Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

tremura la relanti

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tremura la relanti

    Salut colegii!am si eu o problema cu mercedesul meu 190 2.0 benzina...mereu cand il pornesc tremura la relanti..nu merge rotund cum ar trebui sa mearga un motor..nu stiu ce sa ii fac..si mai ar fi o problema..cand este rece la plecare..zboara..fuge de rupe,dar dupa ce se incalzeste nu mai face la fel...daca avetzi vreo idee..ast raspunsurile voastre ..va multumesc anticipat!

  • #2
    chiar nu ma ajuta nimeni???????????????????????

    Comment


    • #3
      Am avut problema similara la un 126 2,8 benzina. Pb. s-a rezolvat prin bujii noi / schimbarea unui injector infundat + filtru benzina plin de mal.
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

      Comment


      • #4
        ms..si mai ar fi cva....cateodata dar nu mereu...cam 1 data pe luna....incerc sa o pornesc...dar caand o accelerez moareee....si da rateuri face urat de tot..zici ca e iinnecata..sau ca si cand nu ar mai avea benzina....dar dupa ce ma joc putzin cu acceleratia isi revine..mi-ar fi de mare ajutor un rasp..care sa fie 100% sigur cuiva care i- sa intamplat..ca sa stiu sa ii iau un set de injectoare..cva..bujii,,pe la delcou pe acolo....nu stiu..

        Comment


        • #5
          Salut am acelasi motor pe 124 si poate fi din reglajul de pe injectie cel cu inbusul de trei unde se face amestecu aer benzina,daca zici ca rece merge cum trebuie si calda nu cred ca sunt sondele de temperatura dupa chiulasa e una cu doua vacumuri pe ea aia regleaza avansul vacumatic la cald si rece si mai e una cu patru pini subtirei aia comanda pornirea la rece si are de a face si cu relantiul

          Comment


          • #6
            mda.....o sa ma uit..sa vedem..mersi oricum sorinvuta

            Comment


            • #7
              DEci deja daca sti ca nu e reglat amestecul tre sa il reglezi,dar tre sa mergi undeva la un ITP unde au analizor din ala de gaze si sa iti faca amestecul in functie de noxe,deja ai sa vezi imbunatatiri,injectoarele le poti verifica scotandu-le toate le bagi pe fiecare in ceva borcan sticla taiata si cineva da la automat si tu vezi care pulverizeaza si care curge sau nu curge deloc doar cele care pulverizeaza sunt ok....Bujiile sugerez sa le schimbi nu sunt foarte scumpe si schimba si filtrul de benzina si ala e ieftin maxim un mil tot,vezi ce da apoi
              La sonda cu vacuum poti incerca sa pui furtunele pe direct sa nu mai treaca prin sonda si iarasi vezi ce da.

              Motorul a inceput dintr-o data sa faca asa sau ai umblat tu la ceva undeva?

              Comment


              • #8
                nu am umblat la nimik...masina o am din septembrie anul trecut...si abia anul asta prin ianuarie a inceput sa ini faca asa..

                Comment


                • #9
                  verifica sa nu traga aer fals,simtoma asta o face la mine daca scot furtunasul de pe admisie (in partea dr a injectiei pe galeria de admisie am un stut care este astupat cu un furt si dop)

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF