Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Tavite portbagaj, covorase / presuri auto personalizate, bandouri. 10% reducere forum

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!

StefanB - de cauciuc avem pe stoc pentru W202. Poti vedea poza pe http://www.rimimg.ro/catalog/mercedes-c-62_90.html
    De mocheta putem aduce in vreo doua saptamani, dar te rog sa ne spui si restul detaliilor in afara de culoare: ce tip de material, ce margini, ce culoare de margini?

Sisteme de fixare standard MB nu avem de unde aduce. Daca nu ai deloc pe podea, atunci evident ca-ti putem oferi alte sistem, cu aceeasi functionalitate, chiar daca apartin altor producatori auto.

vladi_ivans - da, asa-i.
    Pot sa plece spre tine imediat ce primim datele de facturare, de livrare si un numar de telefon.
    Pentru W210 aducem deja de la inca o fabrica si acelea sunt grafit (gri foarte inchis), nu negre. Pretul e acelasi si avem de ambele pe stoc.

Ceau!
    Daca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
    www.rimimg.ro/catalog 0720.699655 sau 0256/275273 (L-V 8-18, S uneori... 9-13)

Comment

• Va salut. Ma intereseaza pentru un Mercedes C class w202 un set de covorase de cauciuc si o tava de portbagaj tot de cauciuc. Pentru setul de covorase as dori si un sistem de fixare pe podea. Masina nu are asa ceva deci merge orice.
      Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

• Originally posted by themircea View Post
        Salut!

vladi_ivans - da, asa-i.
        Pot sa plece spre tine imediat ce primim datele de facturare, de livrare si un numar de telefon.
        Pentru W210 aducem deja de la inca o fabrica si acelea sunt grafit (gri foarte inchis), nu negre. Pretul e acelasi si avem de ambele pe stoc.

Ceau!
        Salut. Ti-am trimis un PM cu datele (de fapt doua ca am uitat sa adaug nr. de telefon). Le-as dori pe cele negre... daca se poate. Multumesc!
        Last edited by vladi_ivans; 12-01-2010, 21:39 PM.
        Oo==oO

Comment

• pai as dori din textil negru, elegant velour cu marginile negre, normale si lacele din fata cu sistem de prindere oridecare (original nu este). multumesc
          w 202 -c 180 sport an 93

Comment

• Salut!

cristian_sladariu - Covorase de cauciuc CW202 - OK, sunt pe stoc. 128 ron.
            Te rog sa vezi detalii despre materialul tavitelor in primul post sau, mai detaliat, pe http://www.rimimg.ro/catalog/intreba...or-p-1583.html

Pentru tavitele de portbagaj, cauciucul este absolut anacronic. Tavite de portbagaj se mai fac din cauciuc doar in Asia, in fabrici de mana a paispea...
            Noi importam doar din Cehia, Germania si Polonia unde pentru tavite se foloseste acelasi material ca oriunde in Vest.

Sunt pe stoc si tavita si covorasele. 154+128-10 ; curierat gratuit.

Vladi_ivans - Multumesc! Am transmis colegilor mei datele de livrare si facturare.

stefan_B - Te rog un numar de telefon si datele de facturare si de livrare. Daca le trimiti in acest weekend, exista sanse sa prindem si covorasele tale pe livrarea de saptamana viitoare de la fabrica.

Ceau!

Comment

• Am inteles. E cel mai tare din parcare material. Imi cer scuze ca am zis cauciuc....cred ca din inertie. Pe mine in mod deosebit ma intereseaza sa se potriveasca bine. Daca fac o comanda in cat timp ajunge?

Comment

• Am trimis datele pe pm
                w 202 -c 180 sport an 93

Comment

• Salut!

cristian_sladariu - Nu te supara, in atatia ani am intalnit unii clienti la fel de anacronici in gandire ca si cauciucul, clienti care prefera radiourile cu lampi si tavitele de cauciuc, unii care nu vor sa priceapa ca mai nou un telefon e mai puternic decat erau calculatoarele de marimea unei camere in urma cu 20 de ani si ca nimeni in lumea civilizata nu mai foloseste cauciuc pentru tavite. De la aceste specimene am avut inclusiv retururi pe motiv ca tavita nu este destul de grea (!?)...
                  Prin urmare, lasand la o parte ironia ta cu "cel mai tare din parcare" am preferat sa clarificam terminologia si detaliile ca sa nu existe mai apoi neintelegeri. Preferam sa fie totul clar si exact, iar nu aproximativ.

Imi pare rau daca precizia noastra te-a suparat.

Cat despre comanda - poate pleca oricand primim datele de facturare si de livrare.

stefanB - Multumesc!

Comment

• Si sistemul de prindere este inclus in pret?

Comment

• cristian_sladariu - nu.
                      6.2 ron/buc

Comment

• Salut,
                        Un set de covorase pentru un w203 si o tavita pentru portbagaj cat cost?

Comment

• Salut!

aMg-SchumYCR - W203 sedan sau Touring? Covorasele sunt la fel, dar tavita difera. Sunt toate pe stoc.
                          154+128-10 (ca-s impreuna pe livrare) ; curierat rapid gratuit.
                          Poze: www.rimimg.ro/catalog

Comment

• La Multi Ani, sanatate si numai bine, tuturor!

Comment

• Salut Mircea!
                              La Multi Ani!
                              Am dat si eu comanda pentru un set de covorase pentru W204. Am trimis datele pe privat!

Comment

• Pentru un w140 1996 covorasele si portbagajul un pret daca se poate.Multumesc .

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF