Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Parere springuit/suplimentat arcuri spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut. Poti scoate toate foile de arc si sa mai pui o foaie pentru incarcaturapeste cea originala. Este un baiat de prin Botosani, daca ai nevoie iti pot da numarul lui de telefon si de la el cumperi si montezi o foaie de arc adusa de prin Polonia. Sunt destul de rezistente, sa zicem pana la 1.5 - 1.6 tone de incarcatura. Si chiar asa, nu se lasa masina mult. Plus ca trebuie sa schimbi si bridele cu unele mai scurte. Iti face el tot montajul + bride scurte. Stima.

Comment

Salut! Da-mi mie te rog nr. baiatului din BT.

Comment

Da e originala , acuma ai putea doar sa miai scoti din foi sa lasi 2 sau 3 in functie de necesitati , pana la urma foaia de arc e foaie de arc , indiferent de la ce provine , asa costurile sunt apropape 0 pe cand o dublura ( cea de mijloc de pe 4xx e 100 euro x 2 =200 euro )

Comment

Am luat astazi 2 foi de arc de pe un LT, mai am nevoie de 2 bride cei de la dezmembrari nu aveau decat 2, am dat 50euro bucata, sper ca vor veni bine, pacat ca saptamana viitoare le schimb. Sper sa se potriveasca la Sprinter nu am idee cum ar trebui sa arate foile de arc suplimentare, dar fiind lungi ma gandesc ca o sa faca treaba buna, in ideea ca nu o sa fie rigida tare masina, acum daca plec cu ea de pe loc in intersectie "scartaie" cam tot timpul.
          Attached Files

Comment

Vezi ca merg si bridele tale la doua foi no sa prinda tot filetul de pe piulita da prinde mai bine de 3 sferturi

Comment

Petru ce vinzi de pe acolo?ca vreau sa mai pun o foaie doua pe masina ca momentam am una si mi se lasa un pic.

Intreb si eu ca un incepator asa.. Pot lua ceva de la om sa pu la mine? eu am foaia originala.. ( nu de alta dar mai recupera din pagugba)

Comment

Sefu, ia de aici foaie noua, care vine pusa sub cea pe care o ai,e noua si e la un pret decent spun eu.Cred ca mai trebuiesc si bride,dar dupa cum spune Ionut1410 se pare ca merg si cele vechi la 2 foi.
                http://www.tocmai.ro/foaie-arc-spate...-12558061.html Stima.
                Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                  Sefu, ia de aici foaie noua, care vine pusa sub cea pe care o ai,e noua si e la un pret decent spun eu.Cred ca mai trebuiesc si bride,dar dupa cum spune Ionut1410 se pare ca merg si cele vechi la 2 foi.
                  http://www.tocmai.ro/foaie-arc-spate...-12558061.html Stima.
                  Buna ideea ta Cristi cu foaia suplimentara.Nu costa nici mult.Eu am springuit arcurile.Rezultatul a fost dezastuos.Foie pe fata si pe spate rupte.Asta fara sa pun greutate pe ea.Pe fata am schimbat cu foi noi.A ramas doar pe spate sa mai iau o foaie.

Comment

Pai,cum sa nu fie buna...la banii aia cand altii cer o gramada de bani pe arcuri sh.Ca nu o tine nu stiu cat ,poate dar e noua si ar trebui sa se cunoasca.Stima.
                    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Dupa cum spuneam mai sus aveam de gand sa adaug cate o foaie suplimentara pe fiecare parte, dar cand m-am bagat sub masina ce sa vezi surpriza un arc rupt in doua de la centru bulon. Ok intru pe tocmai http://www.tocmai.ro/arcuri-sprinter...-14481838.html super pret, sun intreb omul daca sunt in regula arcurile imi spune ca da doar le-a dat jos de pe masina lui, ma inteleg cu el, mi le-a trimis, cand au ajuns le-am descarcat cu baiatul de pe curierat, le-am dat in garaj si le-am lasat acolo, azi cand ma uit mai bine la ele si am pus mana pe peria de sarma ce sa vezi unul dintre ele este rupt si sudat, intr-un cuvant mi-am luat o mare TEAPA.
                      Il sun pe individ la care el s-a oferit sa imi dea 100 de lei inapoi daca le fotografiez sa se convinga, vezi doamne nu stia ca e rupt si sudat unu.
                      Tapinarul imi trimite mesaj cum ca arcurile fotografiate nu ar fi ale lui si de fapt nu imi e dator cu nimic. Dar daca te uiti atent la fotografiile de pe tocmai vezi ca unul luceste mai tare in partea cu centrul bulon.
                      Problema e ca nu le mai vreau deloc deoarece am cautat sa fie amandoua de la aceiasi masina ca na au lucrat amandoua in acelasi regim mai mult sau mai putin.
                      Nu stiu ce sa fac am vorbit frumos cu el si nu m-a inteles, urmatoarea miscare pe care o sa o fac cand am sa trec prin Sibiu, deoarece am adresa lui si ii stiu si pagina de facebook i-am vazut masina, am sa-i bag arcurile in parbriz ca sa se convinga ca intradevar sunt ale lui, si sa-i luminez vederea.
                      Attached Files

Comment

Nu vreau sa fiu eu ala carcotasul....dar din proprie experienta, imi dau si eu cu parerea.

Lucru nou....e nou, restul depinde de calitate. Eu merg pe Lesjofors 3 foi, toata treaba cam 1500lei.

Cele uzate, nu stii in ce stadiu sunt,springuite....e un risc, in functie de meserias(si nu cred ca merita), pernele de aer, parerea mea...ca sunt bune,pana un pinct, unde sarcina si fiabilitatea isi spun cuvantul.

Gaseai arcuri cu 2foi, noi, si de calitate ok, la vreo 500lei/buc...le puneai si apoi uitai de ele. Sau cu 3 foi..sunt diversi producatori de la 500lei la 750lei. Dupa mine cea mai simpla si eficace metoda.
                        Si chiar am auzit de cateva ori, ca dupa ce pui arcurile cu 3 foi de 4,6t...pui fara frica..pana pleznesc jantele )

Comment

Treaba e ca nu ma grabesc cu masina sa o fac deoarece acum o folosesc pe post de masina mica , asa cu arcu rupt la mijloc merge, nu am incarcat nimic pe ea decand o am, doar 20 de butoaie goale de plastic ))), in fiecare zi merge 10km exact pana la munca si inapoi.
                          Cat a fost cald am reusit sa-i sudez gaura din podea si sa-i refac podeaua complet, unsa podeaua cu toate alifiile: polizat rugina, grunduit, antifonat, dat cu ceara. gata cu offtopicul.
                          Acuma astept raspuns de la fratii nostri ucraineni sa vad cat sunt 2 arcuri cu 3 foi noi la ei, daca nu imi convine am sa cumpar de la Pitesti din link-ul atasat de Cristi deoarece am mai cautat pe net si am vazut ca au tot felul de arcuri acolo la Pitesti.
                          Ideea e ca cel mai bine cumperi noi si nu ai bataie de cap. Eu am stricat in total 820 de lei nu mai pun nervii la socoteala (ca imi vine sa-l nenorocesc pe ala) pe nimic efectiv, in momentul asta nu pot face nimic cu ele (fier vechi). pe cand mai puneam acolo inca 400 si aveam arcuri noi ex. link-ul asta: http://www.pieseauto.ro/arcuri-auto/...357097324.html
                          Omul de obicei nu face aceiasi greseala de doua ori o face de 3 sau 4 ))))).

Comment

150 de ron bucata ... apoi bucurate ca macar unu e bun :)) noi le cumparam cu 350 de ron arcu original sh la acelasi pret cu unu nou ( da care chiar nou fiind no sa tina nici o data ca unu original ) deci .. tot ai facut o afacere ..

Comment

Daca sunt doritori dau arcul bun cu 300 ron, mai recuperez din paguba, iar dublurile cu 400 ron. Cel rupt il tin pentru vechiul proprietar .

Comment

Ca dracu...nici cu banii in mana si hotarat si tot nu e usor sa iei decizia buna.
                                Astazi am fost la un magazin bun, sa ridic arcurile de 4,6t, Lesjofors, la 650lei/buc. Acolo, nu stiu de ce, nu m-au convins... Vanzatorul nu stia tara de provenienta, ba Suedia, ba Germania...si am auzit ceva, ca cele gri, ar fi "facaturi"...Nu le-am luat deocamdata.

Ar fi asta cu arcuri noi Lesjofors,o solutie. Alta, am gasit foaie de arc suplimentara, tot Lesjofors, care se monteaza la arcurile deja existente pe masina, aprox 300lei/buc.

Nu mai stiu, ce sa mai zic....
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF