Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se poate monta un rezervor suplimentar pe Sprinter?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se poate monta un rezervor suplimentar pe Sprinter?

Buna seara as vrea sa va intreb daca a-ti vazut sau auzit daca se poate pune pe un Mercedes Sprinter inca un rezervor de combustibil. Am vazut ca la masinile cu volan pe dreapta din Anglia si Irlanda au rezervorul pe partea dreapta iar la cele cu volan pe stanga il au pe stanga.As vrea sa stiu daca caroseria imi permite sa pun inca un rezervor dar sa il pot pune in partea dreapta unde normal ar venii rezervorul masinilor cu volan pe dreapta. Ma intereseaza daca am loc sa il prind si sa nu coboare mai jos de duba pentru a evita unele lovituri. As vrea sa mai imi spune-ti daca e un alt mod de comunicare intre rezervoare altul diferit fata de camioane. In bord imi va indica corect nivelul de combustibil daca cele 2 rezervoare ar comunica intre ele ? adica cand as avea rezervorul jumate ar fii 40 de litri intr-un rezervor , ambele avand 80. As dorii daca stiti sa ma ajutati! Multumesc mult.

Salut! M-am uitat in seara asta la sprinter si pot sa iti spun ca dupa capul meu ar fi posibil dar cu unele conditii; acolo unde masinile cu volan pe dreapta au rezervorul la masina mea trece esapamentul si pe lungimea aceea intra si o bucata din toba finala deci va trebui neaparat modificat traseul esapamentului iar aici e treaba delicata data fiind temperatura din jurul lui; daca reusesti sa redirectionezi esapamentul prinderea rezervorului ma gandesc ca va fi exact ca la cele cu volan pe dreapta dar comunicarea intre rezervoare va fi o mica problema pentru ca intre ele este cardanul ... mai este apoi si problema omologatului la RAR; in afara de aceste probleme nu imi vine acum in minte nimik dar drept e ca nici nu prea am stat sa studiez mult pe sub masina ...

Comment

Iti pot spune ca in functie de lungimea masinii se poate pune doar un singur rezervor de maxim 250 litri. Eu am rezervor la Sprinter din 2004, versiunea de mijloc ca lungime de 160 litri. Atat merge pe modelul meu. La versiunea maxi merge rezervor de 250 litri. Ca si curiozitate este o firma din Austria (o sa ma interesez sa iti dau un link) care fabrica rezervoare de toate tipurile din aluminiu. SI al meu tot din aluminiu este. Pe mine m-a costat 372 euro, cu tot cu accesprii. Stima

Comment

Acu ca sa iti raspund la intrebarea, daca se poate monta un al doilea rezervor, este posibil. Se face modificarea la esapament in asa fel incat sa fie deplasat maxim posibil de cardan, ulterior se monteaza un al 2-lea rezervor artizanal facut din tabla intre 80 si 160 litri (depinde de tip Sprinter). In schimb o sa ai probleme in cazul unui control, deoarece nici un RAR nu iti omologheaza cel de-al 2-lea rezervor. Caz real, incercat de mine. Bafta

Comment

Vreau si eu link-ul firmei.Mersi.
          CINE TRAIESTE CU FRICA NU TRAIESTE DELOC

Comment

La multi ani si un an nou fericit tuturor . Nu am mai intrat pe forum am fost ocupat si as vrea si eu link-ul daca se poate te rog mult ms.

Comment

sal!!!Eu stiu ca nu poti monta un rezervor mai mare de 120 l dat de producator deoarece la doua rezervoare de 160 de l iti scade din tara masini si poate ai surpriza sa te scoata RAR alaturi de CNANDR la cantar si depasesti 400 de kg.si dupa acea daca nu te intelegi cu iei e 16000 ron amenda.

Comment

Imi pare rau ca nu am un scaner sa postez o poza cu cartea masinii unde scrie rezervor de 140 kg (+ rezerva aproape 20 kg). Fac exterior cu acest Sprinter si am fost verificat inclusiv bagat la o hala special amenajata, unde am fost verificat sub masina. Nici o problema cu rezervorul atat cat e omologat si indeplineste niste standarde ISO (aluminiu, pereti dubli, strat anticoroziune, aerisire etc .... nu's detalii exacte). Maine postez marca exacta a rezervorului. Stiu ca e facut in Austria.

Comment

Am atasat 3 poze cu rezervorul meu de combustibil. Imi pare rau de calitatea ultimei, dar in dreptunghiul barat se vede marimea rezervorului.
                  A nu se considera publicitate.

Si mai jos modelele pe care le au ei pentru Sprinter.

Toate tipurile de rezervoare de la autoturisme la camioane. Va salut
                  Attached Files

Comment

Sal!!ai dreptate in cea ce priveste omologarea dar eu mam referit ca in cazul in care ai plinul si tu esti plin in carlinga depasesti tara la cantar,dar ata timp cat esti in regula nu sunt probleme din partea nimanui.Chiar si eu vreau smi pun dar sunt in dubiu..Ve salut

Comment

Sigur ca da. Cu si fara rezervor capacitate marita, daca depasesti greutatea maxima admisa, sunt probleme.

Comment

Multumesc colegi. Am renuntat in final la aceasta modificare din motiv ca masina e de vanzare la 7000 de euro. Informatii nr de telefon 0743 144 819. E model XXL. Sau autovit jud Bihor.

Comment

cat costa asa un rezervor si contine toate acareturile?

Comment

Sal!!!Baieti cei care stiti o firma de rezervoare de montat da-ti ne si nou un nr.de tel.ceva.Va multumesc

Comment

Salutare , eu am avut pe sprinter,(si la modelul nou si la cel din urma lui ) rezervor suplimentar 120L montat in locul rotii de rezerva , si roata am puso in duba , daca va mai intereseaza va pot da detalii .
                              150 eur rezervorul ! neomologat !!!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF