Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Tavite portbagaj, covorase / presuri auto personalizate, bandouri. 10% reducere forum

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• presuri si tava portbagaj pt un Volvo S80 din 2007

Salut,

Am mai luat de la tine niste presuri sau o tava de portbagaj pt un w 124 coupe.

Acum daca poti sa ma ajuti cu un set de presuri si o tava de portbagaj pt un Volvo S 80 din 2007.
    Astept pret si daca le ai pe stoc.
    Multam anticipat si vanzari bune.....

tel 0728.767.767
    Last edited by hagi_nicovici; 05-19-2010, 11:20 AM.

Comment

• Salut themircea, te rog un pret daca ai o tavita pentru Peugeot 206+, multumesc.
      E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

• Salut!

hagi_nicovici - Iti multumesc ca apelezi inca o data la noi!
        Ca sa fim siguri, da-mi voie o intrebare: in 2006 s-a schimbat generatia. Al tau e cel de dupa jumatatea anului (modelul S80 II)? Putea fi inmatriculat in 2007, dar produs cu cateva luni mai devreme, de aceea imi permit sa double-check...

Avem pe stoc tavite pentru ambele generatii (151 ron), dar la covorase (125 ron) vezi poza de mai jos. Pe ele e scrisa prima generatie de S80, dar sunt unii care au luat si pentru S80II si au zis ca-s de acolo...125 ron. Daca vrei am si cote, ca sa poti sa verifici.

Reducerile sunt mai sus.

no problem - hatchback, da? 134 ron, curierat gratuit. Sunt si poze pe rimimg.ro/catalog.

Ceau!
        Attached Files
        Daca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
        www.rimimg.ro/catalog 0720.699655 sau 0256/275273 (L-V 8-18, S uneori... 9-13)

Comment

• Salut!

Vreau si eu doar setul de presuri pt Volvo S80 din 2007.
          Daca se poate sa mi le puneti la Fun Curier.
          Doresc sa ajunga la sediul lor din SEMA PARC din Militari si sa le ridic eu de acolo personal !! Sediul asta e ff aproape de mine si pot ajunge imediat sa nu ma blocheze o zi sa ii astept.
          Deci sa fie cu ridicare personala din SEMA PARC.
          Pe numele meu:
          Hagi-Nicovici Dan Andrei
          str Mizil nr7 ,bl G19, sc B, Ap 15 , sector 3, Bucuresti
          tel la care sa ma anunte cand le ajunge coletul in depozit: 0728.767.767

Factura daca se poate:
          Date pt factura:
          B&D Tractari SRL
          J40/11050/ 2005
          RO 17713319
          str Mizil nr7 ,bl G19, sc B, Ap 15 , sector 3, Bucuresti
          BCR-Ag Teodor Palady
          Multumesc anticipat

Comment

• Salut!

hagi_nicovici
            - Cum e? S-au potrivit bine pe generatia a doua de S80 sau e altfel podeaua fata de prima generatie?

Multumesc!

Comment

• Salut Mircea ,cat costa un set de presuri din cauciuc pentru Opel Insignia 2010 . Merci.
              W124 260E 4Matic automat '88 - fosta (2002-2011)
              W211 E280 cdi automat '06

Comment

• Salut!

ADRIAN_777 - 125 ron, plus 15 un partial din curierat.
                Daca doresti si tavita pentru portbagaj, ai inca 10 ron reducere si curierat rapid gratuit.

Ceau!

Comment

• Salutam Themircea! M-ar interesa un pret pentru presuri W124 200E/1992 si o tavita de portbagaj pentru Land Rover Freelander 1- 1999 in trei usi. Multumesc.
                  Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

• Salut!

tumar - covorase cauciuc W124 - 128 ron - poza aici: http://www.rimimg.ro/catalog/covoras...24-p-1229.html
                    Tavita portbagaj Freelander 1 3 usi - 154 ron - poza aici http://www.rimimg.ro/catalog/tavita-...usi-p-511.html

Sunt pe stoc.

Daca sunt ambele pe livrare ai curierat rapid gratuit si 10 ron reducere.
                    Daca sunt separat - vezi, te rog, intregul sistem de reduceri in posturile anterioare.

Ceau!

Comment

• Va salut.V-am trimis PM. Multumesc.
                      Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

• Originally posted by themircea View Post
                        Salut!

tumar - covorase cauciuc W124 - 128 ron - poza aici: http://www.rimimg.ro/catalog/covoras...24-p-1229.html
                        Tavita portbagaj Freelander 1 3 usi - 154 ron - poza aici http://www.rimimg.ro/catalog/tavita-...usi-p-511.html

Sunt pe stoc.

Daca sunt ambele pe livrare ai curierat rapid gratuit si 10 ron reducere.
                        Daca sunt separat - vezi, te rog, intregul sistem de reduceri in posturile anterioare.

Ceau!
                        Salutam! Au ajuns covorasele de cauciuc si tavita. Se potrivesc de minune. Multumesc si afaceri bune in continuare. Numai bine va doresc.

Comment

• Salut!

tumar - iti multumesc ca ai cumparat de la noi si iti stam la dispozitie si in continuare.
                          Multumesc si pentru urari! Sanatate si spor la munca si tie!

Ceau!

Comment

• Salut ,
                            Am comandat si eu o pereche de covorase de la colegul @themircea de w124 , care se potrivesc foarte bine .
                            Mult succes in continuare !

Comment

• Salut!

rulez - Ma bucur ca-ti plac!
                              Iti multumim si iti stam la dispozitie in continuare.

Weekend placut, tuturor!

Comment

• Salut! M-ar interesa niste covorase textil pentru un mercedes E klasse w211 avantgarde 2005 culoare interior albastru deschis(bleu)

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF