Au sosit covorasele ieri. Merci Mircea. Omu' este parolist, recomand.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out). See less
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out). See less
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less
Tavite portbagaj, covorase / presuri auto personalizate, bandouri. 10% reducere forum
Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Salut!
pedragomir - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si, de asemenea, pentru recomandare. Iti stau la dispozitie si pe viitor.
Multumesc,
MirceaDaca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
www.rimimg.ro/catalog 0720.699655 sau 0256/275273 (L-V 8-18, S uneori... 9-13)
Comment
-
Salut!
ADRIAN_777 - Vezi, te rog cataloagele de pe site pentru o complreta identificare a masinilor.
W204 sedan cu bancheta rabatabila sau nerabatabila sau W204 touring?
W124 sedan sau touring?
Timp de livrare - depinde ce modele sunt. Cele care sunt pe stoc pot pleca in aceeasi zi. Daca nu sunt pe stoc, primim in 10-15 de zile.
Pretul pentru oricare dintre ele si pentru orice masina cu portbagaj mediu sau mare este 151 ron.
De aici, pentru forum, ai reducerile care se afla cu 3 posturi mai sus.
AMG style - V-am raspuns la mesaj. Nu prea stiu de ce trebuia PM, ca nu era nimic confidential, dar ma rog...
Multumesc,
Comment
-
Salut!
Am "negociat" niste noi produse la fabrica de covorase de mocheta.
In primul rand covorase pentru tunelul median din spate. Dupa verificarile nostre, 25*50 cm ar fi bune pentru cele mai multe masini. Acopera tunelul si intra cam de o palma si sub covorasele din dreapta-stnaga spate. La dimensiunea asta, cu material V8, pretul e 19 ron. Daca vreti alte dimensiuni sau alt material, diferentele sunt mici.
Pe-astea le aducem si pe stoc, pentru cei care doresc covorase de cauciuc, dar vor sa protejeze si tunelul. Oricum, in acea zona, murdarirea e mai degraba accidentala si nu asa de "agresiva" precum in locurile laterale. Asadar, un covoras de mocheta cu spate de cauciuc isi va face datoria de a proteja mocheta de baza a masinii si nici nu arata deloc rau...)
E evident ca presul de la sofer se distruge intotdeauna primul. 80% din timp soferul e singur in masina, nu? Prin urmare, la covorasele de mocheta, am obtinut sa ni se faca si doar covorasul de la sofer, separat. Evident, acest lucru e valabil pentru cei care au cumparat setul de la noi si ne spun materialul, marginea, culoarea. Pretul pentru covorasul de la sofer este de 38-41 ron. Mai sunt costurile de curierat, dar fiind pe un forum, nu cred ca vor fi probleme sa combinam comenzile, in asa fel incat sa iasa cat mai ieftin.
Duminica placuta!
MirceaLast edited by themircea; 06-14-2009, 09:27 AM.Daca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
Comment
-
Apelati cu incredere la produsele oferite de Mircea, am de 1 luna de zile covorasele de mocheta pe w211, super multumit de achizitie, sunt calitative, arata bine, foarte apropiate de cele originale, si de 3 ori mai ieftine decat in reprezentante.
Bv Mircea, tine-o tot asa cu intreaga gama de produse...ma refer la site-ul tau, unde prezinti o sumedenie de articole auto. Nu ar strica sa mai faci un topic aici cu acele produse....( cred ca voi lua ceva produse sonax pentru ceruit , dar putin mai incolo sa am timp liber...)Last edited by flavius89; 06-14-2009, 12:04 PM.MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP
Comment
-
Mircea , multumesc pentru covorasele de mocheta , sunt super , dar din pacate prinderile nu se potrivesc pe masina mea , cele care m i le ai trimis sunt mai mici in diametru si oricat as forta sa intre pe prinderile fixe de pe masina mea nu merge.
Daca te ajuta cu ceva am vazut pe prinderile de la tine au stema de la Audi pe ele...poate le ai incurcat.
Comment
-
Salut!
Catre moderatori - oameni buni, de ce nu primesc notificare pe mail despre posturile noi? Toate setarile sunt OK, si cu toate astea...nimic!
Ma ajutati, va rog, cu vreo verificare sau un sfat?
Asadar, iata si motivul pentru care imi cer scuze celor care au scris mai sus si le raspund abia acum.
flavius89 - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si pentru vorbele bune! Ma bucur ca-ti plac covorasele!
CAt despre rest, cred ca este o greseala pe undeva... Nu ne ocupam cu produse Sonax !
Site-urile noastre (in domeniul auto...) sunt www.rimimg.ro (cel din semnatura) si "satelitii" www.TavitePortbagaj.ro , www.CovoraseAuto.ro , www.PresuriAuto.ro . Ma rog...mai e si www.CobRomania.ro , dar ala e cu jucarii, nu cu accesorii auto.
Cat despre prezenta produselor pe topic, chiar dimpotriva: pe site sunt mai putine produse decat pe topic si aici ma refer la covorasele de mocheta, care aici apar, dar pe site, nu. Motivul este ca romanul nu are habar sa-si configureze un produs.
Aici, pe forum, este o lume mai mica, cu oameni intr-un fel selectati, oameni care au rabdare sa citeasca informatia scrisa si sa ia o decizie, cred eu...
Daca am pune covorasele pe site, ne-am consuma aiurea timpul cu indivizi care si-au pierdut uzul cititului si se pierd la cuvantul al treilea, iar pe mine genul asta ma scoate rau din sarite...
Don_Viktoryo - pai, am si scris pe forum ca prinderile sunt sistem VAG. Fabrica nu a reusit sa faca rost de sistemele de la BMW si Mercedes.
Nu mai stii ca am si vorbit la telefon ca de-aia nu-ti recomand sa iti monteze fabrica prinderile in covorase pentru ca sunt alt standard. A ramas sa ti le trimit separat, nemontate si sa vezi tu daca se potrivesc sau nu. Eu chestiile astea mi le notez cand vorbesc cu clientii ca sa imi amintesc dup-aia dorintele fiecaruia.
Mai mult, de-aia ai si dorit sisteme complete (cu tot cu surub), ca sa le demontezi pe-ale tale de pe podea si sa le folosesti pe acestea cu covorasele de mocheta, iar cand treci pe cauciuc sa le remontezi pe ale tale. Ai vazut ca se prind doar in mocheta de pe podea, nu in tabla, asa ca nu-i nici o problema sa le schimbi intre ele.
Repet, imi amintesc perfect ca am povestit despre toate astea. Daca nu-ti mai amintesti si daca vrei, suna-ma te rog maine si detaliem despre cum sa folosesti sistemele pe care ti le-am trimis.
Daca cumva, totusi nu esti multumit, iti stam la dispozitie pentru orice problema, oricand!
ADRIAN_777 - Iti multumesc mult pentru ca esti clientul nostru si sper sa ne mai auzim! Ma bucur ca va plac produsele si iti multumesc si pentru recomandare!
berni - Sigur! Sunt pe stoc. 130 ron, plus 15 ron un partial din curierat.
Daca iei si tavita pentru portbagaj (151 ron) ai si curierat gratuit pentru intregul colet si inca 10 ron reducere la covorase.
Multumesc,
Comment
-
Salut!
dark_mind - Te vor suna colegii mei pentru inca niste date de facturare si azi pleaca spre tine.
Multumesc,
Comment
Comment