Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

FLASHTUNING & CHIPTUNING pt Mercedes-Benz www.diesel-tuning.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si la mine e OK. Demaraje mai bune iar consumul in oras a scazut de la 13% la 10% !!! ( oricum mai trebuie sa fac niste verificari).
    In rest, nicio eroare si nici fum nu am vazut. THX !
    MERCEDES ML 320 CDI 2007

Comment

Originally posted by cosmins2000 View Post
      Si la mine e OK. Demaraje mai bune iar consumul in oras a scazut de la 13% la 10% !!! ( oricum mai trebuie sa fac niste verificari).
      In rest, nicio eroare si nici fum nu am vazut. THX !
      ok..ma bucur
      drive safe!

Comment

Am si eu o intrebare!
        Am gasit pe wikipedia.com urmatoarele date referitoare la motoarele mercedes:

Mercedes w211
        2.2 16V CDI S4 122 PS (120 hp/90 kW) 270 N·m (199 ft·lbf)
        2.2 16V CDI S4 136 PS (134 hp/100 kW) 340 N·m (251 ft·lbf)
        2.2 16V CDI S4 150 PS (148 hp/110 kW) 340 N·m (251 ft·lbf)
        2.2 16V CDI S4 170 PS (168 hp/125 kW) 400 N·m (295 ft·lbf)

Mercedes w203
        2.2 16V D S4 95 PS (94 hp/70 kW)
        2.2 16V CDI S4 102 PS (101 hp/75 kW)
        2.2 16V CDI S4 125 PS (123 hp/92 kW

daca este vorba despre acelasi motor, cum se justifica diferenta de putere?
        Nu este vorba de chip?
        Si atunci de ce credeti ca chip-tuningul ar afecta motorul, daca acelasi tip de motor are puteri diferite chiar si pe acelasi model de auto?!?!?
        Este posibil ca eu sa ma insel, motiv pentru care astept parerile voastre, daca se poate si argumentate.
        DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY !!!

Comment

sal
          scuze de rasp intarziat
          deci constructorul face cresterea de putere *mai multe niveluri de putere prin modificari mecanice si nicidecum din soft.... noi putem adauga calutzi in plus la fiecare tip de motor cu puterea respectiva...ii adaugam sa zicem 20% in plus

Comment

am un w203 din 2002 105kw.cam cat m-ar costa?te rog sa imi rasp.ms anticipat

Comment

Originally posted by kta86 View Post
              am un w203 din 2002 105kw.cam cat m-ar costa?te rog sa imi rasp.ms anticipat
              200 euro..

Comment

ms.o sa imi fac timp sapt viitoare sa dau o fuga pana la arad.lasa-mi un nr de tel sa te sun sa stiu unde sa te gasesc.

Comment

Originally posted by kta86 View Post
                  ms.o sa imi fac timp sapt viitoare sa dau o fuga pana la arad.lasa-mi un nr de tel sa te sun sa stiu unde sa te gasesc.
                  0723274407 / 0748598512

Comment

salut
                    am un mercedes e 220 cdi din 2007, putere lui este acum de 170 cp, spune-mi te rog la cati cp poate ajunge si care ar fi ultimul pret. Poate poti sa imi spui ceva si ce cuplul motor precum si de consum.
                    Multumesc!

Comment

Originally posted by RAZVAN_BTR View Post
                      salut
                      am un mercedes e 220 cdi din 2007, putere lui este acum de 170 cp, spune-mi te rog la cati cp poate ajunge si care ar fi ultimul pret. Poate poti sa imi spui ceva si ce cuplul motor precum si de consum.
                      Multumesc!
                      200 cp si 460Nm cuplu
                      consumul normal ar treb sa scada...depinde doar de talpa ta
                      ultimu pret 270 euro...tinand cont ca normal e 350

cu respect,
                      Seba Miclea
                      0723274407

Comment

seba mie mi se pare ok , dar te rog sa imi comunici cand vii pe la pitesti sau daca ai colaboratori in zona.
                        Multumesc!

Comment

Originally posted by RAZVAN_BTR View Post
                          seba mie mi se pare ok , dar te rog sa imi comunici cand vii pe la pitesti sau daca ai colaboratori in zona.
                          Multumesc!
                          sal
                          pai in pistesti nu ajung...dar ajung in bucuresti cam 1 data pe luna...
                          oricum te anunt eu inainte cu cateva zile...oricum stiu sigur ca in 30mai tre sa fiu la Bucuresti..dar poate mai ajung pana atunci

lasa-mi un nr de tel si te sun eu cand ajung prin zona

cu respect,
                          Seba Miclea
                          0723274407

Comment

Originally posted by Diesel tuning View Post
                            170 cp -> 200 cp
                            370 cp -> 450 Nm !!

pret promotional 230 euro !!
                            te-as intreba si eu,chiar ma intereseaza pentru un E w211 din 2004 motor 2,2 de 122 de cai si pt un vito 2,2cdi 2005 de 90 cp cam la cat le poti duce si ce pret si dc garantezi asta multumesc

Comment

Originally posted by vlad View Post
                              te-as intreba si eu,chiar ma intereseaza pentru un E w211 din 2004 motor 2,2 de 122 de cai si pt un vito 2,2cdi 2005 de 90 cp cam la cat le poti duce si ce pret si dc garantezi asta multumesc
                              155 de calutzi...230 euro pretul pt e-klass
                              120cp... pret 250 eueo pt vito

Comment

Originally posted by Diesel tuning View Post
                                155 de calutzi...230 euro pretul pt e-klass
                                120cp... pret 250 eueo pt vito
                                k cand o sa imi fac timp ne auzim la un telefon, cel de mai sus este valabil?si apropo eu stau in bucuresti,poti si pe aici prin zona?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF