Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se poate monta un rezervor suplimentar pe Sprinter?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu va mai chinuiti cu improvizarile. Astept o oferta din Suedia pentru un rezervor construit special pentru Sprinter modelul 2001 - 2006 (CDi vechi), 180 litri pentru modelul mediu si 260 litri pentru modelul maxi, cu tot cu kitul de prindere pe masina si certificat de conformitate sa poata fi omologat de RAR. Revin cand am toate detaliile ...

Comment

Originally posted by brain View Post
      Nu va mai chinuiti cu improvizarile. Astept o oferta din Suedia pentru un rezervor construit special pentru Sprinter modelul 2001 - 2006 (CDi vechi), 180 litri pentru modelul mediu si 260 litri pentru modelul maxi, cu tot cu kitul de prindere pe masina si certificat de conformitate sa poata fi omologat de RAR. Revin cand am toate detaliile ...
      ok , asteptam detali, pret, din ce este facut , unde se monteaza , 260L suna bine si ar fi super daca s-ar monta in locul celuilant, ceva poze cu el nu ar strica .

Comment

Imediat cum primesc mailu va comunic.

Comment

Revin cu detalii. Cel mai mare rezervor pentru modelul maxi este de 220 litri + rezerva 15 litri. Pentru modelul mediu, rezervorul este de 180 litri + rezerva 10 litri. Au aceeasi constructie ca modelele instalate direct din fabrica, fiind fabricate din poliesteri cu fibra de sticla. Nu necesita un nou kit de prindere, fiind folosite vechile chingi pentru prindere. Poate fi omologat fara problee, fiind construit sub standard Mercedes (are stanta Mercedes si numar de omologare). Produsul poate fi ridicat de la Livov (Ucraina), acolo fiind cel mai apropiat sediu. Preturile 620 euro la modelul maxi si 550 la modelul mediu, cu tot cu transport pana in Romania. Eu am facut comanda de cel mai mare, care vine undeva pe la mijlocul saptamanii viitoare. Dupa montaj voi posta poze.

Comment

Am si preturi la rezervoare de aluminiu, comercializate de Mercedes :
            140 L : 1686,00 euro fara TVA
            170 L : 1836,00 euro fara TVA
            265 L : 2610,00 euro fara TVA (doar pentru modelul Maxi, fara usa culisanta pe partea soferului)
            Toate modelele vin cu kit de montaj. Pompa din rezervor si indicatorul de combustibil raman aceleasi. Numarul rezervorului este schimbat in planseta de coduri de la Mercedes in baza facturii de cumparare. Termen de livrare 3-4 saptamani iar pentru modelul cel mai mare undeva la 5 saptamani.
            Preturile sunt extraordinar de mari. Ramane alternativ, cele de plastic fabricate in Suedia.

Comment

sunt din Botosani si vreau sa dau de Brain pt.niste sfaturi ,stiti cumva cum pot sa dau de el??? cu stima

Comment

Poti sa ii trimiti lui Brain un mesaj pe privat )

Comment

Cu scuzele de rigoare Brain,inainte sa ma loghez imi apare ca pot sa-ti trimit mesaj dar dupa ce ma loghez nu,nu stiu ce are si nu ma pricep asa de bine la calculatoare....nr meu e 0758/919273 .Cu stima

Comment

Am montat rezervorul. Imi pare rau, dar nu gasesc aparatul de fotografiat sa postez cateva poze. Oricum, are 1,91 m lungime si e cu aproximativ 2 cm mai gros decat cel initial montat. Vine cu o clama in plus fata de cele deja montate deoarece are cantitate mai mare. Capacitatea maxima nu o stiu ca nu am facut plinul ( am avut bani la mine doar de 170 litri ) ). La cei 170 litri, indicatorul din bord imi arata 3/4. Ma gandesc ca mai intra lejer un 50 - 60 litri. Oricum, pe hartia cu care a venit scrie ca e fabricat din carbon AIMg3 si ranforsat cu strat de aluminiu 5754 si testat la 300 hPa. Cine doreste detalii PM.

Comment

Am atasat poze cu rezervorul.
                      Attached Files

Comment

Si un atasament cu cartea masinii in urma omologarii rezervorului.
                        Attached Files

Comment

am vazut pozele dar nu ne-ai spus cum putem sa achizitionam si noi rezervoare de motorina marite poate ne dai si noua o adresa sau un nr de tel unde putem sa ne interesem

Comment

Si eu am achizitionat respectivul printr-o cunostinta a unei cunostinte. Nu am un numar de telefon sau adresa cu care va pot ajuta, sorry. O sa comand eu 2 - 3 bucati cat de curand si o sa le postez la sectiunea vanzari pe acest forum si cine doreste poate cumpara.

Comment

@nd moto am incercat sa iti trimit un mesaj pe privat, dar nu am reusit. Am avut cel de 265 si l-am dat userului cugino si mai am unul de 180. Daca esti interesat PM

Comment

Rezervorul nu sar putea monta si pe alta masina, Ford tranzit spre exemplu,(masina asta o are un preiten de al meu si as putea sa o duc sa il omologhezi la tine). Pt mercedes mi ar fii mai greu ca ar trebui sa il cumpar si asta ar m ai dura.
                                Si inca o intrebare, as dori sa omologhezi pe o masina (microbus) de minim 400 de litri, ai vreo idee??? Daca nu ramanem sa mai vb pt "tranzit" daca nu sprinter.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF