Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Tavite portbagaj, covorase / presuri auto personalizate, bandouri. 10% reducere forum

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!

zet - din pacate nu exista mocheta albastra.

Vezi o multime de informatii si poze pe http://www.rimimg.ro/catalog/extra_i...afe2a95140351e si pe paginile catre care acesta te indruma.
    Daca doresti, te rog sa configurezi complet covorasele, sa ne trimiti un PM cu datele de facturare si de livrare si un numar de telefon si in vreo doua saptamani le ai.

Ca sa se potriveasca cu interiorul tau, poti alege de exemplu mocheta neagra sau gri si sa pui margine surfilata albastra. Mai exista o nuanta de surfilat albastru, ceva mai deschisa decat in poze - poate aceea s-ar potrivi cu bleul din masina ta.

Ceau!
    Daca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
    www.rimimg.ro/catalog 0720.699655 sau 0256/275273 (L-V 8-18, S uneori... 9-13)

Comment

• Pentru un Mercedes Vaneo 1.7CDi aveti tavita pentru portbagaj ?
      Daca DA, la ce pret ?

Comment

• Salut!

ovidiu74 - este in catalog, dar nu am adus Vaneo pe stoc pentru ca la noi sunt extrem de rare.
        154 ron, curierat rapid gratuit, dar nu promit ca ajunge mai repede de o luna. Noi chiar saptamana asta avem livrare si e clar ca putem adauga Vaneo abia la urmatoarea.
        Daca nu e tarziu, iti stau la dispozitie.

Ceau!

Comment

• Tavita portbagaj Opel Astra J

Va salut! Aveti tavita portbagaj si covorase din cauciuc (negru) pentru noul Opel Astra J ( noul model Astra 2010), si daca da, la ce pret (cu discountul pe care il acordati ?) Rog si poze cu covorasele daca aveti. Va multumesc pentru amabilitate. Multa sanatate !
          Attached Files
          Last edited by AMG style; 09-01-2010, 18:55 PM.

Comment

• Salut!

AMG Style - Sigur ca avem.
            Tavita 154 ron, covorase 128 ron. Daca sunt impreuna pe livrare ai inca 10 ron reducere si curierat rapid gratuit.
            Poze cu tavita si cu covorasele pentru Astra J pe www.rimimg.ro/catalog - tot de acolo poti identifica si portbagajul pentru ca la Astra J hatchback sunt doua modele de portbagaje si, implicit, tavite diferite.

Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare
            • la tavite, bandouri sau cotiere– 10% reducere sau curierat gratuit;
            • la covorase (cauciuc si mocheta)– curierat de plata (partial) 15 ron, indiferent cate seturi de covorase sunt in livrare.
            • la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
            • la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 151 ron

Ceau!

Comment

• Salut! Ma intereseaza niste covorase din cauciuc pentru un w202 din `95. Un pret informativ m-ar prinde bine! Eventual spune-mi un pret si la o tavita! Mersi.

Comment

• Informativ....m-ar interesa daca aveti covorase textil (eventual combinatie cu fibra de cocos...cred, e materialul original) pentru W126.

Va multumesc.
                W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                W126 280SE Black Blue Metallic
                W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                W126 500SE Nautical Blue Metallic
                W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

• Salut!

Karak - nu informativ, ci exact: covorase 128 ron, tavita 154 ron (evident, difera la Sedan fata de Touring).
                  Daca sunt ambele pe colet (vezi reducerile mai sus), ai inca 10 ron reducere si curierat rapid gratuit.
                  In plus, avand in vedere ca masina e din 95, ai inca 10 ron reducere si la tavita (avem noi o politica pentru masini mai vechi de 15 ani... Stii tu: Oldies but Goldies!).

dan500se - din pacate 126 nu e in catalog. Imi pare sincer rau!

Ceau!

Comment

• Originally posted by themircea View Post
                    ...

dan500se - din pacate 126 nu e in catalog. Imi pare sincer rau!

Ceau!

Intrand pe site am vazut ca puteti confectiona si la comanda covorase in configuratia dorita si din materialul ales...Eventual am sa apelez la aceasta optiune, daca este posibil...

Comment

• Vito w639 tot nu ai primit ?

Comment

• Salut!

dan500se - Da, toate covorasele de mocheta se produc la comanda dupa configuratia dorita de client. Clientul alege materiale, culori, margini etc si identifica masina, dar trebuie sa existe matrita pentru masina respectiva. Ori, pentru W126 matrita nu exista.
                        Evident, din acest motiv ti-am spus ca nu e in catalog.
                        Daca vrei, putem intreba la fabrica daca pot sa faca un set de covorase dupa desenul trimis de client, dar nu stiu daca se poate si ce pret va fi avand in vedere ca se fac cu mana si nu stantate. Daca raspunsul lor e afirmativ si daca ne dau un pret care sa-ti convina, atunci te voi ruga sa trimiti un desen clar cu toate cotele, unghiuri, raze de racordare pentru curburi etc.

ionutrsu - scuze, dar ce sa primim pentru W639?
                        Tavita pentru portbagaj este si a fost intotdeauna, covorase de mocheta la fel, protectie pentru bara spate la fel.
                        Singurele care nu exista inca sunt covorasele de cauciuc.
                        Conform legilor lui Murphy, pot sa banuiesc deja ca exact acelea te interesau.

Ceau!

Comment

• Salut! Spune-mi te rog pretul la o tavita pentru un opel corsa C in doua usi din 2002! Mersi.

Comment

• Salut!

Karak - 137 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit.

Ceau!

Comment

• Originally posted by themircea View Post
                              Salut!

dan500se - Da, toate covorasele de mocheta se produc la comanda dupa configuratia dorita de client. Clientul alege materiale, culori, margini etc si identifica masina, dar trebuie sa existe matrita pentru masina respectiva. Ori, pentru W126 matrita nu exista.
                              Evident, din acest motiv ti-am spus ca nu e in catalog.
                              Daca vrei, putem intreba la fabrica daca pot sa faca un set de covorase dupa desenul trimis de client, dar nu stiu daca se poate si ce pret va fi avand in vedere ca se fac cu mana si nu stantate. Daca raspunsul lor e afirmativ si daca ne dau un pret care sa-ti convina, atunci te voi ruga sa trimiti un desen clar cu toate cotele, unghiuri, raze de racordare pentru curburi etc.
                              Avand in vedere ca la una din masinile mele (W126 280SE) am un set de covorase textil (un fel de mocheta) care e diferit ca forma si (bineinteles) ca material de cele originale (de pe W126 500SE) banuiesc ca eventual s-ar potrivi cele de pe W124 (TEXTIL/MOCHETA) din care cred ca aveti disponibil.

Am sa ma interesez si eu (incerc sa compar covorasele de pe un W124 cu ale mele) si am sa va anunt!

Multumesc pentru promptitudine.

Comment

• Salut!

dan500se - oricum doresti tu, dar sincer ma indoiesc ca podeaua la W126 e asemanatoare ca forma si dimensiuni celei de la W124. Asa cum iti spuneam, poate e mai eficient sa faci o schita cat mai tehnica si sa vina covorasele cum trebuie.

Uite aici poza cu W124: http://www.rimimg.ro/catalog/covoras...24-p-1229.html

Ceau!

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF