Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Spray oglinda pentru faruri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spray oglinda pentru faruri

Salutare.
    Sper ca nu v-am obosit cu tot felul de intrabari dar am o mica nelamurire.De curand am observat ca oglinda din faruri s-a cam exfoliat prin unele locuri, iar farurile numai lumineza cum ar trebuii ( e normal).Intrebarea mea e urmatoarea: Exsista vreo solutie temporara de remediere a oglinzii farurilor cu spray oglinda pana cand pot sa le schimb?

Va multumesc.
    Marius

Salut.Am un priete care lucreaza la un servis bun si a ziz ca nu a auzit de asa mar fi interesat si pe mine...Altele de la second..

Comment

Salutare! Si eu am aceiasi problema la un far. Eu am de gand sa dau cu spary chromat, temporara pana gasesc o solutie mai buna.
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Spray`ul ala "cromat" e mai mult gri.Nu functioneaza ca o oglinda..
        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
        Si o panarama de scuter

Comment

Solutia se cheama oglinzi noi,HELLA sau BOSCH.....parca e vreo 60 euri bucata...

Comment

Originally posted by marius_toma View Post
            Salutare.
            Sper ca nu v-am obosit cu tot felul de intrabari dar am o mica nelamurire.De curand am observat ca oglinda din faruri s-a cam exfoliat prin unele locuri, iar farurile numai lumineza cum ar trebuii ( e normal).Intrebarea mea e urmatoarea: Exsista vreo solutie temporara de remediere a oglinzii farurilor cu spray oglinda pana cand pot sa le schimb?

Va multumesc.
            Marius
            Sa le reconditionezi ? Sincer nu se merita ca munca si ca bani i-ti spun din proprie experienta ,am avut probleme cu oglinda de pe stanga si m-am hotarat sa le refac pe amandoua din nou daca tot ma apuc ,cea de pe stanga( cea mai deteriorata ) a iesit din prima ,in schimb cea din dreapta mi-a scos peri albi in cap ,a trebuit sa o refac de 3 ori la 2 meseriasi diferiti ,la ultimul cu atelier galvanic mi-a explicat cam cum se face: trebuie slefuita cu smirghel de apa fin pana efectiv metalul devine oglinda ,se aplica un strat de spritchit care trebuie sa uniformizeze eventualele zgarieturi si pe care trebuie sa il slefuiesti si pe el la randul lui ,apoi se baga la baie ( nu stiu sa-ti spun cum se numeste procedeul respectiv ) dar substanta e pulbere de aluminiu din cea cu care se acopera si globurile din plastic de la pomul de craciun si care nu are decat cativa microni ca grosime ,ca atare orice imperfectiune la slefuire define vizibila .Dupa ce slefuiesti la ele 3 zile si mai dai si bani la baia galvanica daca tragi linie si aduni mai bine iei altele sh in bune conditii

p.s . ca solutie temporara i-ti recomand ca pe partea afectata sa o cureti la tabla si sa lipesti foita de staniol (din aceeia cu care se impacheteaza alimentele ) nu e perfecta dar e mai buna decat spray-ul argintiu din comert ( asa am avut o oglinda refacuta partial la opelul rekord )
            Last edited by Eugen Gaftoneanu; 10-09-2010, 20:37 PM.

Comment

[QUOTE=Eugen Gaftoneanu;156640] lipesti foita de staniol [QUOTE]

Am vazut in comert folie autocolant ca 'oglinda'. Oare nu ar fi o solutie mai buna?
              Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
              W123 280CE
              W126 500SEC
              W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Eu zic ca nu Temperatura in oala de far cand acesta functioneaza e destul de ridicata ,o sa ai surpriza ca dupa ce o pui si aprinzi farurile sa nu o mai gasesti unde ai pus-o deoarece se va topi ,ca atare staniolul care este folie metalica ramane singura varianta

Comment

Intrati pe astronomy.ro...este un nene care se pricepe la alumizat oglinzi ptr. telescoape...poate merge

Comment

Originally posted by lawreman View Post
                    Intrati pe astronomy.ro...este un nene care se pricepe la alumizat oglinzi ptr. telescoape...poate merge
                    Nu e problema ca nu ai unde sa le refaci ,problema e daca merita ( ca pret /calitate ) sa le refaci in loc sa iei altele sh in bune conditiuni ...

Comment

Pai e destul de simplu. ai nevoie de 4-5 bucati din foita de care am pomenit, putin lac transparent tip "Badulac" sau similar, un penson cu par bogat si moale (cel din trusa de machiaj a doamnelor este excelent), o penseta, o lama de ras, un pad de mouse uzat. Se curata suprafata care trebiue reconditionata, fara a fi zgiriiata si se aplica un strat subtire si uniform de lac. Se lasa lacul sa se zvante pana nu se mai ia pe degete, dar sa mai fie inca semilipicios. Pe spatele pad-ului se aseaza cate o foita din care se taie usor cu lama bucati mai mici care pot fi manevrate usor cu penseta. Se aplica bucatelele cite una in asa fel incit fiecare sa o acopere putin pe precedenta.dupa ce aplici o bucatica , tragi usor cu pensonul peste ia pentru a o presa pe suprafata lacuita, Daca se pliaza nu fi ingrijorat, ai grija numai, ca la final sa fie acoperita toata suprafata.La urma mai treci de citeva ori cu pensonul peste toata suprafata,pentru a fi sigur ca s/a lipit bine. Lasi totul sa se usuce pina a doua zi. Acum toata suprafata trebuie lustruita bine. Noi folosim de regula o "labuta de iepure"
                      dar tu poti folosi acelasi penson.Ai grija sa nu apesi prea tare incit sa ajungi din nou la lac. Lustruiesti usor ,fara sa apesi , pina sunt indepartate toate bucatelele nelipite (de la suprapunere) Imbinarile nu o sa mai fie vizibile.la urma aplici din nou unu-doua straturi de lac pentru protectie.

Comment

Pentru 60 de euro nu merita efortul. In plus, ai nu doar oglinda noua, ci far nou.
                        Mercedes Benz 250, diesel, 1993, 215.000 km
                        Stickere auto

Comment

Salut

Eugen cat a costat cromatul??
                          Cu spray am incercat si este execrabil.
                          Am slefuit bine oglinda cu smirghel din ce in ce mai fin si dupa am dat cu lac,
                          arata binisor dar nu cred ca are acelasi efect.
                          As incerca sa le cromez daca tot am muncit sa le slefuiesc.
                          Cu varianta de second nu sunt de acord pentru ca nici alea nu sunt cine stie ce dupa 20 de ani sau cat or avea

Comment

Daca nu gasesc sa le cromez iau faruri noi Hela 700 lei

Comment

Pe mine nu m-au costat decat munca de slefuire persoana respectiva fiind ruda cu seful meu .Are atelierul in vechiul Policolor la intrarea cu carciuma aia mare de e la poarta .sectia e pe partea stanga la vre-o 50 M de la poarta

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF