Hello, ok pentru mine themircea, am nevoie de adresa si un Nr. de tele. ca sa sun inainte sa vin ! Merci.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Tavite portbagaj, covorase / presuri auto personalizate, bandouri. 10% reducere forum
Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Invata nu de dragul cunoasterii, ci ca sa te aperi de dispretul in care lumea ii tine pe ingnoranti. Charlie Chaplin. "Il faut apprendre, non pas pour l`amour de la connaissance, mais pour se défendre contre le mépris dans lequel le monde tient les ignorants." Charlie Chaplin.
-
Salut,ma intereseaza o tavita de portbagaj pt un Pajero din 95 LWB .Astept un mesaj pe mail sau un telefon.Multumesc.Sorin Priboi, aproape pieton ....
Tel 0766/24 83 24
__________________________________________________ __________________________________________________ __
Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson
Comment
-
Salut,
Ma intereseaza o tavita de portbagaj pentru MB W211 sedan.
Am vazut pe site ca sunt doua variante dar nu-s lamurit de ce e mai buna cea premium si daca merita diferenta de pret. Apropo, spune-mi si care e pretul ca m-am incurcat in promotii si discounturi.
Multumesc
Comment
-
Salut!
joca - numerele de telefon sunt cele din semnatura mea de mai jos. Cand suni, colegii mei te vor indruma spre depozit.
Sorin Priboi - da, este pe stoc. 154 minus 10% sau curierat gratuit.
Te suna colegii mei pentru inca niste date de facturare si azi pleaca spre tine.
Poti vedea si poza pe http://www.rimimg.ro/catalog/tavita-...gon-p-580.html
dnlfln - sunt scrise pe site diferentele si ai si poze de detaliu: http://www.rimimg.ro/catalog/detalii...c-226_253.html
Pretul e cel de pe site: 154 sau 220 ron. La tavite ai curierat rapid gratuit sau 10 % reducere.
Grija mare la identificarea modelului: ai sau nu Airmatic si/sau 4Matic?
Ceau!Last edited by themircea; 10-14-2010, 08:17 AM.Daca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
www.rimimg.ro/catalog 0720.699655 sau 0256/275273 (L-V 8-18, S uneori... 9-13)
Comment
-
Originally posted by themircea View PostSalut!
Scuzati-ma pentru intarzierea in raspuns, dar n-am fost in tara vreo 3 zile.
RazvanG - Cred ca a ajuns deja la tine tavita. A lust si Cosmin pentru Focus-ul lui (dar probabil stii deja...). Iti multumesc!
paunionutz - presuri de interior pentru W201 nu am pe stoc, am comandat de doua ori la fabrica si sunt pe "stand by". Despre preturile presurilor: Am reusit sa obtin un transport un pic mai bun si, implicit, pretul a scazut. ~138 RON minus 10% sau transport gratuit. Scuze ca n-am pe stoc, dar te voi anunta imediat cum le primesc. Sper sa nu te superi!
needforspeed - Am vorbit deja la telefon. Covorasul de portbagaj pentru EW210 va pleca spre tine maine sau luni (depinde de firma de curierat). Multumesc pentru comanda si pentru rabdare!
adic95 - Multumesc ca ai cumparat de la mine, multumesc si pentru mesaj si recomandare! Ma bucur ca-ti place tavita!
Mertzanu - tavita pentru W140 din pacate n-am pe stoc, dar pot sa o pun pe comanda la fabrica. Pret ~147 RON minus 10% sau transport gratuit.
Daca ma anunti repede, pot sa incerc o "pacaleala" si poate o primesc tot saptamana viitoare (depinde de fabrica). PS: nu-i spune balena, ca se supara daca te aude! De ce vorbesti asa urat despre ea?!
Multumesc,
Mircea
Anunta-ma si pe mine de covorase interior ptr.w201 0722.125.705 sau0765.399.600
Comment
-
Salut!
only_4dan - W220 cu ampatament lung sau scurt?
Putem aduce cu detaliile acestea de finisare: http://www.rimimg.ro/catalog/extra_i...hp?pages_id=10
E singura fabrica ce are S in catalog. Ei sunt producatorii OEM pt.Mercedes, dar evident ca nu avem acces la designul OEM. Cauciucul si matrita, insa, sunt aceleasi.
aerox replica - sunt pe stoc. 128 ron + 15 un partial de curierat.
Te suna azi colegii mei.
Ceau!Daca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
Comment
-
Salut!
Lascau M - w211 sedan sau touring? Daca e sedan cu sau fara Airmatic/4Matic?
Daca e Touring sunt 4 modele de portbagaje - te rog sa-l identifici de pe http://www.rimimg.ro/catalog/mercedes-c-21_44.html
Covorasele de cauciuc pentru EW211 sunt pe stoc negre - gasesti poza pe http://www.rimimg.ro/catalog/mercedes-c-62_90.html
Daca doresti beige avem cu detaliile pe care le poti vedea pe http://www.rimimg.ro/catalog/extra_i...hp?pages_id=10
Preturile sunt cele de pe site. La pachet tavita+covorase ai pe langa curierat gratuit, inca 10 ron reducere.
Comment
-
Salut!
corvinarh - 133 ron + 15 un partial din curierat.
Poza pe http://www.rimimg.ro/catalog/covoras...04-p-1385.html
Comment
-
corvinarh - practic nu e pagina pe acest topic unde sa nu fie scris sistemul de reduceri, in mod analitic si absolut coerent. Mai mult, este acelasi dintotdeauna, dar desigur, pe masura aparitiei unor produse noi s-au adaugat discounturi specifice.
Sunt cateva randuri...nici nu e mult de citit...
Il reproduc si mai jos.
Noi am calculat si am incercat sa dam reducerile in asa fel incat sa fie cat mai avantajos pentru forumisti, indiferent de produs sau combinatia de produse.
Totusi, daca tu tii neaparat ca, fara sa calculezi cum ti-e mai avantajos, sa optezi pentru 10% reducere, nu-i problema: in mod cu totul exceptional iti dam 10% reducere, dar costurile de curierat cad integral in sarcina ta.
Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare
• la tavite, bandouri sau cotiere– 10% reducere sau curierat gratuit;
• la covorase (cauciuc si mocheta)– curierat de plata (partial) 15 ron, indiferent cate seturi de covorase sunt in livrare.
• la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
• la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 154 ronDaca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
Comment
Comment