FAN

Comment

w202 motor 2000cmc benzina,an 95,cai-in jur de 140...
                        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                        Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                          w202 motor 2000cmc benzina,an 95,cai-in jur de 140...
                          in jur de 10-14% castigul...bineinteles dc masina are ECU

Comment

Zi-mi si mie pt. al meu C 200 cdi din 2002 la motorul de 85kw ce putere si ultimu pret....si in ce oras te gasesc ?

Comment

Pentru un c180 kompressor din 2006 te rog..pret si valori
                              W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
                              E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
                              YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
                              GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

Originally posted by vladruse View Post
                                Zi-mi si mie pt. al meu C 200 cdi din 2002 la motorul de 85kw ce putere si ultimu pret....si in ce oras te gasesc ?
                                scuze de rasp intarziat...
                                145 de cai...ultim pret 200 euro(reducere 50 euro fata de pretu de pe site)

in arad ma poti gasi...pe mine (iar deleri mei in bucuresti sau bacau)
                                de unde esti?

Originally posted by SergiuMB View Post
                                Pentru un c180 kompressor din 2006 te rog..pret si valori
                                17o de cai si 280Nm ,,, pret 250 euro
                                Last edited by doktor4carz; 03-03-2008, 13:33 PM.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF