salut tuturor
Am un Sprinter din 2006 (modelul vechi 00 - 06) seria 311
Am o problema la el,...nu trage ..se limiteaza in 3000 RPM si acolo sta...viteza maxima 110 km/h. Cand apare un deal in fata abia urca cu a 2a..fara vlaga..
Am pun un tester si zice erorile:
* P0703 - semnal franare (a fost schimbat un senzor ABS deapta spate si au taiat firul) cred ca de acolo se mai aprinde din cand in cand ABS si ESP in bord..
* P2203 - Control cantitate externa efectuata de modul control ESP
* P0500 - Semnal viteza masina
* P2200 Intrumente ferificare incorecta
* P1470 - Regulator presiune turbo
Am cautat pe net, forumuri ...si P1470 e piesa care se afla sub filtru de aer care are o mufa electrica si cateva furtune, de la filtru de aer la EGR ...vacum..
Am luat de la cineva un regulator, l-am pus pe masina si... LA FEL !
--> Mentionez ca in mers..cu a 3a la 3000 RPM iau contactul si il pun iar...isi revine! trage! o scurta perioada..apoi iar se "limiteaza"
Are momente cand merge cum trebuie cand nu.
Aveti vreo idee? A mai intampinat cineva problema asta?
PS: INJECTOARELE SUNT OK!
Am un Sprinter din 2006 (modelul vechi 00 - 06) seria 311
Am o problema la el,...nu trage ..se limiteaza in 3000 RPM si acolo sta...viteza maxima 110 km/h. Cand apare un deal in fata abia urca cu a 2a..fara vlaga..
Am pun un tester si zice erorile:
* P0703 - semnal franare (a fost schimbat un senzor ABS deapta spate si au taiat firul) cred ca de acolo se mai aprinde din cand in cand ABS si ESP in bord..
* P2203 - Control cantitate externa efectuata de modul control ESP
* P0500 - Semnal viteza masina
* P2200 Intrumente ferificare incorecta
* P1470 - Regulator presiune turbo
Am cautat pe net, forumuri ...si P1470 e piesa care se afla sub filtru de aer care are o mufa electrica si cateva furtune, de la filtru de aer la EGR ...vacum..
Am luat de la cineva un regulator, l-am pus pe masina si... LA FEL !
--> Mentionez ca in mers..cu a 3a la 3000 RPM iau contactul si il pun iar...isi revine! trage! o scurta perioada..apoi iar se "limiteaza"
Are momente cand merge cum trebuie cand nu.
Aveti vreo idee? A mai intampinat cineva problema asta?
PS: INJECTOARELE SUNT OK!

.In primul rand,regulatorul de sub filtru de aer l-ai luat de pe o masina care merge ca sa fii sigur ca piesa e buna?Apoi verifica toate furtunele de vacum,pentru ca o simpla ciupitura a unui furtun,intr-un loc care nu se vede,face sa scada presiunea in instalatie si sa nu mai mearga.Verifica apoi instalatia electrica,ma refer la toate firele care vin pe la mufele de la regulator,ca daca e unul intrerupt sau se mai tine in 2 lite e posibil sa dea aceste simptome.Apoi ar mai fi pompa de vacum,daca ai putea sa o iei "de imprumut" si sa vezi cum merge.
Comment