Simpla curiozitate .
Cand a fost cumparata , se cunpstea istoria masinii ?.
Avea carnet de revizii si reparatii la zi ?.
Se cunosteau cati propietari, oficial sau neoficial, a avut masina la momentul cumpararii ?.
Cand cumperi o autoutilitara la acesti km. te interesezi in amanunt de istoria masinii . Daca a fost cumparata din Germania trebuie stiut ca nici nemtii nu mai sunt ce erau odata .
Daca a fost cumparata din targ te poti astepta la absolut orice .
Ott topic:
Veneam pe Urziceni-Buc., 40 de grade la nivelul soselei , Iveco 50 000km la bord , deci nou , ramas in pana , curea ventilator rupta . Binenteles cei doi tineri nu aveau curea de schimb iar trusa cu scule "era sublima" dar lipsea cu desavarsire .
M-am chinuit o ora si jumatate s-ai ajut ca altfel mureau de insolatie .
Ps: asa cum am mai scris toate masinile au trecut la standarde UE.
Totusi nu poti cumpara Mercedes la pret de Fiat sau Peujeot .
Cand a fost cumparata , se cunpstea istoria masinii ?.
Avea carnet de revizii si reparatii la zi ?.
Se cunosteau cati propietari, oficial sau neoficial, a avut masina la momentul cumpararii ?.
Cand cumperi o autoutilitara la acesti km. te interesezi in amanunt de istoria masinii . Daca a fost cumparata din Germania trebuie stiut ca nici nemtii nu mai sunt ce erau odata .
Daca a fost cumparata din targ te poti astepta la absolut orice .
Ott topic:
Veneam pe Urziceni-Buc., 40 de grade la nivelul soselei , Iveco 50 000km la bord , deci nou , ramas in pana , curea ventilator rupta . Binenteles cei doi tineri nu aveau curea de schimb iar trusa cu scule "era sublima" dar lipsea cu desavarsire .
M-am chinuit o ora si jumatate s-ai ajut ca altfel mureau de insolatie .
Ps: asa cum am mai scris toate masinile au trecut la standarde UE.
Totusi nu poti cumpara Mercedes la pret de Fiat sau Peujeot .
Comment