Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Capitonaj capota

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Normal ca iti spun ca bati campii.Spui ca din cauza capitonajului iti fierbea motorul si aveai alta culoare la ulei.
    Pai prietene...ce treaba are fesul cu batatura din pantof?
    Ca la tine asta zici ca e ... Capitonajul ti-a stricat motorul.
    Capitonajul se pune acolo doar pt a atenua zgomotul produs de motor.
    Daca tu ai pus o plapuma nu m-ar mira sa nu creasca temperatura.
    Dar asta nu inseamna ( din ce ai scris tu in topicul tau) ca buretele distruge motorul..
    Iar pentru cultura ta generala pe acest forum aberatiile sunt punctate imediat.
    Poti sa intrebi si ceilalti participanti ... Cand au batut campii au fost imediat avertizati.Cand lucrurile spuse de ei sunt ok nu are nimeni nimic cu ei.
    E asa tovarasul Dmihnea?

Comment

parerea mea

Cam are dreptate STEFAN,ideea e ca octavianus nu s-a plins ca ii combati teoria,ci modul de abordare....pe aici se zice -braccio de ferro con guanto di velluto,adica brat de fier cu manusa de catifea.....mai on-topic capitonajul capotei motor contribie la izolatia fonica,ptr cine vrea sa puna ceva similar exista original il face LEMFOERDER si parca si FEBI,sau exista foliile autoadesive ptr izolarea fonica a usilor(uz hifi)sau TECTYL,sau sau sau.Cit despre masni negre,motorul merge la fel de cald,termostatul deschide la fel si cu capota roz...ideea e ca interiorul e mai cald,cu repercusiuni asupra compresorului de clima si disconfort ptr ocupanti...

Comment

Cred ca ar trebui sa-ti dai singur un BAN. Eu zic ca tu bati campii. Era frumos din partea ta sa-ti ceri scuze.Acum vad ca pe deasupra mai esti si super moderator. Pot zice ca daca aceste aprecieri veneau de la un membru era mai putin grav, dar ca acestea vin de la super moderator este mult mai grav. Cred ca ai ceva probleme daca te-ai inflamat asa de tare pentru un lucru asa de marunt (fiind doar o simpla apreciere personala ceea ce am scris mai sus). Sa sti ca acele cuvinte ale tale m-au jignit, dar mai stiu ca nu poti cere unei persoane sa te respecte daca aceasta nu a fost educat si crescut in acest sens. Sa nu crezi ca tu "super moderator" esti mai bun ca noi " membri de jos ai acestui forum". Imi dai ca exemplu pe cei care i-ai sanctionat pentru a-mi arata ca esti un mic D-zeu. Foarte urit din partea ta. Eu te-am iertat. "Iertarea este un atribut al Regilor".

Comment

sa nu exageram,Stefan mai are de umblat la anumite reglaje proprii,dar cu ceva vointa,se poate face....daca primeste sfaturi,il sfatuiesc sa considere mereu ca azi e ultima zi de privilegiu de a da ban,si atunci se va autotempera,gindind ca miine va fi unul din noi....atentie altora,treaba asta cu puterea e boala care se ia....pina atunci deschidetzi careva un alt topic de uraciuni,ca suntem in sezon si ne mai descretzim fruntzili....

Comment

pana la urma ce fac cu condensul din portbagaj?
            1. portbagajul are capitonajul original (cel care acopera rezervorul)
            2. prizele de aer de pe lateral nu sunt astupate
            3. am butelia de gpl in portbagaj (care nu este izolata), dar nu cred ca conteaza
            4. are toate plasticele originale
            5. mocheta care acopera aparatoarea de la roata de rezerva
            Gaurile de aerisire unde sunt???????, sa pot sa le verific
            deci?

Comment

Originally posted by Octaviannus View Post
              Cred ca ar trebui sa-ti dai singur un BAN. Eu zic ca tu bati campii. Era frumos din partea ta sa-ti ceri scuze.Acum vad ca pe deasupra mai esti si super moderator. Pot zice ca daca aceste aprecieri veneau de la un membru era mai putin grav, dar ca acestea vin de la super moderator este mult mai grav. Cred ca ai ceva probleme daca te-ai inflamat asa de tare pentru un lucru asa de marunt (fiind doar o simpla apreciere personala ceea ce am scris mai sus). Sa sti ca acele cuvinte ale tale m-au jignit, dar mai stiu ca nu poti cere unei persoane sa te respecte daca aceasta nu a fost educat si crescut in acest sens. Sa nu crezi ca tu "super moderator" esti mai bun ca noi " membri de jos ai acestui forum". Imi dai ca exemplu pe cei care i-ai sanctionat pentru a-mi arata ca esti un mic D-zeu. Foarte urit din partea ta. Eu te-am iertat. "Iertarea este un atribut al Regilor".

Prietene,
              Ti-am spus ca bati campii, ca dai sfaturi aiurea si daca iti place sa scrii poezi sau povesti te invit sa iti etalezi calitatile in alta parte.
              Eu nu te-am facut nici prost nici dobitoc.
              Daca continui sa fi off topic si sa jignesti o sa aplic regulamentul forumului.
              Consider ca esti prea nou pe forum si nu iti i-au in calcul greseala de a jigni un membru al forumului.
              Te anunt oficial ca la urmatoarea iti iei avertisment.Dupa care ban.

Originally posted by DMIHNEA View Post
              sa nu exageram,Stefan mai are de umblat la anumite reglaje proprii,dar cu ceva vointa,se poate face....daca primeste sfaturi,il sfatuiesc sa considere mereu ca azi e ultima zi de privilegiu de a da ban,si atunci se va autotempera,gindind ca miine va fi unul din noi....atentie altora,treaba asta cu puterea e boala care se ia....pina atunci deschidetzi careva un alt topic de uraciuni,ca suntem in sezon si ne mai descretzim fruntzili....
              Dmihnea...vezi ca exista un topic special pt reclamatii.
              Acum fa un efort si revino la subiect.
              Sti tu de ce ...
              Last edited by Danny_bb; 12-14-2007, 18:02 PM.

Comment

Originally posted by stefan View Post
                Eu nu te-am facut nici prost nici dobitoc.
                Sa sti ca nici eu nu te-am facut pe tine nici prost si nici dobitoc.

Comment

Originally posted by Octaviannus View Post
                  Sa sti ca nici eu nu te-am facut pe tine nici prost si nici dobitoc.
                  Tu nu intelegi limba romana?
                  Esti off topic.Drept pt care ai advertisment.
                  La urmatoarea iesire iti atragi un ban.
                  E alegera ta.

Comment

capitonaj portbagaj

Originally posted by paunionutz View Post
                    pana la urma ce fac cu condensul din portbagaj?
                    1. portbagajul are capitonajul original (cel care acopera rezervorul)
                    2. prizele de aer de pe lateral nu sunt astupate
                    3. am butelia de gpl in portbagaj (care nu este izolata), dar nu cred ca conteaza
                    4. are toate plasticele originale
                    5. mocheta care acopera aparatoarea de la roata de rezerva
                    Gaurile de aerisire unde sunt???????, sa pot sa le verific
                    deci?
                    credeti ca putem reveni la intrebarea mea?

Comment

Omu' poate ca nu a dat cel mai bun sfat, nu suntem toti mecanici la mercedes, pe forumul asta se schimba impresii, idei, experiente personale. Prea i-ati sarit in cap omului....
                      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Dupa ce ca m-ai jignit, tot tu esti obraznic. Te deranjeaza ca alti sunt mai destepti ca tine si te deranjeaza. Am vazut ca te-ai luat si de alti pe acest forum si la fel, fara nici un motiv serios.Nu vrei sa te vezi cu mine fata in fata, sa vedem daca mai esti la fel de tare ? Nu vreau sa-ti fac nimic, doar sa te urechez putin ca vorbesti urit.Stiu ca nu am eu norocul asta, pentru ca tu stai ascuns in spatele calculatorului si nici nu sti sa aplici unele reguli, ce sa mai zic de interpretarea lor. Nici macar nu ma m-ai obosesc sa raspund la poate prostiile tale.

Comment

Domnilor.. am vazut in seara asta o singura rezolvare la problemele aparute... lupta fizica..
                          sunt profund dezamagit, daca ati ajuns sa va rezolvati problemele cu pumnul...

Daca de la un capitonaj de capota am ajuns la.. unde ne intalnim sa ne batem.. inseamna ca forumul asta nu e ceea ce cautati

Comment

Ca bine zici Danny, dar nu am mai suportat. Pe pagina de inceput a forumului scrie asa :"Forumul este inca la inceput asa ca orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum". Si eu ce am facut, am oferit o informatie (asa cum am vazut-o eu) pentru a ajuta alti pasionati de mercedes. Ramane ca fiecare sa ia sfatul meu de bun sau nu. Asa este normal. Numai ca apare unul ca Stefan si ma jigneste. Pai este frumos din partea lui?

Comment

De mine nu s-a luat nimeni? Eu am fost si sunt de acord cu OCTAVIANNUS!

Si mie imi condenseaza butelia GPL la toate masinile...deci nu cred ca e ceva in neregula decit diferenta de temperaturi.

In momentul in care masina inbatrineste,radiatorul se infunda un pic,termostatul nu mai are aceeasi cursa si cin prinzi un "bara la bara" pe o temp de 35-40 de grade acel capitonaj poate face diferenta intre "a fierbe sau a nu fierbe" asa ca eu am optat pentru o mocheta care este demontabila in functie de anotimp .. ca moda....cu sau fara fusta scurta

Comment

Cred ca asfalttango a gasit o solutie de compromis foarte buna. Excelent.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF