salut tuturor
Am un Sprinter din 2006 (modelul vechi 00 - 06) seria 311
Am o problema la el,...nu trage ..se limiteaza in 3000 RPM si acolo sta...viteza maxima 110 km/h. Cand apare un deal in fata abia urca cu a 2a..fara vlaga..
Am pun un tester si zice erorile:
* P0703 - semnal franare (a fost schimbat un senzor ABS deapta spate si au taiat firul) cred ca de acolo se mai aprinde din cand in cand ABS si ESP in bord..
* P2203 - Control cantitate externa efectuata de modul control ESP
* P0500 - Semnal viteza masina
* P2200 Intrumente ferificare incorecta
* P1470 - Regulator presiune turbo
Am cautat pe net, forumuri ...si P1470 e piesa care se afla sub filtru de aer care are o mufa electrica si cateva furtune, de la filtru de aer la EGR ...vacum..
Am luat de la cineva un regulator, l-am pus pe masina si... LA FEL !
--> Mentionez ca in mers..cu a 3a la 3000 RPM iau contactul si il pun iar...isi revine! trage! o scurta perioada..apoi iar se "limiteaza"
Are momente cand merge cum trebuie cand nu.
Aveti vreo idee? A mai intampinat cineva problema asta?
PS: INJECTOARELE SUNT OK!
Am un Sprinter din 2006 (modelul vechi 00 - 06) seria 311
Am o problema la el,...nu trage ..se limiteaza in 3000 RPM si acolo sta...viteza maxima 110 km/h. Cand apare un deal in fata abia urca cu a 2a..fara vlaga..
Am pun un tester si zice erorile:
* P0703 - semnal franare (a fost schimbat un senzor ABS deapta spate si au taiat firul) cred ca de acolo se mai aprinde din cand in cand ABS si ESP in bord..
* P2203 - Control cantitate externa efectuata de modul control ESP
* P0500 - Semnal viteza masina
* P2200 Intrumente ferificare incorecta
* P1470 - Regulator presiune turbo
Am cautat pe net, forumuri ...si P1470 e piesa care se afla sub filtru de aer care are o mufa electrica si cateva furtune, de la filtru de aer la EGR ...vacum..
Am luat de la cineva un regulator, l-am pus pe masina si... LA FEL !
--> Mentionez ca in mers..cu a 3a la 3000 RPM iau contactul si il pun iar...isi revine! trage! o scurta perioada..apoi iar se "limiteaza"
Are momente cand merge cum trebuie cand nu.
Aveti vreo idee? A mai intampinat cineva problema asta?
PS: INJECTOARELE SUNT OK!
Comment