Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce poti auzi de la un patron de service

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ce poti auzi de la un patron de service

    Astazi am ajuns cu batranul meu V la un service de pe CB, danluc sau ceva de genul asta.
    Am multiple probleme pe care incerc sa le rezolv : pornire greoaie la - grade, scapa antigelul, webasto nu mai porneste, rugina, etc.
    Sunt dornic de a-l tine in viata si in conditii bune. Un fel de "reconditionare".
    Un patron, probabil un nea' dan sau un nea' luc (din denumirea service-ului) m-a intrebat daca eu consider ca masina asta merita sa bag banii in ea. I-am zis ca da, am bagat si voi continua sa bag. A continuat cu o poveste de cand era el tanar haiduc si avea un fiat mancator de bani si apoi referiri la pretul din Germania al unui V-Class "300 de euro". In fine, l-am intrebat de tinichigerie si vopsit integral si mi-a raspuns ca : 100 euro/element revopsit si sa-mi fac eu calculele (?! deci trebuia sa evaluez eu restul). Oricum nu avea timp de nimic azi si poate ca nici maine si urma sa-i aduc masina de dimineata, s-o las insotita de o lista cu ce operatiuni doresc (si ma suna el sa imi zica ce si cum).
    Cam astea sunt procedurile si modul in care marii patroni de service-uri auto te trateaza.
    + alte cacaturi gen :
    si? nu ai luminite de brad in bord?!
    daca ii faci rugina, in 3 luni oricum va da iarasi
    motorul 220 cdi? ce motor, ala e motor? e cel mai mare esec al lu' mercedes...

    Astfel ca, am de rezolvat anumite probleme (mentionate si mai sus), iar spre primavara si o tinichigerie + vopsitorie, ca nu e masina de carat cartofi sau de cazat vanzatorii in spatele pietii, si daca este cineva dispus sa ma ajute cu indicatii, sfaturi, recomandari... astept si multumesc in avans.

    Unele masini nu merita sa moara.

    Am prezentat masina, sumar, aici : https://www.clubmercedes.ro/forum/di...846-batranul-v

  • #2
    Nu pot aprecia ca fiind deplasata opinia patronului de service. Marea majoritate a oamenilor care apeleaza la un service vor ieftin si repede (de aici cele 3 luni ), iar la noi sunt foarte putini cei ce vor sa bage bani intr-un fier vechi, implicit experienta service-urilor din punct de vedere al calitatii si proceselor de reparatie, in special caroserii, este limitat. Poate ca nu ati gasit service-ul potrivit.

    Va recomand, indiferent de service, sa utilizati o solutie numita Solvofer, am folosit-o cu succes pana acum si este superioara brand-urilor mari europene. Se fabrica la noi si contine acid fosforic si oxalic, e primul lucru ce se aplica peste tabla proaspat curatata si degresata. Suprafata obtinuta va fi fara rugina si cu un strat de fosfati numai bun de aplicat primer si vopsea peste. Numai asa veti reusi sa scapati de rugina .

    Comment


    • #3
      Probabil ca prefera sa lucreze cu masini mai noi unde este mai putin de munca, iar pretul manoperei este acelasi, implicit profitul mai mare.
      Dar de aici pana la a-mi spune ca 2.2 cdi este un esec al MB-ului...

      Multumesc pentru recomandare. Nu stiam de Solvofer.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF