Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Tavite portbagaj, covorase / presuri auto personalizate, bandouri. 10% reducere forum

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am comandat doua tavite de portbagaj, pentru un W211 si un Bmw E90, si nu am decat cuvinte de lauda pentru www.rimming.ro . Nici macar nu m-am interesat de pe forum cum s-ar zice, sa fi avut un tratament special sau ceva.

Am sa te recomand cu cea mai mare placere . Merci pentru afacere!

Numai Bine.

Comment

• Am cumparat un set de covorase de cauciuc pentru VW Polo coupe din '97 si sunt foarte multumit. Pana acum am mai comandat covorase de cauciuc pentru "E" classe W210 din 2000, pentru un VW Sharan din 2001 si pentru un VW Passat din 2006 si sunt foarte multumit.
      Recomand.
      Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

• sal,ptr mercedes vito classe v 220cdi ai putea sa imi prezinti ceva covorase,,

Comment

• Salut!

zapperzme si MARIUS B - va multumesc pentru ca sunteti clientii nostri si pentru recomandare!
          Va stam la dispozitie si in continuare!

bigben - 220CDI e motorul, dar nu-mi spune nimic despre generatie. Din avatarul tau deduc ca este e W638, daca la acesta te referi.
          Nu stiu, de asemenea, daca doresti de cauciuc sau de mocheta.

Vezi pe www.rimimg.ro/catalog covorasele de cauciuc pentru W638.
          Pentru W639 inca nu sunt in catalog la nici o fabrica, dar una dintre ele are in pregatire matrita.

De mocheta se pot aduce pentru ambele generatii. In acest caz, pe site vezi si materialele si modalitatea de configurare.

Ceau!
          Daca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
          www.rimimg.ro/catalog 0720.699655 sau 0256/275273 (L-V 8-18, S uneori... 9-13)

Comment

• sal,man ma intereseaza un set de covorase si portbagaj ptr un mercedes - CLASSE V 220 CDI fab 2001,DISPUNERE SCAUNE 2-2-2 PRET.SI MIJLOC DE PLATA SI TRANSPORT ,TIP FAN CURIER...TEL .CONTACT 0721-422559 SAU DIRECT PE FORUM AICI ....MULTUMESC O ZI BUNA

Comment

• Salut!

bigben - asa cum te intrebam si in postul anterior, din nou nu imi scrii la ce tip de covorase te referi: cauciuc sau mocheta?
              Din pacate, pentru W638 nu exista decat covorase pentru locurile din fata - vezi pe site poza.
              Tavita pentru portbagaj de W638 ( vezi http://www.rimimg.ro/catalog/tavita-...638-p-556.html ) este doar pentru cazul cand ultimul rand de locuri este scos din masina si pentru un anume model de caroserie - sa nu aiba ornamentele de plastic peste aripile spate - se vede din poze.

Livrarea se face prin curierat rapid, plata ramburs.
              Sistemul de reduceri si costuri de curierat sau gratuitati - pe pagina anterioara a topicului.

Weekend placut!

Comment

• Salut ! Ma intereseaza o tavita pt. un W 203/2006 break.Ti-am trimis mesaj pe telefon cu adresa de livrare.Astept un semnal.Drumuri bune !

Comment

• Salut!

popescu ovidiu - din pacate, pe nici unul dintre telefoanele firmei nu a venit nici un mail de la un Popescu Ovidiu. De asemenea nici un mail de la Popescu Ovidiu.
                  Tavita pentru CW203 touring e pe stoc.
                  Daca doresti sa comanzi poate e mai simplu aici prin PM, sau mail la office@rimimg.ro sau telefon L-V 8-18, S 9-15 la unul dintre numerele din semnatura.

Ceau!

Comment

• Salut,

M-ar interesa si pe mine o tavita pt portbagaj pt un W211 si una pt W203 . La ce pret si cum le pot procura .

thanks

Comment

• Salut ! S-a rezolvat,am facut comanda la noul nr.de telefon.Eu comandasem si am trimis mesaj pe nr. care am inteles ca nu mai este valabil.Toate cele bune.

Comment

• Salut!

wiseguy - W211 sedan sau touring? Cu sau fara airmatic si/sau 4 matic?
                        W203 - sedan sau touring?
                        Sunt toate pe stoc, dar portbagajele difera, desigur.
                        Pretul este 154 ron/buc. Daca sunt doua pe livrare ai inca 8 ron reducere pe bucata.
                        Dupa cum ai citit deja, curierat rapid gratuit.

Vezi poze si detalii pentru identificare completa si corecta a masinilor pe www.rimimg.ro/catalog
                        Comanda o poti face oricum doresti tu, dar te rog sa specifici nick-name-ul si forumul pentru cei 8 ron/buc suplimentari.

popescu ovidiu
                        - Multumesc!

Ceau!

Comment

• Originally posted by themircea View Post
                          Salut!

wiseguy - W211 sedan sau touring? Cu sau fara airmatic si/sau 4 matic?
                          W203 - sedan sau touring?
                          Sunt toate pe stoc, dar portbagajele difera, desigur.
                          Pretul este 154 ron/buc. Daca sunt doua pe livrare ai inca 8 ron reducere pe bucata.
                          Dupa cum ai citit deja, curierat rapid gratuit.

Vezi poze si detalii pentru identificare completa si corecta a masinilor pe www.rimimg.ro/catalog
                          Comanda o poti face oricum doresti tu, dar te rog sa specifici nick-name-ul si forumul pentru cei 8 ron/buc suplimentari.

popescu ovidiu
                          - Multumesc!

Ceau!

Multumes, dar nu mai este nevoie. Am facut deja comanda. am sunat la nr dupa site. maine ar trebui sa ajunga.

Comment

• au ajuns tavitele. arata si sunt facute bine, problema este transportul, deaoarece sunt facute sul, raman deformate...

Comment

• Salut, sunt interzat de un tavita pentru un w210 140 cp, 2002, cutii automat, break ca pe poze. Merci
                              Invata nu de dragul cunoasterii, ci ca sa te aperi de dispretul in care lumea ii tine pe ingnoranti. Charlie Chaplin. "Il faut apprendre, non pas pour l`amour de la connaissance, mais pour se défendre contre le mépris dans lequel le monde tient les ignorants." Charlie Chaplin.

Comment

• Salut!

wiseguy - Iti multumesc pentru ca esti clientul nostru si sper sa ne mai "vedem".
                                Cat despre faptul ca sunt facute sul, vezi ca e o hartie capsata pe factura. Acolo scrie, citez: "Vă rugăm să le desfaceţi, să le îndreptaţi şi să le permiteţi câteva minute pentru reveni la forma lor iniţiala. Eventual, unde este nevoie, “ajutaţi” această revenire prin corectarea cu mâna a pliurilor formate la împachetare şi transport."
                                In mod normal, chiar si iarna la minus 30 de grade intr-o ora tavita isi revine la forma plana.

Stai linistit, nu raman deformate. Materialul si prelucrarea asigura memoria formei.

joca - sigur ca da. Avem pe stoc. 154 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit.
                                Poza: http://www.rimimg.ro/catalog/tavita-...mbi-p-533.html

Avand in vedere ca esti din Gataia, banuiesc ca ai frecvent drum in Timisoara. Mai bine vii si o ridici de la depozit si primesti 10% reducere, nu?

Weekend placut!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF